16 Ocak 2026 Cuma

16:52   “LGBTİ ’LARı HEDEF GÖSTEREN “GÖKKUŞAĞı FAŞIZMI” BELGESELI... İHD: NEFRET SÖYLEMI ’BELGESEL’ KıLıFıYLA MEŞRULAŞTıRıLAMAZ   16:49   CHP’NIN "EMEKLILERIN ONURLU YAŞAM HAKKı BULUŞMASı"... SSK EMEKLISI HASAN ŞENSES: 35 YıLLıK ÇALıŞMANıN SONUCUNDA EMEKLI OLDUM AMA SEFALET VE ÇARESIZLIK DOLU BIR YAŞAM BIZI BEKLIYOR   16:47   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN HATAY’DA... NERMIN YıLDıRıM KARA: "SAYıN BAŞKAN’ıMıZ İMAMOĞLU ZINDANDAN ÇıKANA KADAR BU MÜCADELEYI DEVAM ETTIRECEĞIZ"   16:45   EMEKLILER YAĞMUR ALTıNDA ÜCRETSIZ ÇORBA KUYRUĞUNDA: "EMEKLI DIYE BIR ŞEY KALMADı KI. HERKES BITTI. EMEKLIYIM DEYIP DE GEÇINEBILEN VARSA GELSIN BIR DE BENIMLE KONUŞSUN"   14:56   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN TEMIZLIK HAREKETI: “KENDINI DE KENTINI DE KORU”    14:47   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER; “ULU ÖNDERIMIZ ATATÜRK’Ü KARNELERDEN SILEMEZSINIZ”   14:45   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÇOCUKLARA KARNE HEDIYESI: SURVIVOR PARK AÇıLDı   14:43   GÜLCAN KıŞ: “BU TORBA YASA YEREL YÖNETIMLERI SARAY İZNINE BAĞLAMA GIRIŞIMIDIR”   17:26   “MITOLOJININ BÜYÜSÜ MERSIN’DE: ‘PAN’ıN SON DANSı’ SEYIRCIYLE BULUŞUYOR”   16:59   "KARNE TEPKISI TATILIN RITIMINI BELIRLIYOR"   15:39   İMAMOĞLU’NUN, DIPLOMA IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVANıN DURUŞMASı TAMAMLANDı, HEYET EN GEÇ 15 GÜN IÇINDE KARARıNı VERECEK   15:38   VELI AĞBABA: "EMEKLILERE DE BIR ÇAĞRıMıZ VAR; KAYBEDECEĞINIZ HIÇBIR ŞEYINIZ YOK. SIZ BIR ARAYA GELMEDIKÇE BU IKTIDAR SIZI DUYMAYACAK"   15:31   İMAMOĞLU, DIPLOMASıNıN IPTALINE KARŞı AÇTıĞı DAVADA KONUŞTU: "TEK ISTEĞIM VAR, HUKUKA, VICDANA, ADALET DUYGUSUNA UYGUN BIR KARAR VERIN"   15:30   TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MURAT ÇALıK CEZAEVINE SEVK EDILDI   14:52   ZEYDAN KARALAR: "CANıM KARDEŞIMIN BU EN ACı GÜNÜNDE YANıNDA OLAMıYORUM"   13:16   MINIK BILIM KAHRAMANLARı YENIŞEHIR’DE BULUŞTU   13:14   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ: “TEKSTILKENT PROJESI İÇIN ULUSLARARASı TEMASLARDA BULUNACAĞıZ”   13:07   YAYLALARDA HIZMET KONUŞULDU, BAŞKAN TUNCER MAHALLE MAHALLE SAHADA   12:10   TALAT DINÇER’DEN SERT ÇıKıŞ: “MECLIS’TE ÇÖZÜM YOK, SADECE CEZA VE VERGI ARTıŞı VAR”   11:35   “MERSIN’DE KADıN EMEĞI KENT MEYDANıNDA HAYAT BULUYOR”  
 
 
 
 
 
   

Meski’nin Stratejik Planı, Başkent’te Masaya Yatırıldı


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) yetkilileri başkente çıkarma yaptı. Ankara’da Mersin Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan’ı ziyarete ederek, MESKİ’nin 5 yıllık Stratejik Planı’nı anlatan yetkililer ayrıca Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün de aralarında bulunduğu üst düzey yetkililerle de görüşerek fikir alış verişinde bulundu.

 

Tarih : 13 Eylül 2019 Cuma 10:27   Okunma : 3110

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertan Liman, Genel Müdür Yardımcıları Ali Yılmaz ve İrfan Korkmaz’dan oluşan heyet, Ankara’da Mersin Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan’ı ziyarete ederek, MESKİ’nin 2020-2024 MESKİ Stratejik Planı’nı anlattı.

5 yıl içerisinde yapılacak projelerin sunulduğu ziyarette, Mersin merkez ve Erdemli’ye su temini yapacak olan ve büyük önem arz eden Pamukluk Barajı Projesi konuları da masaya yatırıldı. Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ün de aralarında bulunduğu üst düzey yetkililerle de görüşen MESKİ yetkilileri, deyim yerinde ise Ankara’ya çıkarma yaparak, 5 yıllık süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeleri konuştu.

Hayati projeler masaya yatırıldı

Ankara’da yapılan temaslar ile ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ertan Liman, Stratejik Plan’da yer alan ve Mersin genelinde hayata geçirilmesi hedeflenen 27 içme suyu, 22 kanalizasyon, 9 yağmursuyu, 15 atıksu arıtma tesisi olmak üzere 77 proje ve özellikle aşırı yağışlarda taşkın sorunu yaşayan bölgeler hakkında önemli görüşmeler yaptıklarını belirterek, “Ankara’da Devlet Su İşleri ile içme suyu temini, tarımsal sulama ve enerji üretimi gerçekleştirilecek olan Pamukluk Barajı konusun da görüşmelerde bulunduk. Mersin için büyük önem arz eden Pamuklu Barajı tamamlandığında oluşacak cazibe ile Mersin merkez ve Erdemli İlçesi ile daha uzak bölgelere su temin ve enerji tasarrufu sağlanması konusunda görüştük. Bu proje ile MESKİ abonelerine daha iyi hizmet verileceği konusunda bilgilendirmelerde bulunduk” dedi.  

Liman ayrıca MESKİ üst yönetimi olarak Mersin’deki kamu kurum ve kuruluşlardan oluşan paydaşların tekrar ziyaret edilerek, Stratejik Plan içerisine alınan projeler hakkında bilgilendirmelerin devam edeceği bilgisini verdi.

Paylaş :
Etiketler :  MESKİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA