4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

YRP`DEN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN KASIM GÜLPINAR, GÖREVE BAŞLADI


Yeniden Refah Partisi`nden (YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, görevi Zeynel Abidin Beyazgül`den devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Gülpınar, "Şanlıurfa`yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

 

Tarih : 4 Nisan 2024 Perşembe 14:59   Okunma : 229

Yeniden Refah Partisi`nden (YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, görevi Zeynel Abidin Beyazgül`den devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Gülpınar, "Şanlıurfa`yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde YRP`den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, görevini Zeynel Abidin Beyazgül`den devraldı. YRP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, YRP`li belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Gülpınar, Şanlıurfa için zaman kaybetmeden çalışacaklarını söyledi.

"İLİMİZİ DAHA İLERİYE GÖTÜRMEYE GAYRET EDECEĞİZ"

Mehmet Kasım Gülpınar, şöyle konuştu:

"Bugün Şanlıurfa için yeni bir dönüm noktasındayız. Tabii siyaset, demokrasi aslında bunun güzelliklerini hep birlikte bugün yaşıyoruz. Geçmişte mensubu olduğum partiden bir şekilde istifa edip Yeniden Refah Partisi çatısı altında belediye başkanlığı adaylığımızı verdik. Halkın talep ve istekleri doğrultusunda bu bir hizmet yarışıdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Zeynel Başkanım bizim için gerçekten güzel bir şekilde bir seçim süreci yürüttü. Ben kendisine öncelikle sağduyulu tutumundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu memlekette taş üstüne taş koyan herkese biz her zaman onu söyledik. Teşekkürü bir borç biliriz. Geçmişte Nihat Başkan buradaydı. Zeynel Başkan ondan devraldı. Bugün ben de Zeynel Başkan`dan devralıyorum. Yarın da bir başkası benden devralacak. Bunu demokrasinin ve siyasetin bir güzelliği olarak görmek lazım, bundan dolayı memnuniyet duymak lazım. Huzur ve refah içerisinde güzel bir seçim süreci ve nihayetinde bugüne kadar da geldik. Ben tekrar Zeynel Başkan`a ve ekibine yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bunu daha da ileriye götürmek düsturuyla, amacıyla yola çıktık. İnşallah halkın beklentilerini de bu yönde boşa çıkarmayacağız. Şanlıurfa`yı çok daha ileri götürmek için elimizden gelen gayreti gösterip başka bir zamanda da bayrağı bir başkasına devredeceğiz inşallah bu işin doğasında var."

"DEMOKRATİK YARIŞTAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Görevi devreden Zeynel Abidin Beyazgül ise "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımız Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Kasım Gülpınar`ı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçmiştir. Kendisini burada tebrik ediyorum. Centilmence yapılan demokratik yarıştan dolayı da kendisine teşekkür ediyor ve kendisine başarılar diliyorum. Şehrimiz ve milletimiz adına hayırlı işler yapmasını Cenab-ı Hak`tan vesile etmesini diliyorum. Kendisi burada gayretle çalışmak için gelmiştir. İnşallah hepimiz onun başarısı için gayret edeceğiz. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA