30 Nisan 2024 Salı

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

Başkan Seçer: “İlk Genel Seçimde İktidar Olacağız”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akdeniz İlçesi Olağanüstü Kongresi’ne katıldı.

 

Tarih : 26 Ağustos 2019 Pazartesi 12:17   Okunma : 800

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin Akdeniz İlçesi Olağanüstü Kongresi'ne katıldı. Başkan Seçer konuşmasında, “Biz memlekete hizmet ettikçe var olacağız, daha da büyüyeceğiz, daha da mutlu olacağız, keyifli olacağız, huzurlu olacağız. Bir bir hizmetlerimiz ardı sıra gelecek. Bunu inanarak, kalbimin derinliklerinden, inançla söylüyorum. İlk fırsatta, Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde bizlerin düşüncesi iktidar olacak” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salonda düzenlenen Kongreye, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Mersin Kadın Kolları Başkanı Pakize Esen, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu ile çok sayıda partili katıldı.

“GELECEĞE DAİR UMUTLARIMIZ VAR”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kongrede gerçekleştirdiği konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı ve “Hep söylüyorum, bir şeyler değişiyor. Çünkü 31 Mart'ta bir başarı var. Bu başarının bizlere sağladığı bir moral var, motivasyon var, özgüven var, geleceğe dair umutlarımız var, bizler üzerinden umutlanan yurttaşlarımız var. İşte bütün bunların toplamı bugün bu salonu dolduruyor, bu resmi bizlere gösteriyor” dedi.

“GELECEKTEN ÇOK UMUTLUYUM”

Huzuru ve morali bozmaya çalışanlara fırsat vermediklerini belirten Başkan Seçer,  “Gelecekten çok umutluyum. Çok güzel oldu, her şey çok güzel olacak dendi. Hakikaten oldu. Moralimiz çok yerinde. Huzurumuzu, moralimizi kaçırmaya yeltenenlere fırsat vermedik. Bu görev sizin. Burada kaç aday yarışırsa yarışsın, bu demokrasinin gereği. Böyle bir yarış olmazsa Akdeniz ilçemizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarımız, partililerimiz burada olmazdı. Ne güzel buradayız” şeklinde konuştu.

“HERKES AİLENİN ÜYESİ”

Parti örgütü olarak herkesin ailenin bir üyesi olduğunu dile getiren Seçer, “Eski ilçe başkanımız bugün olağanüstü kongrenin nedeni olan bu süreci sizlere anlatacak. Sayın il başkanımız anlatacak. Her kim Akdeniz İlçe Başkanımız olursa olsun bizim kabulümüzdür. Çünkü büyük ailemizin bir üyesidir. Kardeşimizdir. Bizim kardeşlerimiz içerisinde olabilir. Sorunlu kardeşlerimiz var. Daha iyisi var. Ama hepsini kucaklıyoruz. İnsan kardeşinden vazgeçer mi? Kızar, darılır, uzun yıllar konuşmaz ama kardeşidir. İçinden söküp atamaz. Biz bir büyük aileyiz. Bunun değerini bilmemiz lazım” dedi.

Mersin’e ve tüm Türkiye’ye hizmet ettikçe daha da mutlu olacaklarını ve çok güzel günlerin kendilerini beklediğini vurgulayan Seçer, “31 Mart daha hiçbir şey değil. Çok güzel günler bekliyor bizi. Çok güzel başarılar bekliyor. Biz memlekete hizmet ettikçe var olacağız. Biz memlekete hizmet ettikçe daha da büyüyeceğiz. Biz memlekete hizmet ettikçe daha da mutlu olacağız, keyifli olacağız, huzurlu olacağız. Bir bir hizmetlerimiz ardı sıra gelecek. Türkiye'nin dört bir yanında, bunu inanarak söylüyorum, kalbimin derinliklerinden söylüyorum, inançla söylüyorum, ilk fırsatta, Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde bizlerin düşüncesi iktidar olacak. Haklı olan biziz. Haklı her zaman kazanır. Dünya kurulduğundan beri böyledir. Hep kötüler sanki baskın olur gibi görünür. Sanki hep kötüler kazanırmış gibi görünür ama öyle değildir. Mutlaka iyiler kazanacak. Biz iyiyiz ve kazanacağız. Gelecek günler bu günlerden çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından gidilen seçimde Ünal Uyar, Akdeniz İlçe Başkanı olarak seçildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA