27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

CHP Anamur İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı


Toplantıya CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, Aydıncık İlçe Başkanı Hilmi Ekşi, Erdemli İlçe Başkanı Ali Yardımcı, Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Barut, Gençlik Kolları İl Başkanı Ethem Güzel, Kadın Kolları İl Başkanı Pakize Esen, il ve ilçe yöneticileri ve partide daha önce görev almış partililer katıldı.

 

Tarih : 7 Ağustos 2019 Çarşamba 14:52   Okunma : 905

CHP ANAMUR İLÇE BAŞKANI YEŞİLÇAYIR: “PARTİLİLERİMİZİN DENEYİMLERİNDEN YARARLANACAĞIZ”
CHP Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, açılış konuşmasında, parti tüzüğüne göre yapılan danışma kurulu toplantılarının, partinin genel politikaları açısından sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal konularda, bölge ihtiyaçlarına göre karar organlarının politika oluşturmasını sağlamak üzere yapılan istişarı toplantıları olduğunu söyledi.
Bu toplantıların sonucunda ilçe, il ve parti genel merkezinin politikalarına yön vereceğini ifade eden Yeşilçayır, “Bu bağlamda bugünkü toplantımızın konusu, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde elde edilen başarıyı iktidarla taçlandırmak için ilçelerimizden başlayarak nasıl bir çalışma programı uygulanması gerektiğidir. İlçemizde geçmişte görev almış partililerimizin deneyimlerinden yararlanarak yeni bir yol haritası çıkaracağız” dedi.

CHP İL BAŞKANI AKTAY: “SORUMLULUĞUMUZ ARTTI”
CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay da 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin önünde yeni bir sayfa açtığını belirterek, şunları söyledi:
“Vatandaş sorunları yaratanları değil, çözüm sunanları tercih etti. Vatandaş, birlik, beraberlik, huzura oy vermeyi tercih etti. Sandıktan çıkan sonuç son yıllarda üzerimizde dolaşan karamsarlık bulutlarını dağıttı ve umudu yeşertti. Şimdi bu umudu büyütmek, Türkiye’nin huzura erişeceği, refaha ereceği günlere hazırlık yapmak biz CHP’lilerin en önemli görevidir. Türkiye’nin birleştirici gücü olan CHP’nin görev ve sorumluluğu daha da artmıştır. Bu süreçte partimizin birlik ve bütünlüğünü titizlikle korumakla mükellefiz. 31 Mart ve 23 Haziran’da başarıyı sağlayan yeni siyaset dilini ısrarla sürdürmeliyiz.

"SEÇMEN PARTİCİLİK DEĞİL, BELEDİYECİLİK İSTİYOR"
31 Mart öncesinde karşısında dikildiğimiz çarpık belediyeciliki anlayışına bizler, asla yönelmeyeceğiz. Seçmenin bizden particilik değil, belediyecilik istediğini, belediyeleri rant aracı olmaktan çıkarıp kaynakları halk yararına kullanmamızı beklediğini, belediye kadrolarında işin ehli, liyakat sahibi kişilerin görevlendirilmesini istediğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Zaten burada da kadrolar liyakat sahibi kişilerden oluşturulmaya başlandı, oluşturulmaya devam edilecek.

"BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA DESTEK OLALIM"
Kuşkusuz Büyükşehir Belediyesi’nden önemli hizmetler bekliyoruz. Önceki dönemde yaratılan tahribatın giderilmesini, istihdam yaratan, ekonomiyi hareketlendiren projelerin hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu konuda zaten somut adımlar atılmaya başlandı. Ancak Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut yapısı, iktidarın müdahaleleri gibi gerçekler nedeniyle belediye başkanlarımızın işlerinin kolay olmadığını da görelim. Onlara destek olalım, güç verelim. İşimiz koyal değil ama bu dönemde zoru başaracağız. Belediye başkanlarımıza gerekli toleransı gösterelim.

"ELEŞTİRİ YERİ SOSYAL MEDYA DEĞİL, BU TOPLANTILARDIR"
Parti içi eleştirilerimizi kamuoyu önünde yaptığımız takdirde partimizin başarısından rahatsızlık duyanlar tarafından istismar edileceğini unutmayalım. Parti içi mekanizmalarla, şimdiki danışma kurulu toplantılarında olduğu gibi yada doğrudan belediye başkanlarımıza önerilerimizi ve eleştirilerimizi yazılı olarak yaparak kötü niyetli çevrelerin ağzına sakız etmeyelim. Ne söylemek istiyorsak burada söyleyelim. Eleştirilerimizi sosyal medyadan değil, burada yapalım. Ben bütün danışma kurulu toplantılarına katılarak öneri ve eleştirileri dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER: “İDARİ VE MALİ KRİZLERİ ATLATTIK”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de toplantıda yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
“Seçimden sonra 4 ay geçti ve günler çabuk geçiyor. İstanbul seçiminin ertelenmesinden ve Türkiye’nin seçim gündeminden çıkamamasından herkes nasibini aldı. Biz de belediyeler olarak Türkiye’nin gerçek gündemine dönememesi nedeniyle zor bir süreç geçirdik. İdari ve mali anlamda krizler vardı ama bütün bunlar geçti. Anamur, bizim Antalya sınırındaki göz bebeğimiz. Buraya gerekli özeni gösetereceğimden Anamurlu hemşerilerimin kuşkusu olmasın.

"BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ"
Türkiye’de tüm gözler büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyeleri olarak toplam 251 CHP’li belediye başkanında. Bizler başarılı olmak zorundayız. Yol yapmak, su getirmek yetmez. Daha fazlasını yapmak zorundayız. Yönettiğimiz büyükşehirler Türkiye nüfusunun yaklaşık yarısı. Türkiye ekonomisinin yaklaşık 3’te 2’si. Atacağımız her adım, yapacağımız her hizmet CHP’nin iktidarı için koyulan tuğladır. ”
Başkan Seçer’in ardından Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Ali Mahir Başarır ve Alpay Antmen de birer konuşma yaptı.
Danışma Kurulu toplantısı katılımcıların sorduğu soruların yanıtlanması ve önerilerinin dinlenmesiyle sona erdi

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA