6 Mayıs 2024 Pazartesi

15:54   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:50   AKİB, NİSAN AYINDA YÜZDE 12 ARTIŞLA 1,3 MİLYAR DOLAR İHRACATA İMZA ATTI   15:45   AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ: “YENİ DÖNEMDE AKDENİZ’DE HİZMET VE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   15:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI   15:26   ÜÇ FİDAN, İDAMLARININ 52. YILINDA MEZARLARI BAŞINDA ANILDI: "ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ"   13:37   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL, “ÜÇ FİDAN`I ANDI: “HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:25   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ ATÖLYESİ   10:06   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ   01:16   HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ`NDEN “HÜT” ADLI GRUP İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ   15:01   ALİ YERLİKAYA: "1 MAYIS`TA POLİSLERİMİZE TAŞLI SOPALI SALDIRAN 12 ŞÜPHELİ DE BUGÜN YAKALANDI"   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   13:36   ÖZGÜR ÖZEL`DEN HIDIRELLEZ MESAJI: "BAHARIN MÜJDECİSİ HIDIRELLEZ`İN ÜLKEMİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM"   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   10:19   YAZAR İPEK ONGUN, MERSİNLİ SEVENLERİYLE BULUŞTU   09:48   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN TARIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN KADINLARIN SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİNİN DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMASI İÇİN KANUN TEKLİFİ   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ‘YEŞİL DÖNÜŞÜM MERKEZİ` KURMAYA HAZIRLANIYOR   09:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, OLUMSUZ HAVA KOŞULLARINA KARŞI SAHADAYDI    15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”  
 
     
   

MERSİN’DE YAYALAR ÜST GEÇİTLERLE DAHA GÜVENLİ


Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de trafik güvenliğinin sağlanması amacı ile başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan yaya üstgeçitleri, Mersin halkının kullanımına sunuldu.

 

Tarih : 24 Ekim 2019 Perşembe 23:23   Okunma : 729

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de trafik güvenliğinin sağlanması amacı ile başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan yaya üstgeçitleri, Mersin halkının kullanımına sunuldu.

 

Egemenlik Katlı Kavşağının doğu ve batı istikametinde, 2 asansörlü ve yürüyen merdivenli yaya üst geçitlerinin yapım çalışmaları, Büyükşehir ekipleri tarafından tamamlanarak, vatandaşların hizmetine açıldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Vahap Seçer’in talimatıyla kent trafiğinin rahatlatılması ve yaya güvenliğinin sağlanması amacı ile başlattığı çalışmalar, büyük bir hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yayaların kent içerisinde güvenle dolaşabilmesi için yapılması planlanan üst geçitler tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğinin yoğun ve yayalar için tehlike taşıyan bölgelerde, vatandaşın güvenliği amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yenişehir ve Mezitli ilçelerinde bulunan Egemenlik Katlı Kavşağının doğu ve batı istikametinde, 2 asansörlü ve yürüyen merdivenli yaya üst geçitlerinin yapım çalışmaları, Büyükşehir ekipleri tarafından tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kentin ana arterlerinde gerekli olan işlek noktalara yaya üst geçitler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, engelli, yaşlı ve çocuğu olan vatandaşlar başta olmak üzere tüm Mersinliler’in karşıdan karşıya geçerken yaşadıkları sorunların önüne geçmeyi hedefliyor.

 

Üst geçitlerden yayalar memnun

 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin trafik ve yaya güvenliği için uygulamaya açtığı üst geçitler Mersinliler’den de tam not alıyor. Egemenlik Katkı Kavşağı üst geçidini kullanan vatandaşlardan Ayşe Topbaş, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını vurgulayarak, “İkiz bebeklerim var bizim için çok iyi oldu. Başkanımız Seçer’den memnunuz. Üst geçidimiz yapıldı. Çok memnunuz” dedi.

 

Asansörlü üst geçit çocuklu vatandaşların hayatını kolaylaştırdı

 

Yenişehir İlçesi’nde yer alan okuldaki öğrencilerin, üst geçit yapılmadan önce karşıdan karşıya geçerken zorlandığını ifade eden Fadime Karakaya, “Memnunuz. İyi ki yapılmış. Burada okulumuz var. Çocuklar çok zor geçiyorlardı. Çok iyi oldu” dedi. Karakaya, Başkan Vahap Seçer’in çalışmalarından çok memnun olduklarını vurguladı.

 

Yoğun trafik akışında araçların çok hızlı geldiğini belirten lise öğrencisi Melisa Aktan, “Üst geçidin yapılması çok iyi olmuş çünkü arabalar çok hızlı geliyor, daha güvenli karşıya geçiyoruz’ dedi.

 

 

 

Üst geçidi kullanan vatandaşlardan teşekkür

 

Üst geçidi ilk kez kullanan bir bebek annesi Duygu Dülger, Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “Asansör olması çocuklu olduğumuz için çok iyi ve güvenli. Memnunuz, Vahap Seçer’i çok beğeniyoruz zaten” diye konuştu.

 

Çalışmalar kapsamında, Egemenlik Katlı Kavşağı’nın doğu istikametinde 34.20 metre, batı istikametinde ise 26 metre iç açıklığa sahip, çelik konstrüksiyon taşıyıcılı üst geçitler, kamera sistemleriyle de donatıldı. Böylece, üst geçitlerin 7/24 takibi sağlanabiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Vahap Seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA