2 Aralık 2025 Salı

05:37   CHP’DE DEĞIŞIM TAMAMLANDı: ÖZEL’IN YENI KADROSU GÖREVE HAZıR   23:49   TRABZONSPOR KONYASPOR’U 3-1’LE GEÇTI!   20:49   CHP’DE TARIHI REKOR: ÖZGÜR ÖZEL DÖRDÜNCÜ KEZ GENEL BAŞKAN   16:11   VAHAP SEÇER: “CHP’NIN İKTIDARı TÜRKIYE’NIN UMUDU OLACAK”   19:05   CHP İLKE VE DEMOKRASI HAREKETI’NDEN KURULTAY AÇıKLAMASı   18:41   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... İLK GÜN PARTI PROGRAMıNıN KABULÜ VE TÜZÜK DEĞIŞIKLIĞIYLE TAMAMLANDı   18:40   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... 17 YıL SONRA YENILENEN PARTI PROGRAMı OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI   18:39   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... TÜZÜK HAZıRLıK KOMISYONU PM’NIN 80 KIŞIYE ÇıKARıLMASı VE GÖLGE KABINENIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI’NE BAĞLANMASıNı ONAYLADı   18:37   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... ÖZGÜR ÖZEL : "BU ÇÖKMÜŞ SISTEME KARŞı UMUDU ÖRGÜTLEMEK IÇIN YOLA ÇıKTıK"   09:18   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, MERSIN’IN İKLIM DEĞIŞIKLIĞI EYLEM PLANı’Nı HAZıRLıYOR   09:16   BAROLARDAN FATIH ALTAYLı’YA VERILEN HAPIS CEZASıNA TEPKI   09:08   DIYARBAKıR BAROSU: DILAN KARAMAN’ıN ÖLÜMÜ ŞÜPHELI, SÜRECIN TAKIPÇISI OLACAĞıZ   17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   11:35   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:30   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”  
 
     
   

Acılı Anneye Büyükşehir’den Fidan Desteği


Kızı Gülsen Çolak’ı genç yaşta kaybeden anne Asiye Çolak, onun hatırasını diktiği fidanlarla yaşatıyor. Kızı için her yıl fidan diken Asiye Çolak’a bu yılki fidanlarını Mersin Büyükşehir Belediyesi verdi.

 

Tarih : 13 Kasım 2019 Çarşamba 23:23   Okunma : 1385

Kızı Gülsen Çolak’ı genç yaşta kaybeden anne Asiye Çolak, onun hatırasını diktiği fidanlarla yaşatıyor. Kızı için her yıl fidan diken Asiye Çolak’a bu yılki fidanlarını Mersin Büyükşehir Belediyesi verdi.

Narenciye Festivali’nde Büyükşehir tarafından dağıtılan limon fidanlarından alamayan ve durumu Başkan Vahap Seçer’e ileten Asiye Çolak’a fidanları evinde teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinden fidanlarını teslim alan Çolak, büyük mutluluk yaşadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, genç yaşta yaşamını yitiren kızı Gülsen Çolak’ın hatırasını yaşatmak için her yıl fidan diken ve Narenciye Festivali’nde dağıtılan limon fidanlarından alamayan Asiye Çolak’a fidan hediye etti. Evine kadar getirilen fidanları teslim alan Asiye Çolak, duygu dolu anlar yaşadı. Çolak, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.

Festivalde dağıtılan fidanlardan alamamıştı

7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından limon fidanı dağıtılmıştı.Mersinliler’in yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediyesi standında dağıtılan yediveren limon fidanlarından almak isteyen, ancak alamayan Asiye Çolak, Başkan Vahap Seçer’in yanına giderek durumu anlattı. Kızı Gülsen Çolak’ın anısına fidan dikmek istediğini, ancak alamadığını söyleyen Çolak’a söz konusu fidanlar festival sonrasında özel olarak ulaştırıldı.

Fidanlar, Çolak’a evinde teslim edildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Asiye Çolak’ı evinde ziyaret ederek, üç adet yediveren limonu türündeki narenciye fidanlarını temin etti.

4 kızı ve bir oğlu bulunan anne Asiye Çolak, fidanların teslim edilmesinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, kızı Gülsen Çolak’ın şeker hastalığı dolayısı ile 2010 yılında vefat ettiğini dile getirdi. Kızı Gülsen’in hayırsever bir yapısı olduğunu kaydeden Asiye Çolak, kızının vefatının ardından kendi imkânları ile temin ettiği fidanları çeşitli yerlere dikerek, onun anısını yaşatmaya çalıştığını belirtti.

Başkan Seçer’e teşekkür etti

Festivalde dağıtılan fidanların tükenmesi sonucunda fidanları alamayan Anne Çolak, şunları söyledi:

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Narenciye Festivali’nde fidan dağıttığını duyunca festival alanına gittim. Ben alana vardığımda fidanlar bitmişti. Bende durumu Başkanımız’a anlattım.Başkanımızda yanındakilere ‘Anama fidan temin edin’ dedi. Daire Başkanımız numaramı aldı. Ev adresimi aldı. Bugünde fidanlarımız geldi. Bize ayrıca fidanlarımızın dikimine yardımcı olunması için personelde yollamıştı. Yanına giderek teşekkür etmek istiyorum. Allah Vahap Başkanımızdan razı olsun”dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e kendisi ile ilgilendiği için teşekkür eden Çolak, bu yıl kızının adına dikilecek olan fidanların Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından verilmesi dolayısıyla minnettar olduğunu dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  7.MERSİN NARENCİYE FESTİVALİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER, GÜLSEN ÇOLAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA