19 Mayıs 2024 Pazar

16:35   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT GÜVEN PARKI’NDAKİ YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ   16:14   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER’DEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI   16:01   CHP’Lİ PALAMUT’TAN 19 MAYIS MESAJI   15:43   KIYI HAREKETLERİ DAYANIŞMA AĞI, KIYILARIN TİCARİLEŞTİRİLMESİNE KARŞI SAHİLLERDE EŞ ZAMANLI EYLEM YAPTI   15:41   DEPREMZEDE DÖNE KAYA`NIN ``ADALET NÖBETİ``: ``BİZ ADALETİN ARTIK TECELLİ ETMESİNİ BEKLİYORUZ, GİDEN CANLARIMIZIN BUNA İHTİYACI VAR``   15:15   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ATANMAYAN ÖĞRETMEN HİLAL BAŞKAPAN: "BİZLER MESLEĞİMİZİ İNSANCA ŞARTLARDA YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"   15:04   CHP`NİN ``BÜYÜK EĞİTİM MİTİNGİ``... ÖZGÜR ÖZEL: ``ATATÜRK VE ARKADAŞLARI İLE SORUNU OLAN BU MÜFREDAT YOK HÜKMÜNDEDİR``   14:31   ANKARA BAROSU HUKUK KURULU BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR: "SON YILLARDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SPOR HUKUKUNU DAHA İYİ BİR NOKTAYA GETİRDİ"   14:23   AFRODİSİAS MÜZE KONSERLERİ TASARRUF TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İPTAL EDİLDİ   14:06   KOBANİ DAVASI AVUKATI ÇİĞDEM KOZAN: "ORTADA BİR SUÇ OLMADIĞI ÇOK AÇIK, İSTİNAF SÜRECİNDE CEZALARIN KALDIRILMASI GEREKİR"   13:51    CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, İBB`Yİ ZİYARET ETTİ: “ATATÜRK`ÜN PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIMA SORUMLULUĞUMUZ VAR”   13:45   ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, MAHKEME HEYETİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLMASI NEDENİYLE REDDİ HAKİM İSTEYEN SANIK AVUKATI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI   13:35   MANSUR YAVAŞ: "AYDINLIK YARINLARI ÜLKEMİZE EN BAŞTA GENÇLERİMİZ GETİRECEKTİR"   13:14   MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYREK, “GENÇLERİMİZİN ENERJİSİYLE AYDINLIK YARINLARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”   13:04   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI   12:44   DEVLET BAHÇELİ: "KİMSE SİPARİŞ TALİMATLARLA, GİZLİ TANIK İFADELERİYLE İÇ HUZUR VE BARIŞ ORTAMINI ZEDELEMEYE KALKIŞMAMALI, BUNA CÜRET EDENLERİN BAŞI EZİLMELİ"   12:33   AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASI KAPSAMINDA BİR KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   12:27   AYDINLI KARPUZ ÜRETİCİSİ: "PARA KAZANMAMIZ İÇİN KARPUZUN KİLOSUNU 20 LİRAYA SATMAMIZ LAZIM"   12:23   ARTVİN`DE ANAGOLD`UN DA ORTAK OLDUĞU MADEN İŞLETMESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR. TEMA VAKFI TEMSİLCİSİ: "ÇALIŞMA BAŞLAMADAN ÖRDÜKLERİ DUVAR YIKILMIŞ. DAHA DUVAR ÖREMEYENLER ACABA SÜRECİ NASIL YÖNETECEKLER?   12:13   KOBANİ DAVASI`NDA VERİLEN KARARLAR... BAHÇELİ: ``TERÖRİST DEMİRTAŞ VE DİĞER BÖLÜCÜLERİN CEZA ALMASINA HUKUKSUZLUK DEMEK, İTİRAZ ETMEK, DEVLETE VE MİLLETE AĞIR HAKARETTİR``  
 
     
   

Başkan Seçer, Öğrencilerin Yol Çilesine Son Verdi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatı ile Erdemli İlçesi’nde yer alan Mehmet Emin Yazar Caddesi’nin uzun süredir devam eden asfalt sorunu çözüldü. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolla ilgili çalışmaları üç günde bitirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla caddede yer alan okulun öğrencileri ve vatandaşlar rahat nefes aldı.

 

Tarih : 2 Temmuz 2019 Salı 16:12   Okunma : 799

Uzun zamandır asfaltlama çalışması yapılmadığı için başta öğrenciler olmak üzere vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığı Erdemli İlçesi’ndeki Mehmet Emin Yazar Caddesi’nin yol sorunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla çözüldü. Caddenin üzerinde bulunan okulun öğrencileri ve caddeyi kullanan vatandaşlar, çalışmaların tamamlanmasıyla rahat bir nefes aldı.

Mehmet Emin Yazar Caddesi’nde yer alan ve büyük sorun yaşayan öğrencilerin mağduriyetini özel bir okulun müdürü olan Fatih Yüncüoğlu, Silifke’deki bir festivalde Başkan Seçer’e iletmişti. Başkan Seçer’in talimatının ardından Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolla ilgili çalışmaları üç günde bitirdi. Böylece, MESKİ’nin Koyuncu, Yüksek ve Türbe Mahalleleri’ndeki altyapı çalışmalarının ardından yaklaşık 1 yıldır atılmayan asfalt nedeniyle yaşanan mağduriyet çözülmüş oldu.

BAŞKAN SEÇER: “OKULUN YOLU BÖYLE OLMAZ”

Okul müdürü Fatih Yüncüoğlu, yolla ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek, “Buralar 1 yıldan bu yana çamur içerisindeydi. Silifke’de düzenlenen bir festivalde okulumuzun tanıtımı için stant kurmuştuk.  Orada Başkanımız ile stantları gezerken karşılaştık, okulumuzun yolunun böyle olduğunu söyledik. Başkanımız ‘Okulun yolu böyle olmaz’ diyerek yanındaki görevlilere bizi yönlendirdi. Okulumuzun yolu üç gün içinde yapıldı. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Yolun tamamlanmasının çevrede oturan vatandaşları da memnun ettiğini kaydeden Yüncüoğlu,  eğitim-öğretime verdiği önemden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Mehmet Emin Yazar Caddesi’ni kullanan Nebahat Demir de yapılan çalışmaları güzel bulduğunun altını çizerek, “Çok tozun toprağın içinde gittik, geldik. Çalışmalar çok güzel gidiyor, çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Özel okulun yöneticilerinden Ali Akkuş, 1 yıldır bu yolun eziyetini hem okul öğrencileri hem okul öğretmenleri hem de çevredeki vatandaşlar olarak yaşadıklarını vurgulayarak, “Bir yıl gecikmeli de olsa yapıldı. Bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Eğitim yuvasının yolunu yaptığından dolayı ve bu konuda hassasiyet gösterdiğinden dolayı Sayın Başkanımız’a teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA