21 Aralık 2025 Pazar

09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU  
 
     
   

Çavuşlu Deresi’nin Çehresi Değişti


Mersin Büyükşehir Belediyesi, ıslah çalışmaları devam eden Çavuşlu Deresi’nin çevre düzenlemesini ve dere kenarında bulunan yolların asfaltını tamamladı.

 

Tarih : 24 Ağustos 2019 Cumartesi 11:54   Okunma : 1129

Çavuşlu Deresi’nin Çehresi Değişti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ıslah çalışmaları devam eden Çavuşlu Deresi’nin çevre düzenlemesini ve dere kenarında bulunan yolların asfaltını tamamladı. Çalışmalar kapsamında Çavuşlu Deresi üzerinde bulunan Gündoğdu Mahallesi Muhtarlık binası da yenilenmek üzere yıkıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hizmet belediyeciliğini şehrin her noktasında hayata geçiriyor. Mersin’in en eski su kaynaklarından Çavuşlu Deresi’ndeki ıslah çalışmaları sürdürülürken, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri 141’nci Cadde ve 157’nci Cadde’de planladıkları çalışmaları tamamladı. Dere üzerinde bulunan Gündoğdu Mahallesi Muhtarlığı’nın eski binası da yıkılarak, yeni bina yapılması kararı alındı.

Başkan Seçer’e Mithatpaşa Mahallesi’nden davet

Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Hakan Başgül, Büyükşehir Belediyesi’ne Çavuşlu Deresi’nde ve mahallerinde yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin tozlu yollardan ve derenin yarattığı kötü kokudan dolayı uzun zamandan bu yana çok büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in mahalle sakinlerinin sıkıntılarını görerek gerekli talimatları verdiğini kaydeden Muhtar Başgül, “Başkanımız çok sağ olsun, sıkıntılarımızı gördü ve gerekli talimatları verdi. Uzun yıllardan bu yana ilaçlama konusunda çok büyük sıkıntılarımız vardı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sıkıntılarımızı halletmiş durumda. Sinek sıkıntımız falan kalmadı. Çavuşlu Deresi’nin ilaçlaması devam ediyor” dedi.

Başgül, mahalle sakinlerinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i çok sevdiğini ve mahallelerine beklediğini söyledi.

“Başkan Seçer’e sonsuz teşekkürler”

Çavuşlu Deresi ile ilgili çevre düzenlemesi kapsamında Gündoğdu Mahallesi’ndeki eski muhtarlık binası da yenisinin yapılması için yıkıldı. Gündoğdu Mahalle Muhtarı Abdurrahim Ulusal, mahalle muhtarlıklarının Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlarla ilk irtibat noktası olduğuna dikkat çekerek, “Çavuşlu Deresi ile alakalı yapılan çalışmalar kapsamında muhtarlık binasının yıkımı gerçekleştirildi. Şu anda geçici olarak Gündoğdu Mahalle Evi’nde hizmetleri yürütüyoruz ama Mersin Büyükşehir Belediyesi müsait bir yerde muhtarlık binamızı yeniden yapacağını söyledi” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşların yüksek beklentilerinin olduğunun altını çizen muhtar Abdurrahim Ulusal, “Beklentiler çok fazla. Büyükşehir Belediyesi’nin yükü çok fazla ama bize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çavuşlu Deresi üzerinde yapılan ıslah çalışmalarının yetkili kurumlar tarafından sonlandırılması ile birlikte daha önceden hazırlanan rekreasyon alanlarının yapım çalışmalarına da başlanılacak.

Paylaş :
Etiketler :  ÇAVUŞLU, DERESİNDE, ÇALIŞMALAR, DEVAM, EDİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA