1 Mayıs 2024 Çarşamba

01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"   17:34   CANDAN YÜCEER`DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   17:32   KEÇİÖREN AİLE TERAPİ MERKEZİ`NDE ``GİZLİ`` GİRİŞ... BAŞKAN ÖZARSLAN: "ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER VE TURGUT ALTINOK TARAFINDAN KULLANILMIŞ"   17:07   SOSYAL MEDYADA “HER YER TAKSİM HER YER 1 MAYIS” ETİKETİYLE KAMPANYA BAŞLATILDI   16:45   SİNAN ATEŞ CİNAYETİ... 17 KİŞİ HAKKINDAKİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR   16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   16:33   EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İMAMOĞLU`NDAN İLK AÇIKLAMA: “SORUMLULARI CEZASIZ BIRAKMAYACAĞIZ. BU OLAYIN SİYASİ İSTİSMAR MALZEMESİ HALİNE GETİRİLMESİNİ DE UTANARAK İZLİYORUZ”  
 
     
   

MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ


Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin önemine dikkat çekerek, sadece hakikati, doğruları ve gerçeği halka ulaştırmaya çalışan basın mensuplarının daima yanında olacaklarının altını çizdi.

 

Tarih : 18 Nisan 2024 Perşembe 14:36   Okunma : 250

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı R. Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.  Buluşmada söz alan MGC Başkanı R. Kaya Tepe, yeni dönemde seçilerek göreve gelen Eş Başkanları tebrik etti, kent ve vatandaşlar için hayata geçecek hizmet ve projelerde başarılar diledi. Geçmişten bugüne Akdeniz Belediyesi ile uyum ve koordinasyon içerisinde olduklarını söyleyen Tepe, bundan sonra da aynı ruh ve heyecanla çalışmak istediklerini dile getirdi.

“HALKA SADECE HAKİKATLERİN ULAŞMASI İÇİN BASINLA DİYALOG İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız da ziyaretleri nedeniyle MGC yönetimine teşekkür etti, cemiyet nezdinde basın mensuplarına başarılar diledi. Eş Başkan Sarıyıldız, “Demokrasilerde medya; yasama, yürütme ve yargı erklerinden sonra 4’üncü bir erk, bir güç durumundadır. Bugün medya, her alanda toplumun sesi ve vicdanı olmak zorundadır. Gerçekten toplumun hakikate ulaşma hakkının, basın emekçileri vesilesiyle sağlanabileceğini düşünüyoruz.

Geçmişten bugüne basının önündeki engellerin kalkması, basının sadece topluma hakikati ulaştırmak için mücadele etmesi gerektiğine inandık. Bugün de belediye olarak halkımızın gerçeklere ve doğrulara ulaşması için gerek kendi basın birimimiz, gerekse cemiyet mensubu basın emekçisi arkadaşlarımızla sürekli bir diyalog ve istişare içinde olacağız. Yeter ki toplumun vicdanı olalım ve toplumun doğru bilgiye ulaşmasını sağlayalım.” diye konuştu.

EŞ BAŞKANLARA TEBRİK ZİYARETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Öte yandan 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Akdeniz Belediyesi’ne tebrik ziyaretleri de aralıksız şekilde devam ediyor. Gün içinde Akdeniz ilçesine bağlı mahalle muhtarlarının yanı sıra, sivil toplum örgütü temsilcileri ile esnaf ve meslek odaları, yöre dernekleri, çeşitli firma temsilcileri ve yüzlerce vatandaş, Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA