19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Kılıçdaroğlu;Mezitli’nin başarısı örnek alınmalı


Kadın Üretici Pazarında tezgah açan kadınlarla birlikte Ankara’ya giden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunda büyük ilgiyle karşılandı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Üretici Pazarı projesi ile Milan Paktı Ödülü alarak bir kez daha dünyanın gündemine oturan Başkan Tarhan ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.

 

Tarih : 18 Ekim 2019 Cuma 05:51   Okunma : 963

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nın Ankara ziyaretinin yankıları devam ediyor. Üretici kadınları, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlubüyük ilgi gösterdi. CHP Mersin Milletvekilleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Kadın Üretici Pazarı’nın başarılarından övgüyle söz eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, tüm Türkiye’ye örnek olduklarını söyledi.

Mezitli’de hayata geçen projeleri yakından takip ettiğini ifade eden CHP Lideri, “Başkanımız Neşet Tarhan çalışmalarıyla her zaman bizi gururlandırmıştır. Özellikle kadınlara yönelik projeleri her türlü özgüyü hak etmektedir” dedi.

Mezitli Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların, kadınların önünün açılması durumunda neleri başarabileceklerini çok iyi gösterdiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, “Kadınlarımızın daha büyük işleri başarabilmesi için önlerinin açılması gerekiyor. Belediye Başkanımız Neşet Tarhan, kadınlarımıza bir önderlik yaparak bunun en güzel örneğini gösterdi. Kadınlarımızın bu başarısı başka kentlere de örnek oldu. Mezitli’yi örnek alan Merzifon Belediyemiz de Kadın Üretici pazarı açtı. Önce bazı kadınlar temkinli yaklaştı ama baktılar ki bir başarı var, kadınlar daha fazla üretiyor ve kazanıyor. Bu ile inandılar kenetlendiler ve güçlendiler. Hepsi şuanda çok iyi durumdalar. Kadınlar mutlu oluyor, üretiyor, eve katkı yapıyor, en önemlisi paylaşıyor. Bundan daha güzel ne var? Bu projeye imza atanları ve en önemlisi inanarak başaran kadınlarımızı yürekten kutluyorum. Gerçekten bu konuda bir tarih yazıldı. İnşallah diğer illere de örnek olur” dedi.

Başkan Tarhan, Kılıçdaroğlu’na Mezitlili kadınların başarı hikayelerini anlatan bir kitap hazırlandığını, bununda Türkçe ve İngilizce olarak bastırılacağını, bu başarı hikayelerini tüm dünyaya duyuracakları müjdesini verdi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da kitaba önsöz yazacağını dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, MEZİTLİ, KADIN, ÜRETİCİ, KOOPERATİFİ, GİRİŞİM

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA