29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

VAHAP SEÇER, PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI: “MERSİN VE TÜRKİYE İÇİN SONUÇ ŞAHANE”


Başkan Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

 

Tarih : 9 Nisan 2024 Salı 14:47   Okunma : 256

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı. Mersin ve Türkiye`de alınan sonuçların oldukça güzel ve anlamlı olduğunu belirten Seçer, “Şimdi sıra Türkiye`yi yönetmeye geldi” dedi. 

CHP ailesi ile bayramlaşmada konuşan Başkan Seçer, çok duygulu olduğunu belirterek, özledikleri tablonun da bu olduğunu vurguladı. Seçer, şöyle konuştu:

“ARTIK İKTİDAR OLAMAYIZ KORKUSU, ENDİŞESİ TUZ BUZ OLACAK”

“İnsanların böyle mutlu, huzurlu olması ve emeğinin karşılığını almış olması çok güzel. Bugün herkes mutluluktan, ülkesinin geleceği ile ilgili umudunun yeşermesinden ve sevincinden ağlıyor. Eğer bunlara her birimiz bir nokta kadar katkı sunduysak ne mutlu bize. Şu ortaya çıktı ki; çalışan kazanıyor. Deneyimli insanlar olarak, çalışanın sadece siyasette değil, hayatın her alanında kazandığını biliyoruz. Samimiyetin ve insanlara riyakâr olmadan gerçek sevgiyi göstermenin ne olduğunu bilen insanlarız. İnsanlar ezildi, insanlara tepeden bakıldı ve insanlar kimliğiyle, siyasi görüşüyle, ekonomik durumuyla küçük görüldüler. Artık o duvar yıkıldı. 31 Mart; Türk siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden biridir ve alınan sonuç itibarıyla Türkiye`de siyasetin yönünü değiştiren bir seçim sonucudur. Bu değerlendirmeyi seçim öncesinde birkaç kez yaptık; ‘Eğer ki iyi bir sonuç elde edilirse Türkiye`de tekrar umutlar yeşerecek, Türkiye siyaseti farklı bir yola gidecek. Artık iktidar olamayız korkusu, endişesi tuz buz olacak, ortadan kalkacak. Gelecek seçimlerde CHP`liler olarak şimdiden iktidar şarkıları söylemenin yolunu açacak.` dedik. Elinize emeğinize sağlık, şimdi bunu yakaladık. Kendimizle ne kadar övünç duysak azdır. Mersin için sonuç şahane ama Türkiye için daha bir şahane. Üzerimizdeki yük kalktı. İnsanların yüzü gülüyor, çifte bayram yaşıyorlar. Halk gülüyor.

“ŞİMDİ SIRA TÜRKİYE`Yİ YÖNETMEYE GELDİ”

Şimdi sıra Türkiye`yi yönetmeye geldi. Yerel iktidarımızı daha da tahkim ettik ve zenginleştirdik” diye konuştu. Seçer, Mersin`de alınan rekor oyun oldukça anlamlı olduğuna vurgu yaparak, “Muazzam bir netice alındı. Türkiye`nin en anlamlı sonucu aslında Mersin`dir. Mersin heterojen bir demografiye sahiptir. Burada bütün partiler, etnik, mezhepsel çeşitlilik vardır. Siyasi çizginin en sağı da en solu da merkezi de vardır. Siz burada rakiplerinize büyük fark attınız. Her 10 seçmenin 6`sının oyunu aldınız. CHP olarak Meclis seçimlerinde duvarları kırdınız. Tuz buz ettiniz. Her 2 kişiden 1`inin oyunu aldınız. Bunlar çok değerlidir. Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Hemen örgütleneceğiz, yönetiminizi teşkil edeceksiniz, hizmetlere başlayacaksınız. Vahap Başkanı`nız da daima yanınızda olacak. Birliğin, beraberliğin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Sonuç başarı olur. Herkes rahat olsun. Herkesten istediğim şu; partimize ve partililerimize sahip çıkalım. Bayramınız kutlu olsun, hepinizi seviyorum.” 

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da bu bayramın CHP için ve CHP`yi, ilkelerini ve kadrolarını umut olarak gören milyonlarca yurttaş için daha bir anlamlı ve güzel olduğundan söz ederek, şunları dile getirdi:

“BUGÜN ÇİFTE BAYRAM YAŞIYORUZ”

“Bugün çifte bayram yaşıyoruz ve bu da çok anlamlı. Bu da her birinizin emeğiyle, inancıyla,  birlik ve beraberlik çağrısıyla oldu. Bizim asıl işimiz şimdi başlıyor. Yereldeki iktidarı genel iktidara taşımak için hep birlikte mücadele verelim, çalışalım ve bu çalışmayı, bu azmi hiçbir zaman da bırakmayalım.”

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır ise seçim sonuçlarında Başkan Seçer`in Mersin`in her noktasına hizmet yapmasının payının çok büyük olduğunu söyleyerek, “Biz de bu çalışmalardan ötürü kendisini bütün gücümüzle destekliyor, partili olmayanların oyunu alabilecek kadar yüksek zekaya sahip olan CHP`nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı`nı saygıyla sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA