25 Aralık 2025 Perşembe

19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”   15:29   YENI ASGARI ÜCRET… DIYARBAKıR’DAKI ASGARI ÜCRETE TEPKI: “ASGARI ÜCRET SEFALETIN ADıDıR”   15:27   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN IŞıKHAN’A: "ASGARI ÜCRET NEDEN AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA BıRAKıLMıŞTıR?"   15:25   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, LIBYA MILLI BIRLIK HÜKÜMETI BAŞBAKANı DIBEYBE ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   15:24   MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU... GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: BARıŞı ICRA EDECEK, HUKUKI ZEMINI KURACAK BIR PERSPEKTIF GEREKLI   10:40   MERSIN’DE GECE MESAISI: BÜYÜKŞEHIR’DEN 2 BIN 500 TONLUK ASFALT HAMLESI   10:19   “İMEP 2 ILE MERSIN’DE 2 BIN KIŞIYE MESLEKI EĞITIM, 200 KIŞIYE İSTIHDAM”   19:40   “MERSIN DOB’DAN YıLBAŞı KLASIĞI: FıNDıKKıRAN BALESI SAHNEYE BÜYÜ KATıYOR”   19:31   “ÇAMLıYAYLA’DA KADıN EMEĞI ŞENLIĞI: ÜRETICI KADıNLAR DOĞAL ÜRÜNLERIYLE BULUŞTU”   19:20   YUMURTALıK’TA GÜÇLÜ İŞBIRLIĞI: BALıKÇıLARA DESTEK, ESNAFA MORAL!   17:02   TOROSLAR’DA YÜZ GÜLDÜREN SÖZLEŞME   16:56   SıCAK ÇORBA İKRAMı İÇIN İLK DURAK: TARSUS’UN KADIM MEKANı ULU CAMII   16:54   ÖLDÜRÜLEN HIRANUR AYGAR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   12:44   MERSIN’IN KALBI YENI YıL IŞıKLARıYLA PARLıYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜRDÜRÜLEBILIR SÜSLEMELER   12:15   “AMERIKA MATEMATIK OLIMPIYATLARı ŞAMPIYONU ELIF EYLÜL, TARSUS’UN GURURU OLDU”   11:40   “ADALET İÇIN YÜRÜYORUZ: DİSK’IN ANKARA YOLCULUĞU ESKIŞEHIR’DE SES GETIRDI”   10:18   “MESKİ’DEN MEZITLI’YE ÇIFTE YATıRıM: İÇME SUYU VE ASFALT ÇALıŞMALARı EL ELE”  
 
     
   

Pazarcı Esnafından Başkan Gültak’a Teşekkür Kahvaltısı


Merkez Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesindeki Pazar sokağının yenilenmesi, pazarcı esnafını ve mahalle sakinlerini sevindirdi. Esnaf ve mahalleliler, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak’a, düzenledikleri kahvaltıyla teşekkür ettiler.

 

Tarih : 17 Ağustos 2019 Cumartesi 15:31   Okunma : 1172

Pazarcı Esnafından Başkan Gültak'a Teşekkür Kahvaltısı

Merkez Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesindeki Pazar sokağının yenilenmesi, pazarcı esnafını ve mahalle sakinlerini sevindirdi. Esnaf ve mahalleliler, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak'a, düzenledikleri kahvaltıyla teşekkür ettiler.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak'ın, göreve gelir gelmez verdiği talimatla Güneş Mahallesi pazar sokağı, alt ve üst yapısıyla birlikte belediye fen işleri ekipleri tarafından yeni ve modern bir görünüme kavuşturuldu. Kaldırımlar ve pazara çıkan ara sokaklar da baştan sona yenilenerek hem pazarcıların hem de mahalle sakinlerinin yıllarca yaşadığı çileye son verildi.

Mersin Pazarcılar Odası ve Güneş Mahallesi sakinleri; kendilerini yazın toz ve toprağın, kışın da su birikintilerinin içinde alışveriş yapmaktan kurtaran bu hizmet dolayısıyla bir teşekkür kahvaltısı düzenleyerek Başkan Gültak'ı davet ettiler. Buluşmada Başkan Gültak'a, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Güneş Mahallesi Muhtarı Nezir Elçi de eşlik etti.

Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, yaptığı konuşmada, "Akdeniz Belediye Başkanım Mustafa Gültak'a ve başkan yardımcılarımıza, sokağın iyileştirmesinde emeği geçen bütün ekiplere, değerli esnafın huzurunda, yapmış oldukları bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.

Oda Başkanı Batur, konuşmasından sonra Başkan Gültak'a çiçek takdim etti.

Başkan Gültak da yaptığı konuşmada, Mersin Pazarcılar Odası yönetimine ve mahalle sakinlerine, düzenledikleri organizasyon dolayısıyla teşekkür etti. Gültak, "Sizler; Türkiye Cumhuriyeti'nin birinci sınıf vatandaşlarısınız. Her şeyin en güzeline layıksınız. Seçimlerin ardından, çok kısa vadede verdiğimiz sözü yerine getirerek, Güneş Mahallesi pazar sokağı iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Güzel bir pazar sokağımız oldu. Artık burada göllenme oluşmayacak. Akdeniz'i daha yaşanılır, çevreci, yeşil alanların ve parkaların olduğu hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

Gültak, kahvaltının ardından mahalle sakinlerini ve pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarda alışveriş yapan mahalle sakinleri, yıllardır yaşadıkları çileye son veren hizmetten memnuniyetlerini dile getirdiler, Başkan Gültak'a teşekkür ederek, çay ikramında bulundular. Pazarcı esnafı da "Artık daha rahat ve sıkıntısız şekilde sokağa tezgâhlarımızı kurabileceğiz. Güneş Mahallesi halkı sular içinde kalmadan kolayca alışverişini yapabilecek" sözleriyle Gültak'a teşekkür ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  başkan, gültak’a, teşekkür, kahvaltısı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA