6 Aralık 2025 Cumartesi

15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”  
 
     
   

Mezitli Belediyesi Su Parkı, 3 Ayda 30 Bin Kişiyi Ağırladı


Mezitli Belediyesi Su Parkı, yoğun geçen yaz sıcaklarında Mersinlilerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Sıcaklardan bunalan 30 bini aşkın vatandaş serinlemek ve eğlenmek için Su Parkını kullandı.

 

Tarih : 11 Eylül 2019 Çarşamba 12:09   Okunma : 1550

Su, eğlence ve güneşin buluştuğu tesis, sıcak yaz aylarında, çocuk ve büyük yüzme havuzu, oyuncak grupları, kafeterya, soyunma odaları ve duşları içerisinde barındıran Mezitli Belediyesi Su Parkı, Mersin ve çevre illerden gelenlerin nefes alabildikleri, aileleri ile birlikte huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebildikleri merkezlerin başında geliyor. Mezitli Belediyesi Su Parkı bu yaz açık bulunduğu 3 aylık süre içerisinde 30 bini aşkın vatandaşı ağırladı. Su Parkı’ndan 2 bin 500 engelli, şehit ve gazi ailesi de yararlandı. Su Parkı içerisinde bulunan Su Kafe de eşsiz lezzeti ve güler yüzlü hizmeti ile tercih edilen bir mekân oldu. 2 bini aşkın vatandaşımız, havuza girmediği halde yemek ve dinlenmek amacıyla Su Kafeyi kullandı.

Aynı dönem içerisinde açık olan Yazlık Sinema da sıcak yaz akşamlarında Mersinlilerin serin kaçamağı olarak yerini aldı. 8 Haziran-6 Eylül tarihleri arasında 49 film gösterimi yapıldı, bu filmlerin bir kısmı ücretsiz olarak sunuldu.

Vatandaşların sıcak yaz aylarını sorunsuz geçirebilmesi amacıyla hizmete sunulan Su Parkı ve Yazlık Sinemanın en çok tercih edilen yerler arasında gösterilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Vatandaşlarımız, Su Parkımızdan ve Yazlık Sinemamızdan sorunsuz şekilde yararlanmakta. Son derece titiz şekilde hazırladığımız tesislerimiz, ilgili kurumlardan da tam not aldı. Yapılan incelemelerde Su Parkımızın bölgenin en temiz havuzu olduğu tescillenirken, Yazlık Sinemamız da Türkiye’nin ilk 10  yazlık sineması arasında gösterildi. Vatandaşlarımızın ilgisi de haklı gururumuzu kanıtlamıştır” dedi.

Vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yaptıklarını söyleyen Başkan Tarhan, "Vatandaşlarımızın doyasıya eğleneceği nezih bir ortam hazırladık. Burada yüzdükten sonra yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekleri kafeteryalarımız mevcut. Bunun yanında, engelli vatandaşlarımız hizmetlerimizden ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Özellikle engellilerimize özel düzenlemeler yaptık. Engellilerimiz, girişten başlayarak soyunma kabinleri, havuzları ve tesisimizin diğer imkânlarından kolaylıkla yararlanabildiler" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA