18 Nisan 2024 Perşembe

16:37   CHP`Lİ BAŞARIR: "ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN BANA ULAŞAN BİR TAKVİM YOK. İKİ GENEL BAŞKANIN KENDİ BELİRLEYECEĞİ BİR TAKVİM OLACAK"   16:26   ÖZEL`DEN YSK`NIN HATAY KARARINA TEPKİ   16:01   CHP, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KİRA VE ÖZEL YURTLARA DEVLET DESTEĞİ VERİLMESİNİ İSTEDİ, AK PARTİ REDDETTİ   15:49   ALİ MAHİR BAŞARIR`DAN BAKAN MEHMET ŞİMŞEK`E SESLENDİ   13:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER: “MERSİN ÖZGÜRLÜKLER KENTİDİR”   12:53   ÖZGÜR ÖZEL: “BİZ AVRUPA`NIN BİR PARÇASIYIZ"    12:23   YSK BAŞKANI AHMET YENER`DEN "HATAY" VE "ORDU" AÇIKLAMASI: "BUGÜN MUHTEMELEN GÖRÜŞÜLÜR"   11:51   ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`DA SOSYALİSTLER, DEMOKRATLAR VE YEŞİLLER GRUBU TOPLANTISI`NDA KONUŞTU   10:51   ÖZGÜR ÖZEL: KURULUŞUNUN 84`ÜNCÜ YILINDA KÖY ENSTİTÜLERİ`NİN MİMARLARINI MİNNETLE ANIYORUM   10:11   MERKEZ BANKASI`NDAN TARİHİ ZARAR... YURTTAŞLAR TEPKİLİ   09:23   VAHAP SEÇER, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ   01:22   ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANVEKİLLİĞİ`NE BASRİ BAĞCI`NIN SEÇİLMESİ KARARI RESMİ GAZETE`DE   19:57   AĞBABA VE ZENGİN ARASINDA "İSRAİL TARTIŞMASI"   17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR”    14:23   CHP SEÇİM ZAFERİ SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI  
 
     
   

Rota Ödülleri Sahiplerini Buldu


Mersin’de periyodik yapan is ve ekonomi dergisi ROTABusiness, önemli bir organizasyona imza attı.

 

Tarih : 3 Aralık 2019 Salı 08:54   Okunma : 936

29 Kasım Cuma günü Noax Hotel'de yapılan organizasyonda bu yıla damgasını vuran iş ve ekonomi dünyasının başarılı kişi ve kuruluşları ödüllendirildi.

MTSO, OSB, MTB, AKİB, MESİAD ve GİŞKAD gibi ekonomi dünyasının lider kuruluşlarının başkanlar düzeyinde oluşturduğu seçici kurulun 10 kategoride verdiği ödüller gecede sahiplerini buldu.

Rorta Business'in düzenlediği bu geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çasarı, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, oda ve kuruluş başkanları, Mersin iş ve ekonomi dünyasının önemli isimleri ile birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.

Ödül töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren ROTABusiness Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esat Durak, dergilerinin Mersin ekonomisinin bir paydaşı olarak yayın hayatına devam ettiğini ifade ederek, gerçekleştirdikleri ödül törenin zor süreçten geçen iş insanlarını ve kuruluşlarını motive etmek ve cesaretlendirmek amaçlı olduğunu söyledi. Durak ayrıca, ödüllerin dev isimlerden oluşturdukları seçici kurul tarafından verilmesinin bu ödül törenine ayrıcalık kattığını, güvenilir bir yapı oluşturduğunu söyleyerek geceye katkı sunan ve katılan kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

Gecede bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise yerel yöneticiler olarak Mersin’de yatırımın önünü açacak her türlü gayretin içinde olmaları gerektiğini belirterek, “Onlarla beraber yürümemiz lazım. Onlarla birbirimize bağıran, çağıran iki ayrı dünyanın insanı gibi değil, gerçekten ortak kaygılarımızın, ortak ideallerimizin, ortak ülkülerimizin olduğu bir grup olarak çalışmamız lazım. İş insanı, siyasetçi, belediye başkanı, milletvekili ya da atanmış bürokrat, kim olursa olsun bu birliği Mersin’de göstermek zorundayız. Bu vesile ile bu ödül gecesinde emeği geçen başta dergi yönetimine ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Seçer’in konuşmasının ardından 10 kategoride verilen ödülleri belirleyen seçici kurula plaketleri verildi. Plaket töreninin ardından da 10 sektörde yıla damgasını vuran kuruluşlar ödüllerini aldı. Ardından da geceye katkı sağlayan sponsor kuruluşlara plaketleri takdim edildi.

ROTABusiness’in 10 kategoride verdiği ödüller şu şekilde gerçekleşti.

 

Sanayi - ÇİMSATAŞ

Lojistik – CEYNAK

İhracat – AVES

Sağlık – MEÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ

Eğitim – TOROS ÜNİVERSİTESİ

Turizm – ULU RESORT HOTEL

Girişimcilik – SEYHAN PALET

Tarım – SBR TARIM

Çevre - ÇEVDOSAN

Seçici Kurul Özel Ödülü -TRAKYA CAM

Paylaş :
Etiketler :  MTSO, OSB, MTB, AKİB, MESİAD, GİŞKAD

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA