12 Haziran 2024 Çarşamba

16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL   11:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, YENIŞEHIR GÖNÜLLÜLERI İLE BULUŞTU   10:53   GÜLCAN KıŞ: “HABERDEN TASARRUF OLMAZ”   10:39   TAHIR ELÇI CINAYETININ KARAR DURUŞMASı BAŞLADı     10:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI “ÇOCUK ÇALıŞTAYı” DÜZENLEDI   10:02   VELI AĞBABA`DAN "ÇOCUK IŞÇI" RAPORU: TÜRKIYE`DE HER 10 ÇOCUKTAN 3`Ü YOKSUL   23:43   GÜRSEL EROL`DAN KAYYUM ELEŞTIRISI: “BU, DEM PARTI`LI BIR BELEDIYE BAŞKANıNA YAPıLAN BIR UYGULAMA DEĞIL BU, INSANLARıN SEÇME VE SEÇILME HAKLARıNıN TAKDIR GÖRMEDIĞI BIR DAVRANıŞ ŞEKLI”   22:47   DENIZ YÜCEL`DEN ÖMER ÇELIK`E `NEFRET SÖYLEMI` YANıTı: "BÖYLE BIR KONUNUN KONUŞULDUĞUNU TEYIT EDEMIYORUZ"   22:29   AKP`LILERIN ITIRAZıNA KARŞıN METIN KURT`UN ADı, İBB MECLISI`NDE ALıNAN KARARLA YEDIKULE`DEKI SPOR TESISINE VERILDI   21:29   ÖMER ÇELIK: “CUMHURBAŞKANıMıZ ARZU EDILDIĞI TAKDIRDE CHP`YE HAZINE VE MALIYE BAKANıMıZ ŞIMŞEK`IN BILGI VERECEĞINI IFADE ETTI”   20:47   AYŞE ATEŞ: “CUMHURBAŞKANı`MıZıN SESSIZLIĞINDEN GÜÇ ALARAK TEHDIT VE IFTIRALARı ILE BIZE HAYATı ZINDAN EDEN, SUÇU VE SUÇLUYU ÖVEN HER KIM VARSA DÜN NE SÖYLEDIĞINE BAKARAK YARıN NE KONUŞACAĞıNı DÜŞÜNSÜN”   20:10   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN VE CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`IN GÖRÜŞMESININ PERDE ARKASı VE GENEL MERKEZDE YAŞANANLAR (2)   20:07   AKPM RAPORTÖRÜ SCHENNACH, DEM PARTI HEYETIYLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

VAN`DA YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARI BAYRAM PROGRAMINA KATILDI


DEM Parti ve DBP Van İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında bayramlaşma programı düzenledi. Tuşba Belediye Eş Başkanı Ümit Keser, "Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var" dedi.

 

Tarih : 12 Nisan 2024 Cuma 12:43   Okunma : 415

İSHAK KARA 

DEM Parti ve DBP Van İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında bayramlaşma programı düzenledi. Tuşba Belediye Eş Başkanı Ümit Keser, "Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var" dedi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van İl örgütleri, bayramlaşma programı düzenledi. Gün boyu süren bayramlaşmaya Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Tuşba Belediye Eş Başkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, İpekyolu Belediye Eş Başkanları Cevdet Altındağ ve Canan Uzunay, Edremit Belediye Eş Başkanları Rabia Başak Koç ve Cemil Komi  yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

"HALKIN TEMEL BEKLENTİSİ HİZMET"

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Cevdet Altındağ, "Halkımızın bayramını kutluyorum. Mazbatamızı aldık temel kararlara imza atmak için belediyeye uğradık. Halkın temel beklentisi hizmet. Bayramın coşkulu geçmesi sahiplenme yaşanan olumlu hava ile birlikte 14`te 14 yapmamız hem de gayri hukuki müdahalenin geri çekilmesi insanlarda ayrı bir sevinç yarattı sahiplenme oldu. Ben bu sahiplenmenin devam edeceğine inanıyorum. İlk iş olarak da belediyenin bir röntgenini çekip halkla paylaşmayı düşünüyoruz. Ekonomik anlamda da ciddi tahribatlar var. Orası seçime yönelik istihdam alanı olarak da kullanılmış gelen gelirin tamamı işçi maaşlarının yarısına yetiyor onun için halka hizmet etmenin de yollarını hep beraber bulacağız" dedi.

"VANLILAR 3 BAYRAMI BİRLİKTE YAŞIYOR"

Tuşba Belediyesi Eş Başkanı Ümit Keser ise şunları söyledi:

"Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var. Halk partimizin bayramlaşmasına akın akın geliyor. Hepsiyle tokalaşıp bayramlaşmaya çalışıyoruz. Halk umutlu ve umudun yeşermesi anlamındadır. Yıllardır bu yerel seçime bel bağlayan bir kesimde vardı. Birçok eylem etkinliğe çağırdığımızda yüzlerinde karamsarlık vardı. Bu bayramda hepsinin gözlerinin için parlıyor.

"HALKIN YARALARINI HEP BERABER SARACAĞIZ"

Tuşba ilçesi şu ana kadar bizim tarafımızdan hiç hizmet ile buluşturulmamıştır. Birkaç gündür belediyedeyiz. Herkesin talebi; artık sizin sayenizde hizmet alacağız. Hizmetin dışında bir güler yüz gördüklerini söylüyorlar. Sosyal belediyecilik anlamında geçmiş tecrübelerimizde var. Bizde bir çok şeyi yapmaya hazırız. Sorunlarımız çok onları çözüme kavuşturacağız. Bu anlamda birikim ve tecrübemiz var. Eş başkanımla birlikte halkın yaralarını saracağız. Tuşba`da belli bir kesim çalışılmış belli bir kesime hizmet adına bir şey gitmemiş, personelden yana bir sıkıntımız yok, kim layıkıyla dürüst çalışırsa bizde onlarla birlikte devam edeceğiz. Halkın umuduna layık olmaya çalışacağız. Tuşba bakir bir alan hep beraber yöneteceğiz."


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA