26 Nisan 2024 Cuma

15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK  
 
     
   

CHP Bozyazı İlçe Binası Açılışı Gerçekleşti


Cumhuriyet Halk Partisi Bozyazı İlçe Binası açılışı bugün il ve ilçe başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Tarih : 6 Ağustos 2019 Salı 18:40   Okunma : 962

CHP Bozyazı İlçe Binası’nın açılışına, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, parti yöneticileri, çok sayıda partili ve vatandaş katılım gösterdi.

“BU BAŞARI MİLLET İTTİFAKININ BAŞARISIDIR”

İlçe Binasının açılışında konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, “Sayın il başkanım, sayın milletvekilleri, sayın ilçe başkanları ve il ilçe yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partili hanımefendiler beyefendiler, geleceğimizin teminatı sevgili gençler ve çok değerli Bozyazılı hemşerilerim; yeni binamızın açılışına hepiniz hoşgeldiniz. Malumunuz 31 Mart seçimlerinden sonra Mersin başta olmak üzere 11 büyükşehir ve birçok ilde Cumhuriyet Halk Partisi'nin de içinde bulunduğu Millet İttifakının başarısı ile kazanılmıştır. Mersin il ve ilçe genelinde halkımızın partimize bakış açısı değişmiş olup, insanlarda bir umut ve heyecan yaratmıştır.Biz de bu doğrultuda Bozyazı'da umut ve değişim sloganı ile yola çıkarak olağanüstü kongrede seçimle göreve gelmiş bulunmaktayız. Yönetime geldikten sonra ekibimiz ile kolları sıvadık ve çalışmalara başladık. Partimize ve halkımıza bir heyecan yaratmak ayrıca değişimi göstermek için parti binamızı değiştirmeye karar verdik. Biraz sonra açılışını yapacağımız binamızı tutarak hazırlıklara başladık. Ülkemizin kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır, tarihine yakışır, modern temiz, güzel bir parti binası hazırladık. Bu yolda başta yanımda olan yönetim kurulu arkadaşlarıma, umut ve değişime inanıp yanımızda yer alan partililerimize, emekçi yoldaşlarıma, sevgili gençlere teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bize inanıp güvenerek desteklerde bulunan değerli esnaflarımıza ve binamızın dükkan sahibi Necati tuna'ya çok teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun, heyecanımız var, umudumuz var, gençliğimiz var, Adalete susamış, demokrasiye, özgürlüğe inanan Türk gençliği, partilerimiz ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Şeklinde konuşarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

“YEREL SEÇİMLERDE BAŞLAYAN DEĞİŞİM RÜZGARI 2023’DE MEYVESİNİ VERECEK”

İlçe Başkanı Arıdeniz’den sonra konuşma yapan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Sayın basın mensupları, değerli ilçe başkanları, örgütün her kademesinde görev yapan ve geçmişte yapmış olan sevgili partililerim, değerli milletvekili milletvekilleri, değerli katılımcılar, sevgili hemşerilerim; açılışımıza hoşgeldiniz. Türkiye'de bir değişim rüzgarı esiyor. 31 Mart yerel seçimleri ile oluşan bahar iklimi 23 Haziran'da İstanbul'da çiçeklendi. Bu değişim elbette ilerleyen zamanlarda Mersin ile birlikte ülkenin dört bir yanında meyvesini verecektir. Yeter ki yerel seçimlerde verilen mesajı doğru bir şekilde anlayabilelim. Yerel seçimlerde vatandaş tercihini güleryüzlü ve üretken siyasetten yana yaptı. Kavgacı, kutuplaştırıcı söylemler kaybetti; birleştirici ortak taleplere ve ortak değerlere vurgu yapanlar kazandı, Türkiye kazandı.

Değerli arkadaşlar şimdi bu umudu büyütmek her Cumhuriyet Halk Partili’nin öncelikli görevi olmalıdır. 31 Mart ve 23 Haziran'da başarısı görülen birleştirici ve yapıcı yeni siyaset dilinde daha da ısrarcı olmamız, toplumun tüm kesimlerine derdimizi anlatmamız lazım. Partimizin yeni ilçe binasını işte böyle güzel, böyle umutlu günlerde açıyoruz. Binamızın güler yüzlü bu yeni siyaset anlayışının Bozyazı'daki merkezi olacağına inancımız tamdır. Bu binaya hepimiz yeni görevler, yeni sorumluluklar üstlenmek için, daha güçlü, daha donanımlı devam edebilmek için geleceğiz. Huzurun ve kardeşliğin egemen olduğu, ekonomisi güçlü, çağdaş ve demokratik bir Türkiye mücadelesinde bize yeni olanaklar sunulması dileğiyle yeni binamızı hep birlikte açıyoruz. Bu güzel ilçe binasının partimize kazandırılmasında emeği geçen başta ilçe başkanımız, ilçe yöneticilerimiz ve tüm arkadaşlarımıza özellikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Umut ediyorum ki her şey çok çok daha güzel olacak.” ifadelerinde bulundu.

“GELECEĞİMİZİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

Adil Aktay’dan sonra konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Değerli il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri, değerli basın, çok kıymetli halkımız, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bakın bizimde sarayımız bu. Çok koruma yok, lüks arabalar yok, kaçak bir tarafı da yok, büyük sofralar yok, lüks mobilyalar yok. Ne var biliyor musunuz? Ter var ter. Bu ilçenin yapımında emeği geçen herkese minnettarım. Burada çok daha güzel şeyler yapacağız, beraber çok mutlu, gelişmiş, huzurlu bir Bozyazı inşa edeceğiz. Bunu beraberce yapacağız. Bugün burada İYİ Partili dostlarımız, adaylarımız, yöneticilerimiz, başkanlarımız var. 31 Mart için onlara da teşekkür ediyorum. Beraber başardık beraberce kazandık ama yeterli mi? Asla.  Yıl boyunca Mersin'e Ankara'ya İstanbul'a ne kadar hizmet edersek, ne kadar evlerimize girip halkımıza dokunursak; 2023'te de iktidar gelecektir hiç şüpheniz olmasın. Ülkenin durumunu hiç konuşmayacağım ama iki cümle söylemek istiyorum. Meclis başkanı çıktı dedi ki milletvekilleri geçinemiyor. Eğer emekli, işçi, memur geçiniyorsa ve milletvekilleri geçinemiyorsa yazıklar olsun. Eğer ki bir asgari ücretli işçi, 5 yılda 80 bin lira maaş alıyorsa ve Cumhurbaşkanımız ayda 80 bin lira maaş alıyorsa yine yazıklar olsun. İşte bu yüzden bu ülkede hep beraberce sizlerle çok daha güzel şeyler yapacağız. Geleceğimizi, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği doğrultuda yeniden inşa edeceğiz. Teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’Yİ 100. YILINDA YENİDEN KURTARACAĞIZ”

Konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Değerli il başkanı, sevgili ilçe başkanı, parti yöneticileri, gelen komşu ilçe başkanları, sevgili milletvekili arkadaşlarım ama en önemlisi partili dostlarımız, yoldaşlarımız ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin neferleri; her birinizi ayrı ayrı sevgi ve saygıyla selamlarım, hoşgeldiniz. Cumhuriyet Halk Partisi Millet İttifakı ile İYİ Parti ile birlikte 31 Mart'ta Türkiye'nin tarihini dönüştürmeye döndürmeye başlamışlardı ve artık Cumhuriyet Halk Partisi Millet İttifakı yerelde iktidardır, yakında da Türkiye'de iktidar olacaklardır açık ve net. Önemli olan halka hizmet etmektir, halka hizmet eden Hakka hizmet eder. Başta Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeler olmak üzere millet ittifakının belediyeleri, demokrasiye inanan tüm güçlerle birlikte halkımıza hizmet ederek, ebedi başkomutanımız, kurtarıcımız gibi Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi Türkiye’yi 100. yılında bir daha kurtaracağız sözüm söz olsun. Bir tek lider var o da Mustafa Kemal Atatürk, bir tek kurtarıcı var Mustafa Kemal Atatürk, bir tek başkomutan var  Mustafa Kemal Atatürk, gerisi yalan. Sevgi ve saygılar.” İfadelerinde bulundu.

“BUGÜNKÜ EĞİTİM FİYATLARI İLE EŞİT EĞİTİM ,MKANI ORTADAN KALKMIŞTIR”

Alpay Antmen’den sonra kürsüye çıkan Milletvekili Cengiz Gökçel, “Sayın il başkanım, değerli ilçe başkanı, saygıdeğer kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, Bozyazı ilçe binamızın açılışına gelip burada sıcakta ter döken sevgili annelerim, bacılarım, ablalarım, abilerim hepiniz hoşgeldiniz, sağ olun var olun.

17 yıl önce ülkede sağlıkta sorunu çözeceğim, ülkeye demokrasi getireceğim, ülkedeki eğitim sorununu çözeceğim, geçmiş dönemlerdeki yalana talana çıkara son vereceğim iddiasıyla ülkede iktidara gelenler maalesef sağlığı pahalı ve ulaşılamaz hale getirdiler. Değerli arkadaşlar insanların devletin imkanları ile yatırımlar yapılıp hizmetlere bedava, ucuza ulaşması gerekirken; yandaşlarına ve saraydaki bir avuç çıkarcılara kaynak yaratacağım diye benim vatandaşlarımın sırtından o yatırımları yapıyorsa bizim de itirazımız bunadır. Değerli arkadaşlar eğitimden bahsettim, 17 yıl önce evet eğitimde bazı sıkıntılar vardı ama 17 yıl önce üniversitelerimiz dünyayı eğitim sıralamasında üst sıralardaydı. 17 yıl önce ülkemizde eğitim paralı olmamıştı, fakir çocuklar eğitim hakkından mahrum bırakılmamıştı ama geldiğimiz noktada milli eğitim programı uygulayacağız diyor ne olduğu belli olmayan eğitim sistemi ile önce çocuklarımızı bilimden uzaklaştırdılar aynı zamanda eğitimi paralı hale getirdiler. Değerli arkadaşlar bugünkü eğitim fiyatları ile Türk milletinin çocuklarının eşit eğitim imkanı ortadan kalkmıştır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimler öncesinde hep söyledik, değerli arkadaşlar bu ülkenin kaynakları israf ediliyor, bu ülkenin kaynakları yandaşlara peşkeş çekiliyor. Eğer bizim arkadaşlarımızı seçerseniz biz bunlara son vereceğiz, bu iddialarla seçimlere girdik. Millet ittifakı ile beraber girdiğimiz bu seçimlerde 11 tane büyük şehirde ve Türkiye genelinde 251 tane belediyede arkadaşlarımız belediye başkanı oldular. Arkadaşlar daha konuşurum tabi ama hava sıcak sizlerin sabrını zorlamak istemiyorum, ben sözlerime son verirken öncelikle 31 Mart seçimlerinde partimize destek veren bütün Bozyazıları, bu binanın açılışında emeği geçen başta ilçe başkanımıza onun yönetim kurulu üyelerine işadamlarına ve saygıdeğer partililerimize de sonsuz teşekkürler ediyorum. Parti binamızın hayırlı uğurlu olmasını dilerim sevgiler sağ olun var olun.” Şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA