13 Haziran 2024 Perşembe

15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”   11:38   CHP’LI DINÇER: "BIZIM INSANLARıMıZ RUSLARDAN DAHA Mı DEĞERSIZ?"   11:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN BAYRAM MESAJı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN “SOSYAL POLITIKALAR ÇALıŞTAYı” TAMAMLANDı   09:40   CHP`DEN ORMAN YANGıNLARıNA KARŞı ÖNLEM PAKETI...   16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN MESAİ ARKADAŞLARINA HEDİYE 


Yerel seçimlerden önce mesai arkadaşlarına hediye sözü veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 11 bin çalışanına sözünü tuttu. Başkan Seçer, mesai arkadaşlarının yanı sıra Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden yararlanan öğrencilerin velilerine ve kentteki muhtarlara da hediyelerini gönderdi.

 

Tarih : 7 Nisan 2024 Pazar 09:53   Okunma : 392

Yerel seçimlerden önce mesai arkadaşlarına hediye sözü veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 11 bin çalışanına sözünü tuttu. Başkan Seçer, mesai arkadaşlarının yanı sıra Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden yararlanan öğrencilerin velilerine ve kentteki muhtarlara da hediyelerini gönderdi.

Mersinlilere hizmet eden mesai arkadaşlarını Ramazan Bayramı öncesi unutmayan Başkan Seçer, hediyelerini kentin dört bir yanındaki çalışanlarına, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nden faydalanan 7 bin 200 öğrencinin velilerine ve il genelindeki 806 mahallenin muhtarlarına ulaştırdı.

Çocuğu Büyükşehir`in kurs merkezlerinden yararlanan veli Emine Demirci, hediyeden mutluluk duyduğunu, ama en anlamlı hediyenin mahallelerinde bir Kurs Merkezi bulunması olduğunu vurguladı. Daha önce yüksek fiyatlar nedeniyle kızının dershaneye gidemediğini belirten Demirci, şöyle konuştu:

“Burada öğretmenlerin velilere ve öğrencilere çok büyük ilgi ve alakası var. Her ay bize öğrenciler hakkında bilgiler sunuyorlar, bizi yönlendiriyorlar. Bütün çocukların eğitim hayatının eşit olması gerekiyor. Bu konuda öğrencilerimize çok değer veriyorlar. Bütün belediyelerin bu konuyu örnek alması gerektiğine inanıyorum. Başkan Seçer sözünü tuttu, verdiği tüm sözleri de tutacağına inanıyorum.”

Ekonomik nedenlerden dolayı çocuğunu özel bir dershaneye veremeyen Ayfer Altungün, Büyükşehir sayesinde çocuğunun eğitim hayatından geri kalmadığını belirtti. Büyükşehir`in her anlamda öğrencilere destek olduğunu belirten Altungün, “Vahap Bey`e sözünü tuttuğu ve bize gönderdiği hediyeler için çok teşekkür ederiz. Tüm Mersin halkının ve Vahap Seçer`in bayramını kutluyorum nice bayramlar diliyorum” dedi.  

Hediyelerin dağıtımında yer alan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Ece Yılmaz da şunları kaydetti:

“Bugün burada personellerimize Sayın Başkanımızın hediyesi olan bayram kolilerini teslim ediyoruz. Veliler çok memnun bu durumdan, muhtarlarımız da aynı şekilde. Başkanımızın vermiş olduğu bu güzel hediye paketi için geri dönüşlerimiz de çok güzel. Biz de çok teşekkür ediyoruz.”

Başkan Seçer`in verdiği sözü tuttuğunun altını çizen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Neslihan Tukta “Başkanımız seçimi kazanırsak bize bu hediyeleri vereceğini söylemişti ve sözünü tuttu. Biz de hediyelerimizi aldık. Mersin halkının ve başkanımızın bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bayramı iki kez yaşadıklarını söyleyen Halkkent Kurs Merkezi`nde edebiyat öğretmeni olan Bedirhan Özkan ise şunları dile getirdi:

“Seçimden önce Vahap Başkan`ımız bize hediye sözü vermişti. Hem onları aldık hem de seçimi kazandığı için ikinci kez bayramı yaşamış olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz, kendimizi değerli hissettik. Başkanımızın sözünü tuttuğunu ve işçilerine sahip çıktığını gördük.”


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA