29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, “ TARSUS BELEDİYESİ EMİN ELLERDEDİR”


Tarsus Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç başkanlığında gerçekleştirildi.Yeni dönemin ilk meclis toplantısı tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Meclis toplantısında belediyenin farklı komisyonlarında 5 yıl boyunca görev alacak yeni meclis üyeleri de oylama ile belirlendi. Başkan Boltaç dilek ve temenniler bölümünde Tarsus Belediyesi’nin mali durumu hakkında bilgi vererek, belediyenin artık emin ellerde olduğunu belirtti.

 

Tarih : 9 Nisan 2024 Salı 16:22   Okunma : 351

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç göreve başlamasının ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda mecliste görev yapacak komisyonlar için üye seçimleri de yapıldı.

Meclis toplantısında belediyenin son durumu hakkında bilgi veren Başkan Boltaç, “Devraldığımız belediyenin gelir-gider dengesi biraz şaşmış durumda. Mali disiplinden uzak bir tablo devraldık. Ne sızlanacağız, ne enkaz edebiyatı yapacağız, ne de işlerimizde en ufak bir aksama olacak. Tüm Tarsus halkına söylüyorum devraldığım belediye sorunlu bir belediyedir ama bu sürecin altından en kısa sürede kalkacağız. Tarsus belediyesi güçlü bir belediyedir, belediye başkanı güçlü bir belediye başkanıdır, meclis üyeleri de güçlü meclis üyeleridir dolayısıyla Tarsus Belediyesi artık emin ellerdedir. Tarsuslu vatandaşlarımız hiç merak etmesin. Biz halkımızın belediyesini bütün olumsuzluklara rağmen en güzel şekilde idare edeceğiz.” dedi.

“ARTIK SİYASET BİR TARAFA KALMIŞTIR, SÖZ KONUSU TARSUS’TUR”

Başkan Ali Boltaç yaptığı meclis konuşmasında Tarsus’un çıkarları doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini belirterek, “Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Huzurlarınızda bu 5 yıllık süreçte Tarsus halkına şunun sözünü veriyorum. Bürokrat arkadaşlarımız ve siz değerli meclis üyelerimiz bu süre zarfında çok çalışacaksınız, bende sizlerle birlikte çalışacağım. Ama biz 37 meclis üyesi ve ben olmak üzere bizden sonraki, nesillere ve gelecek olanlara iyi bir eser bırakmamız gerekiyor. Bu bizim vatanımıza, milletimize olan borcumuzdur.  O yüzden artık siyaseti bir tarafa bıraktık. Hepimizin siyasi görüşü farklı olabilir. Ama artık söz konusu Tarsus’tur.” dedi.

“TARSUS BELEDİYESİ’NDE BU 5 YIL İÇERİSİNDE YANLIŞ BİR İŞ OLMAYACAKTIR”

Sözlerine devam eden Başkan Boltaç, “Tarsus Belediyesi’nin meclis üyesi olduğumuzu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Tarsus’un çıkarları doğrultusunda hareket etmemiz gerekiyor. Toplumsal yararı sağlayan her şeyin altında tüm Tarsus bilsin ki ayrım yapılmaksızın tüm meclis üyelerim imza atacaktır.  Benim alnım açık, başım dik. 5 sene sonra göğsümü gere gere gezeceğim çünkü ben evladınızım, kardeşinizim.  Tarsus Belediyesi’nde bu 5 yıl içerisinde yanlış bir iş olmayacaktır. Bürokratlarımız, memurlarımız, meclis üyelerimiz, belediye personelimiz, herkese güveniyorum. Bundan sonraki süreçte gelir gider tablosunun düzgün olduğu, bütçesinin gerçekçi bir bütçe olduğu, hizmetlerinde eksilme azalma olmadan tam tersine artarak hizmete ulaşacağı konusunda Tarsus halkına söz veriyorum.” dedi.

“ALINAN KARARLAR TARSUS’UMUZA HAYIRLI OLSUN”

Başkan Boltaç alınan kararların Tüm Tarsus’a hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulunarak, “Toplam borç 343 milyon 736 bin TL. İhalesi yapılmış devam eden işlerin hak edişleri var.  İşlerimizin devam ettiği fakat hak edişlerinin yapılmadığı borçlarımız ise toplamda 250 milyon 092 bin TL. Genel durumumuz ise ikisini topladığımızda 593 milyon 828 Bin TL’lik borcumuz var. Tarsus’ta, ülkemizde yaşayan herkesin bayramlarını kutlarım. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah kabul etsin, Ramazan Ayı’nda seçim dönemi geçirdik, seçim döneminde huzuru kardeşliği yaşadık. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  Tarsus Belediyesi, Ali Boltaç, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA