1 Mayıs 2024 Çarşamba

01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"   17:34   CANDAN YÜCEER`DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   17:32   KEÇİÖREN AİLE TERAPİ MERKEZİ`NDE ``GİZLİ`` GİRİŞ... BAŞKAN ÖZARSLAN: "ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER VE TURGUT ALTINOK TARAFINDAN KULLANILMIŞ"   17:07   SOSYAL MEDYADA “HER YER TAKSİM HER YER 1 MAYIS” ETİKETİYLE KAMPANYA BAŞLATILDI   16:45   SİNAN ATEŞ CİNAYETİ... 17 KİŞİ HAKKINDAKİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR   16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   16:33   EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İMAMOĞLU`NDAN İLK AÇIKLAMA: “SORUMLULARI CEZASIZ BIRAKMAYACAĞIZ. BU OLAYIN SİYASİ İSTİSMAR MALZEMESİ HALİNE GETİRİLMESİNİ DE UTANARAK İZLİYORUZ”   16:33   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN HALK KART NİSAN AYI TUTARLARI HESAPLARDA  
 
     
   

Başkan Yılmaz, İftarda Vatandaşla Buluşmaya Devam Ediyor


Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde her mahallede kurduğu iftar sofralarında ve Ramazan Panayırında Toroslar halkını bir araya getiriyor.

 

Tarih : 30 Mayıs 2019 Perşembe 22:01   Okunma : 997

 Ramazan ayının ilk gününden bu yana  kurulan iftar sofraları ve Ramazan Panayırlarında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Yılmaz,  geçtiğimiz günlerde de Halkkent Mahallesi ve Güneykent Mahallesi sakinleriyle buluştu.

 Halkkent Mahallesi’nde Hüseyin Okan Merzeci Anadolu Lisesi bahçesinde ve Güneykent Mahallesi Mersin Ziraat Odası Ortaokulu bahçesinde verilen iftar yemeklerinde;  sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın önemine değinen Başkan Yılmaz, “Mübarek Ramazan ayında yaşadığımız bu güzelliklerin kalan 11 aya yayılmasını temenni ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz.”dedi.

İftar yemeğinin ardından kurulan Ramazan Panayırlarında Karagöz-Hacivattan, tahta bacak ve animasyon gösterilerine kadar birçok etkinlik ile çocuklara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşatılırken sema gösterisi eşliğinde sunulan Tasavvuf Müzikleri ile de geceye anlam katılıyor.

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRENCİLERE MADALYALARINI TAKDİM ETTİ

Başkan Yılmaz, iftar programının ardından Mersin Ziraat Odası İlkokulu’nda düzenlenen ödül törenine katıldı.  Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporlarında başarılı olan öğrenciler, madalya ve başarı belgelerini Başkan Yılmaz’ın elinden aldı. 

2018-2019 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan İlkokul Fiziksel Etkinlikler (İFET) 2.Sınıflar İl Birinciliği Yarışmalarında birinci olan öğrencilerin heyecanı gözlerinden okundu. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Yılmaz, öğrencilere madalyalarını takarak başarı dileklerinde bulundu.

Öğrencilerin elde ettiği başarıdan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yılmaz “Biz her alanda öğrencilerimizin yanındayız. Okul sporlarında da onlara destek olmaya çalışacağız.” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  Toroslar, Belediye, Başkanı, Av.Atsız, Afşın, Yılmaz, iftar, sofrası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA