10 Haziran 2024 Pazartesi

15:07   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ İLK NIKAHıNı KıYDı    15:05   AYŞE ATEŞ, ÖZGÜR ÖZEL İLE BIR ARAYA GELDI   14:13   CHP`LI DEMIR: “EMEKLI YıLı ILAN EDILEN 2024`TE EMEKLILER İŞKUR KUYRUĞUNDA”   13:54   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT`TEN GEÇICI HAYVAN BAKıMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI`NDE İNCELEME   13:49   H.K.G. DAVASıNDA SAVCıLıK BOZMA İLAMıNA UYULMASı YÖNÜNDE MÜTALAA VERDI   13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NDEN KURBAN DOLANDıRıCıLARıNA KARŞı UYARı   12:50   BENNY GANTZ İSRAIL`IN SAVAŞ KABINESI`NDEN İSTIFA ETTI...    12:42   KAYıHAN PALA`DAN SAĞLıK BAKANı KOCA`YA: "AŞı YAPTıRıLMAYARAK BULAŞıCı HASTALıKLARA KARŞı KORUMASıZ BıRAKıLAN ÇOCUKLAR IÇIN BIR EYLEM PLANı VAR MıDıR?"   11:44   MEZITLI BELEDIYESI LIONS SOSYAL MERKEZI AÇıLDı   11:30   TAŞ OCAĞı YAPıLMASı PLANLANAN HAMZABEYLI MAHALLESI’NDE ÇEVRE SORUNLARıNA KARŞı “YERYÜZÜ SOFRASı” KURULDU   10:22   ESKIŞEHIR`DE ONUR HAFTASı YÜRÜYÜŞÜNE POLIS MÜDAHALESI: 10 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   09:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ÇOCUKLARA UYGULAMALı DENIZ TEMIZLIĞI EĞITIMI   09:41   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANDı: MERKEZ SAĞ VE SOL KONUMUNU KORUDU, AŞıRı SAĞ GÜÇ KAZANDı, EURO DÜŞTÜ   09:19   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN SıNAVA GIREN ÖĞRENCILERE VE AILELERINE DESTEK   23:13   DIYARBAKıR`DA GERGIN YÜRÜYÜŞ...   23:01   FRANSA ERKEN SEÇME GIDIYOR... MACRON AP SEÇIMLERINDE AŞıRı SAĞıN YÜKSELMESININ ARDıNDAN MECLISI FESHETTI   21:42   ALI KOÇ ÜÇÜNCÜ KEZ FENERBAHÇE BAŞKANı   17:45   YKS`NIN ÜÇÜNCÜ VE SON OTURUMU YDT SONA ERDI   16:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN SUDA TASARRUF ÇAĞRıSı    16:57   ÖZGÜR ÖZEL`DEN VEFAT EDEN PROF. MEHTAP UYSAL IÇIN BAŞSAĞLıĞı MESAJı  
 
     
   

Başkan Seçer, Öğrencilerin Yol Çilesine Son Verdi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatı ile Erdemli İlçesi’nde yer alan Mehmet Emin Yazar Caddesi’nin uzun süredir devam eden asfalt sorunu çözüldü. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolla ilgili çalışmaları üç günde bitirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla caddede yer alan okulun öğrencileri ve vatandaşlar rahat nefes aldı.

 

Tarih : 2 Temmuz 2019 Salı 16:12   Okunma : 810

Uzun zamandır asfaltlama çalışması yapılmadığı için başta öğrenciler olmak üzere vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığı Erdemli İlçesi’ndeki Mehmet Emin Yazar Caddesi’nin yol sorunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla çözüldü. Caddenin üzerinde bulunan okulun öğrencileri ve caddeyi kullanan vatandaşlar, çalışmaların tamamlanmasıyla rahat bir nefes aldı.

Mehmet Emin Yazar Caddesi’nde yer alan ve büyük sorun yaşayan öğrencilerin mağduriyetini özel bir okulun müdürü olan Fatih Yüncüoğlu, Silifke’deki bir festivalde Başkan Seçer’e iletmişti. Başkan Seçer’in talimatının ardından Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolla ilgili çalışmaları üç günde bitirdi. Böylece, MESKİ’nin Koyuncu, Yüksek ve Türbe Mahalleleri’ndeki altyapı çalışmalarının ardından yaklaşık 1 yıldır atılmayan asfalt nedeniyle yaşanan mağduriyet çözülmüş oldu.

BAŞKAN SEÇER: “OKULUN YOLU BÖYLE OLMAZ”

Okul müdürü Fatih Yüncüoğlu, yolla ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek, “Buralar 1 yıldan bu yana çamur içerisindeydi. Silifke’de düzenlenen bir festivalde okulumuzun tanıtımı için stant kurmuştuk.  Orada Başkanımız ile stantları gezerken karşılaştık, okulumuzun yolunun böyle olduğunu söyledik. Başkanımız ‘Okulun yolu böyle olmaz’ diyerek yanındaki görevlilere bizi yönlendirdi. Okulumuzun yolu üç gün içinde yapıldı. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Yolun tamamlanmasının çevrede oturan vatandaşları da memnun ettiğini kaydeden Yüncüoğlu,  eğitim-öğretime verdiği önemden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Mehmet Emin Yazar Caddesi’ni kullanan Nebahat Demir de yapılan çalışmaları güzel bulduğunun altını çizerek, “Çok tozun toprağın içinde gittik, geldik. Çalışmalar çok güzel gidiyor, çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Özel okulun yöneticilerinden Ali Akkuş, 1 yıldır bu yolun eziyetini hem okul öğrencileri hem okul öğretmenleri hem de çevredeki vatandaşlar olarak yaşadıklarını vurgulayarak, “Bir yıl gecikmeli de olsa yapıldı. Bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Eğitim yuvasının yolunu yaptığından dolayı ve bu konuda hassasiyet gösterdiğinden dolayı Sayın Başkanımız’a teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA