16 Aralık 2025 Salı

15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:50   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:53   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:30   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:52   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM   13:23   MERSIN’DE TUTKUNUN VE KADERIN OPERASı: “LA VIDA BREVE” SAHNEDE!   11:55   MANISA ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY’A SON VEDA: “KALBIMIZDESIN”   10:15   AKDENIZ’DEN DÜNYA SOFRALARıNA: YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATı %44 ARTıŞLA REKORA KOŞTU   09:50   “MERSIN’DE KÜLTÜR POLITIKALARı MASAYA YATıRıLDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜÇLÜ DESTEK”   22:58   MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜK BULUŞMA: SEÇER’DEN TARıMıN GELECEĞINE NET MESAJLAR   22:45   “YENIŞEHIR BELEDIYESI, YEREL YÖNETIMLERDE HAK TEMELLI YÖNETIŞIME YÖN VERIYOR”   22:40   "VAHAP SEÇER’DEN GÜLŞAH DURBAY İÇIN TAZIYE MESAJı: ‘ACıMıZ BÜYÜK’"   12:55   “AHMET GÖK: ADıYAMAN’A BORCUMUZU ONURLU SIYASETLE ÖDEYECEĞIZ”   10:08   “DERYA GRUP 47. YıLıNDA TÜRKIYE’NIN DERYASı OLMA YOLUNDA GÜCÜNÜ PEKIŞTIRDI”   23:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE 161 MILYONLUK SOSYAL VE KÜLTÜREL YATıRıM  
 
     
   

Şehit Babasından, Belediye Kreşine Ziyaret


Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın babası Selahattin Özalkan ve annesi Hatice Özalkan çocuklarının vasiyeti üzerine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından yaptırılan kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti. Ziyarete ayrıca Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın eşi ve ailesi, Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun eşi ve ailesi de katılım gösterdi.

 

Tarih : 20 Eylül 2019 Cuma 21:24   Okunma : 1707

19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Erdemli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 46. Şehitler ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisine katılmak için ilçeye gelen aileler, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek, Afrin Şehidi Musa Özalkan’ın vasiyetini yerine getirerek inşası tamamlanan ve iki yıldır hizmet veren kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti. Özel bale, jimnastik sınıfı ve on uygulama sınıfından oluşan; İşaret Dili, İngilizce, Rusça, Arapça ve branş dersleri verilen kreşte; ayrıca her gün tiyatro eğitimlerinden sinema faaliyetlerine, yaz sezonunda verilen yüzme eğitimlerinden Belediyeye ait serada verilen çiçek yetiştirme eğitimlerine, trafik eğitimlerinden doğal afetlere karşı korunma yollarının öğretilmesine kadar birçok farklı alanda eğitim verilerek, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan hassas bireyler yetiştiriliyor.

 

Ziyaret esnasında duygu dolu anlar yaşayan Baba Özalkan burada yaptığı açıklamada, “Bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederim. Gençler ve çocuklar buralarda verilen eğitimlerle yetişmekte. Böyle olduğu sürece, bu memlekette çok Seyit Onbaşılar, Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler, Erdenler ve Musalar yetişecek. En güzel yatırım, insana olan yatırım. Bu yatırımları yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehitlerin emaneti olan ülkenin parlak bir geleceğe sahip olabilmesi ve Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi adına yapılabilecek en önemli yatırımların, çocuklara ve gençlere yönelik sunulan hizmetler olduğunu vurgulayarak, “Yeni nesil bizlere emanet, onların sağlıklı birer birey olarak ülkeye kazandırılması adına gereken her desteği vermeye hazırız. Çünkü bizler bu emaneti, canını hiçe sayarak ülkemizi koruyan şehitlerimizden ve gazilerimizden aldık. Amacımız, ülkemizin geleceğini inşa ederken yeni nesillerin üzerine düşen sorumluluklarda onlara yardımcı olmak. Çünkü çocuklarımız, geleceğin aydınlık Türkiye’sini inşa edecek ve bizleri Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır. Şehitlerimizin kanlarıyla bedelini ödedikleri ülkemizin geleceği adına, bizler de üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Ve bu ülkenin kolay bedellerle kazanılmadığının bilincinde olarak, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA