26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Şehit Babasından, Belediye Kreşine Ziyaret


Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın babası Selahattin Özalkan ve annesi Hatice Özalkan çocuklarının vasiyeti üzerine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından yaptırılan kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti. Ziyarete ayrıca Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın eşi ve ailesi, Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun eşi ve ailesi de katılım gösterdi.

 

Tarih : 20 Eylül 2019 Cuma 21:24   Okunma : 1298

19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Erdemli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 46. Şehitler ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisine katılmak için ilçeye gelen aileler, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek, Afrin Şehidi Musa Özalkan’ın vasiyetini yerine getirerek inşası tamamlanan ve iki yıldır hizmet veren kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti. Özel bale, jimnastik sınıfı ve on uygulama sınıfından oluşan; İşaret Dili, İngilizce, Rusça, Arapça ve branş dersleri verilen kreşte; ayrıca her gün tiyatro eğitimlerinden sinema faaliyetlerine, yaz sezonunda verilen yüzme eğitimlerinden Belediyeye ait serada verilen çiçek yetiştirme eğitimlerine, trafik eğitimlerinden doğal afetlere karşı korunma yollarının öğretilmesine kadar birçok farklı alanda eğitim verilerek, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan hassas bireyler yetiştiriliyor.

 

Ziyaret esnasında duygu dolu anlar yaşayan Baba Özalkan burada yaptığı açıklamada, “Bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederim. Gençler ve çocuklar buralarda verilen eğitimlerle yetişmekte. Böyle olduğu sürece, bu memlekette çok Seyit Onbaşılar, Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler, Erdenler ve Musalar yetişecek. En güzel yatırım, insana olan yatırım. Bu yatırımları yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehitlerin emaneti olan ülkenin parlak bir geleceğe sahip olabilmesi ve Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi adına yapılabilecek en önemli yatırımların, çocuklara ve gençlere yönelik sunulan hizmetler olduğunu vurgulayarak, “Yeni nesil bizlere emanet, onların sağlıklı birer birey olarak ülkeye kazandırılması adına gereken her desteği vermeye hazırız. Çünkü bizler bu emaneti, canını hiçe sayarak ülkemizi koruyan şehitlerimizden ve gazilerimizden aldık. Amacımız, ülkemizin geleceğini inşa ederken yeni nesillerin üzerine düşen sorumluluklarda onlara yardımcı olmak. Çünkü çocuklarımız, geleceğin aydınlık Türkiye’sini inşa edecek ve bizleri Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır. Şehitlerimizin kanlarıyla bedelini ödedikleri ülkemizin geleceği adına, bizler de üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Ve bu ülkenin kolay bedellerle kazanılmadığının bilincinde olarak, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA