23 Aralık 2025 Salı

15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”  
 
     
   

CHP’den Demirtaş’a ziyaret


CHP Heyeti bugün Edirne F tipi ceza evinde kalan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

 

Tarih : 3 Aralık 2019 Salı 23:40   Okunma : 2747

Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekilleri Zeynel Emre ve Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya’nın da aralarında bulunduğu bir heyet, Edirne Cezaevi’ndeki koğuşunda rahatsızlanan ve önceki gün tedavisi tamamlanarak yeniden cezaevine dönen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

 Heyet adına açıklama yapan Veli Ağbaba, Demirtaş’ın sağlık durumunu iyi gördüklerini belirterek, “Eski HDP Eş Genel Başkanını kamuoyuna yansıyan sağlık sorunları nedeniyle ziyarete geldik. Öncelikle Demirtaş’ın moralinin iyi olduğunu gördük. Geçtiğimiz Salı günü sağlık sorunları yaşıyor. Nefesi kesiliyor ve bayılıyor. Ambulansa götürülerek sağlık kontrolleri yapılıyor. Daha sonra da hastaneye sevkini istiyor”dedi.

Demirtaş’ın cezaevi yönetimi ile ilgili bir sorun yaşamadığını belirttiğini anlatan Ağbaba, “Birkaç gün geçince avukatı aracılığıyla kamuoyuna bildiriliyor. Adalet Bakanlığı’nın ihmali olduğunu düşünüyor. Böyle bir rahatsızlığını 20 yıldır yaşıyor. Bu zamana kadar en fazla 20 kez bu sorunu yaşarken son 3 yılda sayısı artıyor. Sağlık problemlerinin hasta mahpus sorunları olduğunu söyledi. Ölürse sorumlusunun cezaevine sokanlar olduğunu belirtti” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  HDP, EŞ GENEL BAŞKAN, SELEHATTİN DEMİRTAŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA