30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

“6. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU” SONA ERDİ 


“6. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu”, 4. Etap ile sona erdi. Dört gün süren organizasyonda genel sıralamada Polonya`dan Marcin Budzinski birinci, Almanya`dan Oliver Mattheis ikinci, Eritre`den Dawit Yemane ise üçüncü oldu. 

 

Tarih : 7 Nisan 2024 Pazar 17:20   Okunma : 372

“6. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu”, 4. Etap ile sona erdi. Dört gün süren organizasyonda genel sıralamada Polonya`dan Marcin Budzinski birinci, Almanya`dan Oliver Mattheis ikinci, Eritre`den Dawit Yemane ise üçüncü oldu. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin bu yıl altıncısını düzenlediği “Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu” tamamlandı. Bisikletliler, dört gün boyunca heyecanlı anlara sahne olan yarışmada Mersin`i pedallamanın keyfini sürdü. Anamur`dan başlayan bisiklet turu sayesinde sporcular Mersin`in tüm ilçelerinden geçerek tarihi ve doğal güzelliklere tanıklık etti.  

MERSİN`İN 13 İLÇESİNİ PEDALLADILAR 

Cumhuriyet Meydanı`nda başlayan 4. Etap, İsmet İnönü Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Mersin İdman Yurdu Meydanı ve Babil Kavşağı arasında devam ederek Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda finish yaptı. Anemurium Antik Kenti`nde başlayan ve dört gün boyunca Mersin`in 13 ilçesini pedallayan bisikletler son günde Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda yarışı tamamladı.

VAHAP SEÇER, "MSK" YAZILI TİŞÖRTÜYLE GELDİ 

Başkan Seçer, Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda düzenlenen ödül törenine sahil boyunca, üzerinde “MSK” yazılı tişörtle bisiklet sürerek geldi ve ardından ödülleri takdim etti. Törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ve Eş Başkan Nuriye Arslan, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, sporcular ve Mersin halkı katılım sağladı.

Tour of Mersin`in final gününde katılımcılara seslenen Başkan Seçer, yaklaşan MSK`nın maçlarını ve Çukurova Basketbol`un Mersin`de oynayacağı Final Four mücadelelerine tüm Mersinlileri davet etti. Mersin`in spor, kültür ve sanatla konuşulan bir kent olduğunu söyleyen Başkan Seçer, şunları söyledi:

"MERSİN SPORLA, SANATLA VE KÜLTÜRLE KONUŞULUYOR"

“Mersin sporla, sanatla ve kültürle konuşuluyor. İşte Mersin böyle olmalı. Bu arada buraya bisikletle geldim. Tavsiye ederim, sahilde çok keyifli oluyor. Amacımız Mersin`in enerjisini gökyüzüne kadar çıkarmak. Amacımız gülen Mersin, dost Mersin, kardeş Mersin, herkesin keyifle yaşadığı, kendini iyi hissettiği, öteki görmediği bir Mersin; bizim hayalimiz bu. Bunun için çalışıyoruz, çok da mesafe aldık. Mersin çok daha iyi yerlere gelecek. Bundan hiçbir endişemiz yok. 

"BENİM İÇİN İLK ETAPTA ÖZNE MERSİN`İN TANITIMI"

500 kilometre civarında bir güzergah... Mersin`in müstesna doğal güzellikleri, tarihi ören yerleri, yaylayı, denizi her şeyi gören ve televizyon ekranlarınca da dünyaya Türkiye tanıtılan bir organizasyon. Belediye Başkanı`nız olarak bu organizasyonları önemsiyorum. Benim için ilk etapta özne Mersin, Mersin`in tanıtımı. Bunu çoğaltmalıyız. İlçe belediyelerimiz de yapıyor, onlar da çoğaltmalı. Festivaller, spor müsabakaları, aktiviteler kültürün, sanatın, sporun her alanında bunu çoğaltmak zorundayız. Spor, kültür ve sanat toplumları birleştiren önemli birer çimentodur. Toplumları bir araya getiren, huzurlu kılan, barışı, kardeşliği tesis eden önemli bir şifa kaynağı. Dünyada bugüne kadar keşfedilmiş en önemli ilaç bu. İnsanları bir araya getiriyor çünkü. Sporcu mücadele ederken, onun kimliği, etnik yapısı, inanç grubu, siyasi görüşü değil, o anki konsantrasyonu, takım arkadaşıyla beraber takım, birlik ve beraberlik ruhu, kazanma azmi, fair-play her değerli kavram devreye giriyor. Onun için spor, kültür ve sanat.” 

Ulu Önder Atatürk`ün Mersinlilere yönelik, ‘Mersinliler Mersin`e sahip çıkınız` cümlesini de anımsatan Başkan Seçer, “Biz de hep beraber Mersin`e sahip çıkacağız. Mersinimizi çok daha güzel yerlere getireceğiz” diye konuştu. 

Başkan Seçer, Tour of Mersin`in düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Seçer, Genel Klasman ve 4. Etap`ta dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Dört gün süren organizasyonda genel sıralamada Polonya`dan Marcin Budzinski birinci, Almanya`dan Oliver Mattheis ikinci, Eritre`den Dawit Yemane ise üçüncü oldu. Son gün gerçekleşen 4. etapta Sergei Rostovtsev birinci, Polonya`dan Norbert Banaszek ikinci olurken, Türkiye`den katılan Batuhan Özgür ise üçüncü oldu.  “Sarı Mayo” Polonya`dan katılan Marcin Budzinski`nin olurken, Turkuaz Mayo Eritre`den Dawit Yemane`nin oldu. Yarışmada, “Kırmızı Mayo” Yoel Habteab`e Beyaz Mayo ise Ruslan Aliyev`e verildi. Mayolar ve takım klasman ödülleri de protokol üyeleri tarafından takdim edildi.


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA