5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

Büyükşehir’in Üst Yönetimine Vatandaşlara Daha Kaliteli Hizmet Sunmak İçin Eğitim Verildi


Kalite Yönetim Sistemleri çalışmaları yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla daire başkaları, şube müdürleri ve birim kalite yönetim sistemi sorumlularına eğitim veriyor.

 

Tarih : 19 Eylül 2019 Perşembe 17:06   Okunma : 887

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 18-19-20 Eylül tarihlerinde daire başkanları, şube müdürleri ve birim kalite yönetim sistemi sorumlularına, ‘Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi’ veriliyor. 

Kalite çalışmalarında başarılı olabilmenin en temel kriterlerinden bir tanesinin çalışanların yetkinliklerini artırarak, yüksek performanslı ve hizmet odaklı insan kaynağı oluşturulabilmek olduğunun bilincinde olan Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan daire başkanlarına, şube müdürlerine ve personellerine eğitimler vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kalite Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi kapsamında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi hakkında farkındalık eğitimi veriliyor. 

EĞİTİMLER 3 GÜN BOYUNCA DEVAM ETTİ

Eğitimler, Kalite Yönetim Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan kurumsal mükemmellik çalışmaları kapsamında kurulan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi’nin sürekliliğinin sağlanması amacıyla verildi.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’nde bulunan yönetim sistemleri ve bu sistemin gereklilikleri ve İç Tetkik hakkında bilgi verilerek, bunun nasıl yürütüleceği konuşuldu. Eğitimde, QDMS Projesi hakkında da bilgiler paylaşıldı ve önümüzdeki 5 yılda yapılacak olan kalite çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi’nde, birimin çevre boyutları, birimlerde çıkan atıklar ve bu atıkların nasıl yönetileceği, birimlerin yapması gereken çevre çalışmaları ve oluşturulması gereken çevre dokümanları hakkında konuşulurken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın da yürütmekte olduğu hizmetler anlatıldı.

Eğitimde, ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi’nin kapsamı, içeriği ve yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kaza istatistikleri, kaza etkenleri, sistemin trafik düzeni ve güvenliğini sağlamak olduğu anlatıldı. Aracın cinsi, taşıdığı yük, trafik yoğunluğu, hava koşullarına göre hız limitlerinin belirlenmesi gerektiğinden bahsedilirken, iç paydaşlar anlatılarak, ISO 39001’e göre görev dağılımları ve Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi Politikaları aktarıldı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA