27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Yeni kent merkezi bankaların çekim alanına girdi


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kente yeni bir merkez kazandırma çabası bölgenin sinerjisini de artırdı. Belediye Hizmet Binası yapılmasıyla birlikte çok sayıda işletmenin peş peşe açıldığı ve Kaymakamlık Binası inşaatının başladığı eski hal tesislerinin bulunduğu bölge bankaların da ilgi alanına girdi.

 

Tarih : 30 Kasım 2019 Cumartesi 22:01   Okunma : 1024

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kente yeni bir merkez kazandırma çabası bölgenin sinerjisini de artırdı. Belediye Hizmet Binası yapılmasıyla birlikte çok sayıda işletmenin peş peşe açıldığı ve Kaymakamlık Binası inşaatının başladığı eski hal tesislerinin bulunduğu bölge bankaların da ilgi alanına girdi. Bölgedeki canlanmayı fark eden banka şubeleri Mezitli Belediyesi’nin olduğu alanda bankamatik yerleştirmeye başladı. Mezitli Sanayisinin de bulunduğu bölgede kurulan bankamatikler esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Basit bir banka işlemi için onlarca kilometre gitmek zorunda kalan vatandaşlar yaşanan gelişmelerden son derece memnun kaldı.

Kale Yenimahalle ve Atatürk Mahallelerinin birleşme noktasında bulunan bölgenin Mezitli’nin en hızlı gelişen yer olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Başkanımız Neşet Tarhan bu bölgenin kentin yeni bir merkezi olacağını söylediğinde bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştik. Basit bir para çekme işlemi için bile 5-10 kilometre uzağa gitmek zorunda kalıyorduk. Eğer bir bölge bankaların da çekim alanına girdiyse hedeflenen noktaya gelmiş demektir. Yıkımı tamamlanan Hal tesislerinin temizlenerek kent meydanı haline gelmesiyle burası sadece Mezitli’nin değil tüm Mersin’in en önemli ve güzel yerlerinden birisi olacağına inanıyoruz”dediler.

Başkan Tarhan ise “Halkımıza daha iyi hizmet verebilme ve kolaylaştırma açısından böyle bir hizmete gerek duyulduğu görüşündeyiz. Belediye binamızı tamamlamamızın ardından kaymakamlık binası inşaatı da başladı.  Eski Hal tesislerinde yıkım çalışmasını tamamladıktan sonra, üzeri ticaret merkezlerinin de yer aldığı kent meydanı olacak şekilde proje hazırladık. Projemizin tamamlanasıyla birlikte Mersin’in en büyük ve en modern kent meydanı Mezitli’de bulunacak. Çok hızlı gelişen Mersin’in ve Türkiye’nin en modern ve çağdaş olan ilçesi Mezitli’nin ihtiyaçlarına cevap verebilmek istiyoruz. Önemli olan halkımızın mutluluğudur. Mezitli, mutlu insanların yaşadığı bir kent olsun istiyoruz. Bu mutluluğu sağlamak amacıyla bu tür planlamalar yapıyoruz”açıklamalarında bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, BELEDİYE HİZMET BİNASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA