24 Aralık 2025 Çarşamba

15:29   YENI ASGARI ÜCRET… DIYARBAKıR’DAKI ASGARI ÜCRETE TEPKI: “ASGARI ÜCRET SEFALETIN ADıDıR”   15:27   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN IŞıKHAN’A: "ASGARI ÜCRET NEDEN AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA BıRAKıLMıŞTıR?"   15:25   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, LIBYA MILLI BIRLIK HÜKÜMETI BAŞBAKANı DIBEYBE ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   15:24   MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU... GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: BARıŞı ICRA EDECEK, HUKUKI ZEMINI KURACAK BIR PERSPEKTIF GEREKLI   10:40   MERSIN’DE GECE MESAISI: BÜYÜKŞEHIR’DEN 2 BIN 500 TONLUK ASFALT HAMLESI   10:19   “İMEP 2 ILE MERSIN’DE 2 BIN KIŞIYE MESLEKI EĞITIM, 200 KIŞIYE İSTIHDAM”   19:40   “MERSIN DOB’DAN YıLBAŞı KLASIĞI: FıNDıKKıRAN BALESI SAHNEYE BÜYÜ KATıYOR”   19:31   “ÇAMLıYAYLA’DA KADıN EMEĞI ŞENLIĞI: ÜRETICI KADıNLAR DOĞAL ÜRÜNLERIYLE BULUŞTU”   19:20   YUMURTALıK’TA GÜÇLÜ İŞBIRLIĞI: BALıKÇıLARA DESTEK, ESNAFA MORAL!   17:02   TOROSLAR’DA YÜZ GÜLDÜREN SÖZLEŞME   16:56   SıCAK ÇORBA İKRAMı İÇIN İLK DURAK: TARSUS’UN KADIM MEKANı ULU CAMII   16:54   ÖLDÜRÜLEN HIRANUR AYGAR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   12:44   MERSIN’IN KALBI YENI YıL IŞıKLARıYLA PARLıYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜRDÜRÜLEBILIR SÜSLEMELER   12:15   “AMERIKA MATEMATIK OLIMPIYATLARı ŞAMPIYONU ELIF EYLÜL, TARSUS’UN GURURU OLDU”   11:40   “ADALET İÇIN YÜRÜYORUZ: DİSK’IN ANKARA YOLCULUĞU ESKIŞEHIR’DE SES GETIRDI”   10:18   “MESKİ’DEN MEZITLI’YE ÇIFTE YATıRıM: İÇME SUYU VE ASFALT ÇALıŞMALARı EL ELE”   19:59   TOROSLAR’DA KıRSALA GÜVENLI ULAŞıM: DORUKLU MAHALLESI ASFALTLA BULUŞTU   19:50   “2,7 TRILYONLUK AÇıĞıN BEDELI HALKıN SıRTıNDA”   19:40   MÜSİAD BAŞKANı KAYAN: MERSIN EKONOMISI TÜRKIYE’NIN LOKOMOTIFI   19:29   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BALıKÇıLARA CAN SUYU: 772 KIŞIYE EKIPMAN DESTEĞI”  
 
     
   

Mersin’de Hijyen Eğitimi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, gıda sektöründe çalışan veya çalışmak isteyenler için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan sertifikalı hijyen eğitimi düzenledi.

 

Tarih : 11 Haziran 2019 Salı 22:38   Okunma : 1608

Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ve katılımın oldukça yoğun olduğu programda 250 kişi eğitim aldı. İdema şirketinin 'LİFE' projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitim programında gıda üretimi yapan, servis veya satışını uygulayan işyerlerinde, içme suyu üretimi yapan yerlerde, çay ocağı, kafe, yemekhane, mutfak gibi işyerlerinde çalışan ve çalışmak isteyenlere yönelik hijyen eğitimi verildi. 
Eğitimlere gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin dışında kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, masaj, güzellik ve düğün salonları, otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi insan bedenine temasın söz konusu olduğu temizlik hizmeti veren firma çalışanları da katıldı.
İki gün boyunca dört grup halinde eğitim alan 250 kişi, gıda hijyeni, gıdalarda bulunması muhtemel tehlikeler, gıdaların bozulması ve bozulma nedenleri, gıda kaynaklı enfeksiyon ve zehirlenmeler, gıda işletmelerine ait özel hijyen gereklilikleri, personel hijyeni, işletme hijyeni, gıda maddelerinin kullanımı, gıda maddelerinin depolama ve muhafazası, gıdaların hazırlanması ve işlenmesi, gıdanın servisi, satışı ve tüketime sunumu konularında eğitim aldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA