14 Haziran 2024 Cuma

15:37   TOROSLAR’DA YAYLA YOLLARı BAKıMDAN GEÇIYOR   15:28   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı ULAŞ YıLMAZ’DAN BAYRAM MESAJı   15:22   TARSUSLU KURSIYERLER YAPTıKLARı ESERLERI SERGILEDI, BÜYÜK BEĞENI TOPLADı   14:36   ÇOCUKLARıN BAYRAMLıKLARı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:32   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT, KENT KONSEYI SEÇIMINE KATıLDı   14:22   CHP`LI PALA`DAN FAHRETTIN KOCA`YA HEMODIYALIZ SORUSU   12:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN DEVLET BAHÇELI`NIN İTTIFAK İSTEĞINE YANıT GELDI   11:40   GÜLCAN KıŞ: “ÇEŞMELI-TAŞUCU OTOYOLUNU ÇILE YOLU OLMAKTAN ÇıKARıN ARTıK ”   11:38   CHP’LI DINÇER: "BIZIM INSANLARıMıZ RUSLARDAN DAHA Mı DEĞERSIZ?"   11:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN BAYRAM MESAJı   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN “SOSYAL POLITIKALAR ÇALıŞTAYı” TAMAMLANDı   09:40   CHP`DEN ORMAN YANGıNLARıNA KARŞı ÖNLEM PAKETI...   16:05   ALI BOZAN: “TARSUS’TA YURT RANTı IÇIN ÇABALıYORLAR. TEŞHIR EDECEĞIZ”   16:01   TOROSLAR’ıN ARTıK BIR BALıK PAZARı OLACAK   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HALK TV’DE KÜÇÜKKAYA’NıN KONUĞU OLDU   14:42   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB`DEN `TASARRUF` PROTESTOSU   13:14   ÇYDD: "ÇOCUKLARıMıZıN UCUZ IŞ GÜCÜ OLARAK GÖRÜLMESINE, BEDENLERININ VE EMEKLERININ SÖMÜRÜLMESINE KARŞıYıZ"   12:43   AYŞE ATEŞ CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESINE İLIŞKIN AÇıKLAMA YAPTı   12:06   SILIFKE BELEDIYE BAŞKANı TURGUT SARıCALAR MESIRA ALANı`NDA İNCELEMELERDE BULUNDU    11:58   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARıNDAN TEMIZLIK PERSONELINE BÜYÜK MORAL  
 
     
   

Büyükşehir’den Yeni Bir Toplumsal Duyarlılık Projesi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren projelerine bir yenisini daha ekledi.Sahipsiz kedi ve köpeklerin yaşamlarını kolaylaştırıcı birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

 

Tarih : 3 Kasım 2019 Pazar 10:29   Okunma : 1159

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren projelerine bir yenisini daha ekledi.Sahipsiz kedi ve köpeklerin yaşamlarını kolaylaştırıcı birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, “Paylaşmak Güzeldir” temasıyla parklarda yaşayan sahipsiz kedi ve köpekler için yapılan“Beslenme Durakları”nı, Atatürk ve Kültür Park’ta 8 ayrı yere yerleştirdi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren projelerine devam ediyor.Hızlı ve vahşi kentleşme sonucunda yaşam ortamları daralan ve kent merkezlerinde yaşamaya çalışan sahipsiz kedi ve köpekler için yaşamlarını kolaylaştırıcı birçok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, toplumsal duyarlılık içeren yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın “Paylaşmak Güzeldir” temasıylayürüttüğü proje kapsamında, parklarda yaşayan sahipsiz kedi ve köpekler için Beslenme Durakları yapıldı.

Beslenme Durakları, Atatürk ve Kültür Park’a yerleştirildi

Sahipsiz hayvanların yaşamlarını kolaylaştırmayı ve bu anlamda toplumsal duyarlılığı geliştirmeyi hedefleyen proje, parklarda yaşayan kedi ve köpeklerin su ve mama gibi temel beslenme ihtiyaçlarının giderilmesi için hayata geçirildi.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan proje mühendisleri tarafından tasarlanan ve kendi bünyelerindeki marangozhanede imal edilen Beslenme Durakları, ilk etapta Atatürk ve Kültür Park’ta yerini aldı.

2’si Atatürk Parkı, 6’sıKültür Park’ta olmak üzere 8 adet Beslenme Durağı,sahipsiz hayvanların hizmetine ve hayvan severlerinde ilgisine sunuldu.

Paylaş :
Etiketler :  BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER, PAYLAŞMAK GÜZELDİR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA