25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Yılmaz Ve Elvan, Toroslar’da Vatandaşla Buluştu


TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ve Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar’ın yaylalarında vatandaşlarla buluşarak sorun ve taleplerini dinlediler.

 

Tarih : 19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:12   Okunma : 708

Elvan ve Yılmaz, Ayvagediği, Gözne ve Soğucak mahallelerinde düzenlenen 'Toroslar'da Vatandaşla Buluşma Toplantıları'nda vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve önerileri dinleyip, yapılacak hizmetleri anlattılar. Vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemek ve hayata geçecek olan projeleri anlatmak üzere düzenlenen toplantılara, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü ve Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan da katıldı.

"TOROSLAR'A HİZMET ETMENİN HEYECANI VE SORUMLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Toplantılarda vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, "Sizin yüzleriniz gülünce bizim de yüzümüz gülüyor. Bizi güzel karşıladınız. Yüzlerinizin güldüğünü gördük. 31 Mart'ta tarafıma Toroslar Belediye Başkanlığı görevini verdiniz. Sizlere hizmet etmenin heyecanı ve sorumluluğunu yaşıyoruz. Hep beraber sizlerin hayatını daha da güzelleştirmek ve daha güzel bir Toroslar inşa etmek için çalışıyoruz. Sizlerin arasından çıkmış biri olarak, sizlerle beraber omuz omuza Toroslarımıza, Mersinimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren MHP Milletvekili Şimşek ise "Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Cumhur ittifakı olarak Atsız Başkana vermiş olduğunuz destek için hepinize yeniden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Gün birlik olma günü" diyen AK Parti Milletvekili Yılmaz da "Bugüne kadar verdiğiniz desteklerden, duyduğunuz güvenden, dilinizdeki duadan, yüreğinizdeki sevgiden dolayı Allah sizlerden bin kez razı olsun. Ama bunu devam ettirmemiz gerekiyor, çünkü gün birlik olma günü. Birlik içinde daha güçlü bir Türkiye olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Özkan ise "Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberliğimizi önce Allah'ın izniyle sonra sizlerin desteğiyle dualarınızla güçlü bir şekilde sağladık. 2023 hedeflerine doğru başarılı bir şekilde gideceğimize inancımız tamdır" dedi.

"NEYİN SÖZÜNÜ VERMİŞSEK HEP ARKASINDAYIZ"

"Sizin derdiniz, bizim derdimiz" diyerek sözlerine başlayan Elvan da "Vatandaşlarımızın taleplerini elimizden geldiğince çözmeye çalışacağız. Elimizden geldiğince sizlere hizmet etmek, taş üstüne taş koymak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Şunu çok samimi olarak söylüyorum; sizin desteğiniz sürdüğü müddetçe inanın kim olursa olsun, nereden gelirse gelsin her türlü mücadeleyi veririz ve sonuçta kazanan biz oluruz. Neyin sözünü vermişsek hep arkasındayız. Sizin derdiniz bizim derdimiz. Bu noktada sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA