26 Nisan 2024 Cuma

15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK  
 
     
   

Chp Mersin İl Başkanlığında Bayramlaşma


Cumhuriyet Halk Partililer kurban bayramı nedeniyle mersin il binasında bayramlaşma programı düzenledi.

 

Tarih : 11 Ağustos 2019 Pazar 00:20   Okunma : 1204

Cumhuriyet Halk Partililer kurban bayramı nedeniyle mersin il binasında bayramlaşma programı düzenledi.

Düzenlenen programa  CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay,Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz,Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır,Gençlik Kolları İl Başkanı İ. Ethem Güzel, Kadın Kolları İl Başkanı Pakize Esen,Akdeniz ilçe Başkanı Ali Yıldırım,Yenişehir ilçe Başkanı Tayar Tahiroğlu,Mezitli ilçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer,Bozyazı ilçe Başkanı Baykal Arıdeniz,il-ilçe yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mersin il binasında düzenlenen programda ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adil Aktay bu bayramın kırgınlıklardan ve küskünlüklerdem uzakta bir bayram olmasını temenni etti. Aktay, “Değerli arkadaşlar bayramlarda kırgınlıklara küskünlüklere son verilir sofradaki aşımızı paylaşır darda olanla dayanışmamızı gösteririz en çok da çocuklarımızın yüzü gülsün isteriz. Bir toplum ancak birliği ve kardeşliği güçlendirdikçe paylaşmayı sağladıkça sağlıklı bir toplum oluruz. Ülkemizde ve içinde bulunduğumuz coğrafyada bayramlar bizi biz yapan değerlerin en yoğun şekilde yaşanmasına hizmet emektedir. Birbirimize hoşgörü ve saygı gösterme kültürümüzü kaybediyoruz. Yoksulun ve fakirin halinden anlamayan bir topluma giriyoruz. Değerli arkadaşlar kavgadan, kutuplaşmadan medet uman anlayış yenilmeye mahkûmdur nitekim 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri bunun en net göstergesi oldu. Demokrasinin ve hukukun üstünlüğüne dayanan yeni bir döneme adım atacaktır. 31 Mart ve 23 Haziranda gösterdiğiniz dayanışma ve birliği devam ettirelim yeter ki ortak paydalarda buluşup el ele vermekten vazgeçmeyelim. Bayramı tüm sevinci ve neşesiyle aşacağımız günler yakındır. Kurban bayramının böyle güzel günlere vesile olmasını umuyor saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Adil aktayın konuşmasının ardından bayramın önemine ve siyasi  değerlere değinen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de,“Çalışmaya ihtiyacımız var, birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var, alın teri dökünce insanlar hak ettiği başarıyı elde ediyor. CHP uzun yıllardır çalışıyor Türkiye 31 Mart seçimlerini yaşarken CHP’nin 31 seçimlerinde gösterdiği performans tesadüf değildir. Bu mücadelede emeği geçen tüm partililerimize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki mücadeleyi beraber yürüteceğiz. Ama şu görünen bir gerçek ki partimizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye’de dünya’da siyaset değişiyor toplumların istekleri değişiyor. CHP’nin de bu değişime ayak uydurması gerekiyor 31 Mart’ta çok iyi bir seçmen kitlesini, başta sayın genel başkanımız ve CHP ortaya koyduğu stratejiyle halkımızın önemli bir bölümünün desteğini aldık. Birçok ilde ve ilçede aldığımız oy oranı siyasetteki değişimin bir sonucudur.

Beyin gücüyle kol gücüyle azmiyle cesaretiyle CHP sevdasıyla samimi olan ve gönülden destek veren herkesi sevgiyle kucaklıyorum. Ancak şu bir gerçek ki CHP’li gibi görünen bütün bu mücadelenin ortaya çıkardığı emeği gözleri görmeyen gönülleri ve kalplerinde hissetmeyenleri, Allaha havale ediyorum. Çocuklarımızın CHP benimsemesine katkı sunmasına dolayısıyla ülkesini sevmesini ve katkı sunmasını ortaya koyması lazım. Gençlerimiz yeteri kadar partimize gelmiyor. Bizler cesur, değişimci, devrimci ve gelişimci olan gençleri bu partiye çekmek zorundayız. Bu görev önce belediye başkanlarına düşüyor. Her şey zamanında ve doğrusunu söyledik ve başarıya ulaştık. 251 belediye başkanı bu davada kimse kendisini farklı bir yerle sonuçlandırmasın. En başta olmak üzere âlemi cihan değil. Esas olan büyük olan büyük olan güçlü olan köklü olan Cumhuriyet halk partisidir. Belediye başkanlığı koltuğu 5 yıl afrayla tafrayla yan gelip yatan taraftarlarının cebini doldurma yeri değildir. Partilisini bir yere sokma yeri değildir. Kafamın arkasında gizli bir ajan yok. bu memleket soyulmuş taran edilmiş bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Bir mücadeleye girdik belediyenin durumu ortalık bizi isliyor. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu kimse tanımıyor, Mersin’de Vahap Seçer’i kimse tanımıyor, şimdi bu iki ilden örnek vererek girmek istiyorum. İmkânsız olan İstanbul çok zor görünen Mersin. İki ilde de söke söke alın teriyle kazanıldı mı? İstanbul’da Ekrem İmamoğlu rakibini iki kez tuş etti mi? Mersin’de Vahap Seçer partisinin gücüyle söke söke seçimi aldı mı? Aldı. Bunları hissetmeyen yürekler hissesin. Mezitli’de, adana Çukurova’da seçimi aldık. İzmir’de seçimi aldık, Ankara’da seçimi aldık, hepsine teşekkür ediyoruz. Bunlar CHP’nin kareleri. Başarı ahkâm keserek olmuyor. Başarı alın teriyle oluyor. Asıl mücadele yeni başlıyor, bu daha başlangıç. Bizden gençler iş istiyor, analar çocuklarına kızlarına iş istiyor. Şimdi bu sorunu belediyenin çözme şansı yok ama CHP’nin var. 2023 seçimlerinde Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümünde CHP desteklediği bir isim cumhurbaşkanı olursa Türkiye’deki gençlerin işsizlik sorunu çözülür. Biz 4 aydır bu gemi yüzdürüyoruz, yüzdürmeye de devam edeceği. Bu mücadelede önemli işler yapığımızı düşünüyoruz. Artık CHP’de siyaset yapma tarzı değişti. Şimdi bizler şuna karar verdik. benim partime Türk halkı bir misyon biçmiş ben sadece Mersin’de değil Türkiye’de ortaya çıkan sorunları süzgecimden geçirip ortaya koymak zorundayım. Etkin olacağız, memleketin gelecekteki yol haritasını tüm siyasi kurumlarla refah yolundaki mücadeleyi beraber yapacağız. Bugün bayram. Bayramlarda bayramca konuşmak lazım ama artık bu devir bitti. Her alanda her yerde siyaset yapacağız. Sözlerime son verirken son olarak da şunu söylemek istiyorum. Ben mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

5 ayı doldurduklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da,” geçtiğimiz her gün ne kadar önemlisi geçtiğimiz her gün ve her yıl önemli. 5 yıl belediye başkanlığı geçirdim. Sözümüzle icraatımızın aynı olması lazım. Ne söylüyorsak, uygulamalarımızın da icraatlarımızın da aynı olması gerekir ki halk bize güvensin. Genel başkanımızın da söylediği gibi önümüzdeki hedef %50+1. Almamız lazım ki parlementel sistemi alabilelim. Sizlerden bizleri sorgulamanızı istiyoruz. Lütfen hangimiz ne yanlış yapıyorsak gelin söylenin. Başaracağımıza inanıyorum. İzler sizler için yarın seçim var gibi çalışıyoruz. Bu vesile ile kurban bayramınızı en içten sevgi ve saygılarımla kutluyorum. ”ifadelerini kullandı.

Bu bayramın huzur, barış, kardeşlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni eden mersin milletvekili ali mahir başarır,” Hak hukuk adaletli günler yakın. Türkiye artık değişiyor. Düne kadar televizyonlarda CHP konuşuluyordu “ ne olacak bu CHP’nin hali diyorlardı” ama artık “ne olacak bu AKP’nin hali “diyorlar. Yeni parti kurulacak mı diyorlardı. Öyle bir şey yok tek ve sol partimiz CHP. 4 ayda 3 bayram yaşadık. 2023 den çok önce bir bayram daha yaşayacağız. Lafı fazla uzatmadan tekrar bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Seçmen ve vatandaş içinde azimle çalışacaklarını söyleyen Mersin Milletvekili Alpay Antmen,” tek ebedi liderimiz vardır oda mustafa kemal atatürk’tür. Seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız ve seçilen 10 ildeki belediye başkanlarımız ile Türkiye’yi kurtaracağız. 251 belediye başkanımız CHP’nin iktidarının taşlarını döşeyecekler. Türkiye’de yeniden bir yapılanma sistemiyle yönetilecek. Her birimiz sahada azimle çalışmak zorundayız. Bizler her gün omuz omuza çalışmaya hazırız. Bu bayram da bize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini belitti.

Kurban bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de,” bu sıcakta kimsenin sabrını zorlamayacağım. Bu bayramdan herkesin sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” sözlerini kullandı.

4 ayda 3 bayram geçirdiklerini ifade eden Chp Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz da,”  öncelikle herkesin bayramını kutluyorum ama artık siyaset yapmak gerekiyor. Karşımızda büyük bir ittifak var. Bu 31 Mart’ta kurulan ittifakı genel seçimlere taşımak gerekiyor. Buradan şunu söylemek isterim, ortada bir hakikat vardı bizler de o hakikatin peşinden gidiyoruz. Hepinizin bildiği gibi genel başkanımız bir programa katılmıştı. Adana’yı, Mersin’i ve İstanbul’u alacağız demişti ve karşıdan bir kadın kahkaha atmıştı. Şimdi bu kahkahayı millet ittifakı olarak 31 mart ve 23 Haziranda biz attık. Bundan sonraki süreçte bir araya gelmenin ne kadar önemli olduğunu anlattık. Bu vesile ile herkesin kurban bayramını kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, MERSİN, İL ÖRGÜTÜ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI, KURBAN BAYRAMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA