23 Kasım 2025 Pazar

17:25   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZONGULDAK’TA SERT ÇıKıŞ: ‘72. MEYDANDAYıM… ARKADAŞLARıMıZ MASUMDUR!’”   13:50   MERSIN’DE HAFRIYAT ARTıK KAÇAK DÖKÜLMEYECEK: UYDU DESTEKLI DENETIM BAŞLADı   18:14   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:30   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:44   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:31   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:55   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:31   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:55   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:41   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:04   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:55   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:30   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:59   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:56   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:50   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:40   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA  
 
     
   

Şehit Babasından, Belediye Kreşine Ziyaret


Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın babası Selahattin Özalkan ve annesi Hatice Özalkan çocuklarının vasiyeti üzerine Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu tarafından yaptırılan kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti. Ziyarete ayrıca Şehit Uzman Çavuş Gökhan Kılıç’ın eşi ve ailesi, Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun eşi ve ailesi de katılım gösterdi.

 

Tarih : 20 Eylül 2019 Cuma 21:24   Okunma : 1673

19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Erdemli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 46. Şehitler ve Devlet Büyükleri Emanetleri Sergisine katılmak için ilçeye gelen aileler, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ederek, Afrin Şehidi Musa Özalkan’ın vasiyetini yerine getirerek inşası tamamlanan ve iki yıldır hizmet veren kreş ve gündüz bakımevini ziyaret etti. Özel bale, jimnastik sınıfı ve on uygulama sınıfından oluşan; İşaret Dili, İngilizce, Rusça, Arapça ve branş dersleri verilen kreşte; ayrıca her gün tiyatro eğitimlerinden sinema faaliyetlerine, yaz sezonunda verilen yüzme eğitimlerinden Belediyeye ait serada verilen çiçek yetiştirme eğitimlerine, trafik eğitimlerinden doğal afetlere karşı korunma yollarının öğretilmesine kadar birçok farklı alanda eğitim verilerek, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan hassas bireyler yetiştiriliyor.

 

Ziyaret esnasında duygu dolu anlar yaşayan Baba Özalkan burada yaptığı açıklamada, “Bu duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederim. Gençler ve çocuklar buralarda verilen eğitimlerle yetişmekte. Böyle olduğu sürece, bu memlekette çok Seyit Onbaşılar, Ömer Halisdemirler, Fethi Sekinler, Erdenler ve Musalar yetişecek. En güzel yatırım, insana olan yatırım. Bu yatırımları yapanlardan Allah razı olsun” dedi.

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehitlerin emaneti olan ülkenin parlak bir geleceğe sahip olabilmesi ve Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi adına yapılabilecek en önemli yatırımların, çocuklara ve gençlere yönelik sunulan hizmetler olduğunu vurgulayarak, “Yeni nesil bizlere emanet, onların sağlıklı birer birey olarak ülkeye kazandırılması adına gereken her desteği vermeye hazırız. Çünkü bizler bu emaneti, canını hiçe sayarak ülkemizi koruyan şehitlerimizden ve gazilerimizden aldık. Amacımız, ülkemizin geleceğini inşa ederken yeni nesillerin üzerine düşen sorumluluklarda onlara yardımcı olmak. Çünkü çocuklarımız, geleceğin aydınlık Türkiye’sini inşa edecek ve bizleri Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır. Şehitlerimizin kanlarıyla bedelini ödedikleri ülkemizin geleceği adına, bizler de üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Ve bu ülkenin kolay bedellerle kazanılmadığının bilincinde olarak, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA