7 Mayıs 2024 Salı

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

Büyükşehir Ve Kent Konseyi’nden Örnek Olacak Etkinlik Çöpler Toplanacak, Mersin Temizlenecek


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi önemli bir çevre etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. 11 Haziran tarihinde Yelken Kulübü önünde gerçekleştirilecek olan çevre etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekilecek ve vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olması konusunda harekete geçirecek.

 

Tarih : 6 Haziran 2019 Perşembe 06:38   Okunma : 2194

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi önemli bir çevre etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. 11 Haziran tarihinde Yelken Kulübü önünde gerçekleştirilecek olan çevre etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekilecek ve vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olması konusunda harekete geçirecek.

Kent Konseyi’nin koordine ettiği etkinliğe MTSO, MDTO, AKUT, Turmepa Yelken Kulübü, MIP, TEMA Vakfı, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü de destek verecek.

Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik saat 16.00’da Yelken Kulübü önünden başlayacak. Mersin’de sahillerde, parklarında ve ormanlarında çöplere dikkat çekmek, plastik kullanımını azaltmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlikte görevliler ve vatandaşlar çöp toplayarak hem çevreyi temizleyecekler hem de temiz çevre konusunda farkındalık yaratacaklar.

Program açılış konuşmaları ile başlayacak ve Optimum Dans Studio’nun Aero Dans Gösterisi ile devam edecek. Programda interactive club dansı, turmepa atık standında bilgilendirme yapılacak ve kadınların ürünlerini satabileceği stantlar yer alacak. Tüm bu etkinliklerin ardından sahil temizliğine geçilecek.

Etkinlik yapıldıktan sonra  toplanan atıklar sergilenecek ve ne kadar atık toplandığı belirlenerek geri dönüşüme gönderilecek.

Düzenlenen etkinlik bir kereliğine mahsus olamayacak ve paydaşlarla birlikte düzenli aralıklarla paydaşların belirleyeceği yerde temizlik yapılarak etkinlik sürekli hale getirilecek.

 

Paylaş :
Etiketler :  Kent Konseyi, Büyükşehir Belediyesi, MTSO, MDTO, AKUT, MIP, TEMA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA