20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Çavuşlu Deresi’nin Çehresi Değişti


Mersin Büyükşehir Belediyesi, ıslah çalışmaları devam eden Çavuşlu Deresi’nin çevre düzenlemesini ve dere kenarında bulunan yolların asfaltını tamamladı.

 

Tarih : 24 Ağustos 2019 Cumartesi 11:54   Okunma : 876

Çavuşlu Deresi’nin Çehresi Değişti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ıslah çalışmaları devam eden Çavuşlu Deresi’nin çevre düzenlemesini ve dere kenarında bulunan yolların asfaltını tamamladı. Çalışmalar kapsamında Çavuşlu Deresi üzerinde bulunan Gündoğdu Mahallesi Muhtarlık binası da yenilenmek üzere yıkıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hizmet belediyeciliğini şehrin her noktasında hayata geçiriyor. Mersin’in en eski su kaynaklarından Çavuşlu Deresi’ndeki ıslah çalışmaları sürdürülürken, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri 141’nci Cadde ve 157’nci Cadde’de planladıkları çalışmaları tamamladı. Dere üzerinde bulunan Gündoğdu Mahallesi Muhtarlığı’nın eski binası da yıkılarak, yeni bina yapılması kararı alındı.

Başkan Seçer’e Mithatpaşa Mahallesi’nden davet

Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Hakan Başgül, Büyükşehir Belediyesi’ne Çavuşlu Deresi’nde ve mahallerinde yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin tozlu yollardan ve derenin yarattığı kötü kokudan dolayı uzun zamandan bu yana çok büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in mahalle sakinlerinin sıkıntılarını görerek gerekli talimatları verdiğini kaydeden Muhtar Başgül, “Başkanımız çok sağ olsun, sıkıntılarımızı gördü ve gerekli talimatları verdi. Uzun yıllardan bu yana ilaçlama konusunda çok büyük sıkıntılarımız vardı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sıkıntılarımızı halletmiş durumda. Sinek sıkıntımız falan kalmadı. Çavuşlu Deresi’nin ilaçlaması devam ediyor” dedi.

Başgül, mahalle sakinlerinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i çok sevdiğini ve mahallelerine beklediğini söyledi.

“Başkan Seçer’e sonsuz teşekkürler”

Çavuşlu Deresi ile ilgili çevre düzenlemesi kapsamında Gündoğdu Mahallesi’ndeki eski muhtarlık binası da yenisinin yapılması için yıkıldı. Gündoğdu Mahalle Muhtarı Abdurrahim Ulusal, mahalle muhtarlıklarının Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarla ilk irtibat noktası olduğuna dikkat çekerek, “Çavuşlu Deresi ile alakalı yapılan çalışmalar kapsamında muhtarlık binasının yıkımı gerçekleştirildi. Şu anda geçici olarak Gündoğdu Mahalle Evi’nde hizmetleri yürütüyoruz ama Mersin Büyükşehir Belediyesi müsait bir yerde muhtarlık binamızı yeniden yapacağını söyledi” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşların yüksek beklentilerinin olduğunun altını çizen muhtar Abdurrahim Ulusal, “Beklentiler çok fazla. Büyükşehir Belediyesi’nin yükü çok fazla ama bize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çavuşlu Deresi üzerinde yapılan ıslah çalışmalarının yetkili kurumlar tarafından sonlandırılması ile birlikte daha önceden hazırlanan rekreasyon alanlarının yapım çalışmalarına da başlanılacak.

Paylaş :
Etiketler :  ÇAVUŞLU, DERESİNDE, ÇALIŞMALAR, DEVAM, EDİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA