29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

VAN`DA YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARI BAYRAM PROGRAMINA KATILDI


DEM Parti ve DBP Van İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında bayramlaşma programı düzenledi. Tuşba Belediye Eş Başkanı Ümit Keser, "Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var" dedi.

 

Tarih : 12 Nisan 2024 Cuma 12:43   Okunma : 290

İSHAK KARA 

DEM Parti ve DBP Van İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında bayramlaşma programı düzenledi. Tuşba Belediye Eş Başkanı Ümit Keser, "Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var" dedi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van İl örgütleri, bayramlaşma programı düzenledi. Gün boyu süren bayramlaşmaya Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Tuşba Belediye Eş Başkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, İpekyolu Belediye Eş Başkanları Cevdet Altındağ ve Canan Uzunay, Edremit Belediye Eş Başkanları Rabia Başak Koç ve Cemil Komi  yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

"HALKIN TEMEL BEKLENTİSİ HİZMET"

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Cevdet Altındağ, "Halkımızın bayramını kutluyorum. Mazbatamızı aldık temel kararlara imza atmak için belediyeye uğradık. Halkın temel beklentisi hizmet. Bayramın coşkulu geçmesi sahiplenme yaşanan olumlu hava ile birlikte 14`te 14 yapmamız hem de gayri hukuki müdahalenin geri çekilmesi insanlarda ayrı bir sevinç yarattı sahiplenme oldu. Ben bu sahiplenmenin devam edeceğine inanıyorum. İlk iş olarak da belediyenin bir röntgenini çekip halkla paylaşmayı düşünüyoruz. Ekonomik anlamda da ciddi tahribatlar var. Orası seçime yönelik istihdam alanı olarak da kullanılmış gelen gelirin tamamı işçi maaşlarının yarısına yetiyor onun için halka hizmet etmenin de yollarını hep beraber bulacağız" dedi.

"VANLILAR 3 BAYRAMI BİRLİKTE YAŞIYOR"

Tuşba Belediyesi Eş Başkanı Ümit Keser ise şunları söyledi:

"Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var. Halk partimizin bayramlaşmasına akın akın geliyor. Hepsiyle tokalaşıp bayramlaşmaya çalışıyoruz. Halk umutlu ve umudun yeşermesi anlamındadır. Yıllardır bu yerel seçime bel bağlayan bir kesimde vardı. Birçok eylem etkinliğe çağırdığımızda yüzlerinde karamsarlık vardı. Bu bayramda hepsinin gözlerinin için parlıyor.

"HALKIN YARALARINI HEP BERABER SARACAĞIZ"

Tuşba ilçesi şu ana kadar bizim tarafımızdan hiç hizmet ile buluşturulmamıştır. Birkaç gündür belediyedeyiz. Herkesin talebi; artık sizin sayenizde hizmet alacağız. Hizmetin dışında bir güler yüz gördüklerini söylüyorlar. Sosyal belediyecilik anlamında geçmiş tecrübelerimizde var. Bizde bir çok şeyi yapmaya hazırız. Sorunlarımız çok onları çözüme kavuşturacağız. Bu anlamda birikim ve tecrübemiz var. Eş başkanımla birlikte halkın yaralarını saracağız. Tuşba`da belli bir kesim çalışılmış belli bir kesime hizmet adına bir şey gitmemiş, personelden yana bir sıkıntımız yok, kim layıkıyla dürüst çalışırsa bizde onlarla birlikte devam edeceğiz. Halkın umuduna layık olmaya çalışacağız. Tuşba bakir bir alan hep beraber yöneteceğiz."


 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA