28 Aralık 2025 Pazar

14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı  
 
     
   

Toroslar’dan Ağaçlandırma Seferberliğine Katkı


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Bugün diktiğimiz fidanlar, geleceğimize nefes olacak”

 

Tarih : 12 Kasım 2019 Salı 22:30   Okunma : 1293

Toroslar Belediyesi, ‘Geleceğe Nefes Ol’ Projesi ile 500 adet fidanı Toroslar’ın bereketli topraklarıyla buluşturdu.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan proje ile 81 ilde 2023 noktada 3 saat içinde 11 milyon fidan dikildi.

Toroslar’da da Korukent Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen etkinlik ile farkındalık oluşturuldu.

            Ağaçlandırma seferberliğine;  Toroslar İlçe Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar, Toroslar Kent Konseyi Başkanı Ümit Erşan, Mersin Orman İşletme Müdür Yardımcısı Necmi Poscu, Belediye Meclis Üyeleri, üniversite öğrencileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

            Toroslar Belediyesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin de minik elleriyle fidan dikimi yaptığı etkinlik yoğun ilgi gördü.

            Programın açılış konuşmasını yapan Toroslar Belediye Başkan Atsız Afşın Yılmaz, “Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen bu projeye Toroslar Belediyesi olarak biz de destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

            Başkan Yılmaz, fidan dikim etkinliğine katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek; “Çok şükür ki ilçemiz, ağaçlandırma ve yeşil alan bakımından yüksek bir potansiyele sahip. Bunu korumak ve daha da yukarılara taşımak hepimizin görevi. Çocuklarımıza daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir çevre bırakmak adına bu projeye destek verdik. Bu kapsamda farklı cinslerde olmak üzere 500 adet fidanı toprakla buluşturacağız. Bu etkinliğe gelerek fidanlara bizimle can suyu veren herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

           Başkan Yılmaz’a Teşekkür Belgesi

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fidan dikimi saat 11.11’de başladı. Başkan Yılmaz, protokol üyeleri ve katılımcılarla birlikte fidan dikti.

            Programın sonunda Mersin Orman İşletme Müdür Yardımcısı Necmi Poscu, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü adına Başkan Yılmaz’a etkinliğe sunduğu katkılarından ve ilçede yaptığı çevreci çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR BELEDİYESİ, ADSIZ AFŞİN YILMAZ, AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA