3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Başkan Seçer Tarsuslu Muhtarlar İle Bir Araya Geldi


BAŞKAN SEÇER: “Birbirimizi sevmek zorundayız. Yoksa ne ben iş yapabilirim, ne siz iş yapabilirsiniz. Ne siz muhtarlık seçiminde bir daha başarılı olabilirsiniz, ne de ben belediye başkanlığı seçiminde başarılı olabilirim. Bunun için bir eşgüdüm, bir koordinasyon sağlamamız gerekiyor”

 

Tarih : 2 Haziran 2019 Pazar 13:17   Okunma : 927

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programı için gittiği Tarsus’ta muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Bölgenin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Seçer, “Birbirimizi sevmek zorundayız. Yoksa ne ben iş yapabilirim, ne siz iş yapabilirsiniz. Ne siz muhtarlık seçiminde bir daha başarılı olabilirsiniz, ne de ben belediye başkanlığı seçiminde başarılı olabilirim. Bunun için bir eşgüdüm, bir koordinasyon sağlamamız gerekiyor” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda, Tarsuslu muhtarlar ve STK temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunarak, çözüm yöntemleri üzerine konuşan Başkan Seçer, bölgeyi ilgilendiren alt yapı sorunları, içme suyu isale hatları, içme suyu şebekeleri, sinekle mücadele, yol yapımları, tadilatlar ve mezarlık sorunu gibi konular üzerinde durdu.

Tarsus Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, meclis üyeleri, Tarsuslu muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

“Memleket bizden hizmet bekliyor, kavga siyaseti bugüne kadar Türkiye’ye bir fayda getirmedi”

Seçim süresi boyunca bir çok söz verdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sırada artık verilen sözleri bir bir hayata geçirmek olduğunu belirtti. Hayata geçirilecek olan hizmetlerin para ile yapılacabileceğini ve bu yüzden de meclisten borçlanma yetkisini almaları gerektiğini belirten Seçer bu konuda muhtarlardan da destek isteyerek, “Biz seçim boyunca konuştuk. Bir sürü vaatler ve sözler verdik. Şimdi bizim konuşma değil, iş yapma zamanımız. Artık iş yapmamız lazım. Bu şekilde siyaset bugüne kadar Türkiye’ye bir fayda getirmedi, kavga siyaseti, inadına iktidarı engelleme siyaseti memlekete zarar verdi. Burada muhtarlarımıza görev düşüyor. Sizin bu konuda en az bizler kadar konuşmanız, telkinde bulunmanız, sesinizi duyurmanız gerekir” dedi.

“Muhtarlarımız ile eşgüdüm ve koordinasyonu sağlamamız gerekiyor”

Muhtarlar ile eşgüdüm ve koordinasyon içerisinde olmaları gerektiğini ve ancak bu şekilde başarılı olabileceklerini dile getiren Seçer, “Biz birbirimize zorunlu aşkla bağlanmak, birbirimizi sevmek zorundayız. Yoksa ne ben iş yapabilirim, ne siz iş yapabilirsiniz. Ne siz muhtarlık seçiminde bir daha başarılı olabilirsiniz, ne de ben belediye başkanlığı seçiminde başarılı olabilirim. Bunun için bir eşgüdüm, bir koordinasyon sağlamamız gerekiyor. Bunun da yol ve yöntemlerini bulacağız. Bu toplantıları sık  sık yapacağız. Sorunlarına daha rahat ve süratli çözüm bulacak. Kendisi için de temsil ettiği mahallesi için de olumlu çalışmaların altına imza atmış olacak” diye belirtti.

Toplantıda Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından mikrofonu alan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bölgelerinde ve mahallelerinde var olan problemleri anlatarak, Başkan Seçer’den çözüm yöntemlerini dinledi. 

Paylaş :
Etiketler :  başkan, vahap, seçer, iftar, çadırı, kampüs, MTOSB, TARSUS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA