30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜM BİRİMLERİYLE BAYRAMA HAZIR


Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı`nı rahat, huzurlu, temiz ve güvenli bir şekilde geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri alarak, hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir ekipleri, bayram boyunca Mersinliler için görev başında olacak.

 

Tarih : 8 Nisan 2024 Pazartesi 10:49   Okunma : 423

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı`nı rahat, huzurlu, temiz ve güvenli bir şekilde geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri alarak, hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir ekipleri, bayram boyunca Mersinliler için görev başında olacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kenti Ramazan Bayramı`na hazırlarken; tüm birimleriyle bayram süresince hizmet vermek için tüm planlamalar yapıldı. Bunun yanında Mersin Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarına da ‘Bayram Paketi` dağıtarak, personelin Ramazan Bayramı`nı kutladı. 

DEZAVANTAJLI MAHALLELERDE ŞEKER DAĞITIMI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından bu Ramazan Bayramı`nda da her yıl olduğu gibi dezavantajlı mahallelerde Arife ve Ramazan Bayramı`nın ilk gününde şeker dağıtımları yapılacak.

TOPLU TAŞIMA HİZMETİ ÜCRETSİZ OLACAK

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Mersinliler, sevdiklerine ücretsiz bir şekilde ulaşabilecek. 10-12 Nisan arasını kapsayacak ücretsiz ulaşım seferlerinde, pazar günü sefer saatleri uygulanacak. 

MEZARLIK SERVİSLERİ 

Mersinliler, kaybettikleri yakınlarını ziyaret etmek için ücretsiz mezarlık servislerini kullanabilecek. 09-11 Nisan 2024 tarihlerinde Ücretsiz Mezarlık Servisleri ‘Makine İkmal Toros Devlet Hastanesi-İstasyon-Taş Bina İstiklal Caddesi-Çankaya-Akbelen Bulvarı-Akbelen Mezarlığı - Güneykent Mezarlığı` güzergahında hizmet verecek.  Makine İkmal`den 08.00-16.00 saatleri arasında her saat başı, Güneykent`ten 08.00-17.00 arası yine her saat başı olacak şekilde servis kalkacak.

Tarsus`ta 09-11 Nisan 2024 tarihlerinde Ücretsiz Mezarlık Servisleri; ‘Makam Cami, Merkez Mezarlık- Üçgen Çarşı- Halk Eğitim- Cengiz Topel- Cetvel Köprüsü- Büyük Carrefour- Tuğralı Kavşak- Eshab-ı Kehf ve Sucular Mezarlık` güzergahı olacak şekilde hizmet verecek. Makam Cami`nden 07.00-16.00 saatleri arasında her saat başı, Sucular Mezarlık`tan da yeni her saat başı olacak şekilde 08.00-17.00 saatleri arasında servis kalkacak. 

Çiftlikköy Mezarlık Servisleri ise ‘Mersin Üniversitesi-Çiftlikköy Mezarlığı` arasında ring şeklinde hizmet verecek. Mersin Üniversitesi`nden 10.00-12.00-14.00-16.00-17.30 saatlerinde Çiftlikköy Mezarlığı`ndan ise 11.00-13.00-15.00-17.00-18.00 saatlerinde ring seferleri olacak.

MEZARLIKLARDA ŞEKER VE SU İKRAMI YAPILACAK 

Mezarlık Hizmetleri Dairesi ekiplerince de mezarlıklarda bayram boyunca şeker ve su ikramı yapılacak. Cenaze ve defin hizmetleri ile ilgili gerekli tedbirler alınarak, Mersinlilerin talepleri herhangi bir aksamaya meydan vermeyecek şekilde karşılanacak. Ekipler ayrıca, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da 13 ilçede cami, cemevi ve kiliselerin temizliğini gerçekleştirdi. 

Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, kent genelinde yeşil alan ve refüjlerde yürüttüğü çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmalarına bayram boyunca da devam edecek. 

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri de Ramazan Bayramı boyunca tam kadro çalışacak. Hem hayvan toplama ekibi hem de barınaklarda yer alan teknik ekip, patili dostlar için hizmet verecek.  

Zabıta Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, kentin tamamında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına gerek işyeri gerekse trafik konusunda denetimlerini sürdürerek Mersinlilerin huzur içerisinde bayram kutlaması için görev başında olacak. 

ALO 185 VE TEKSİN MERSİN VATANDAŞIN HİZMETİNDE

7/24 görevi başında olan Alo 185 Çağrı Merkezi ve TEKSİN Mersin uygulaması çalışanları Ramazan Bayramı boyunca da Mersinlilerin hizmetinde olmaya devam edecek. Büyükşehir Belediyesi`nden istek, talep ve şikayette bulunmak isteyenler bayram süresince Alo 185 numaralı hattan ekiplere ulaşabilecek. Vatandaştan alınan bildirimler ile ilgili daire başkanlıkları da olumsuzlukların giderilmesi için hazır olacak.

İTFAİYE EKİPLERİ BAYRAMDA DA NÖBETTE OLACAK

İtfaiye Dairesi ekipleri her zaman olduğu gibi bayram süresince olası trafik kazaları, yangın ya da doğal afetler ve arama-kurtarma operasyonlarına karşı görev başında olacak. Zabıta Dairesi ekipleri de bayram boyunca vatandaşların huzur ve refahı için 7/24 hazır bekleyecek. 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer, Ramazan Bayramı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA