28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Başkan Seçer “Yılın Fotoğrafları”nı Oyladı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anadolu Ajansı tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasında beğendiği fotoğrafları oyladı.

 

Tarih : 7 Aralık 2019 Cumartesi 05:35   Okunma : 983

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anadolu Ajansı tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasında beğendiği fotoğrafları oylayarak, “Haber”“Yaşam” ve “Spor”kategorilerindeki fotoğrafları değerlendirdi.

Seçer, oyunu “Haber” kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün çektiği “Zirvedeki Yollar Açıldı”,“Yaşam” kategorisinde Halil Fidan’ın “Haran’da Yaşam” ve “Spor” kategorisinde ise Şebnem Coşkun’un “Şahika Ercümen’den Dünya Rekoru” adlı fotoğraflara verdi.

Seçer birbirinden güzel fotoğraflar arasında kendince çok ilginç bulduğu seçimler yaptığını ifade ederek, “Umut ediyorum benim seçtiğim fotoğraflar, bu konuda tercih kullananlarla da çakışır ve örtüşür. O fotoğraflar birinci olur. Hepsi birbirinden değerli çalışmalar, son derece önemli görüntüler. Hayatın her kesitinden kareleri burada görmek mümkündü. Farklı alanlarda kareleri yakalamak mümkündü ama böylesini yakalamak tabi ki asıl maharet. Fotoğraflar çok güzeldi. Biz de kendimizce tercihimizi koyduk” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anadolu Ajansı tarafından her yıl düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasında beğendiği fotoğrafları oyladı.

Anadolu Ajansı muhabirleri ve foto-muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Başkan Seçer, “Haber”“Yaşam” ve “Spor” kategorilerindeki fotoğrafları değerlendirdi.

Bakan Seçer oyunu “Haber” kategorisinde Ali İhsan Öztürk’ün çektiği “Zirvedeki Yollar Açıldı”“Yaşam” kategorisinde Halil Fidan’ın “Haran’da Yaşam” ve “Spor” kategorisinde ise Şebnem Coşkun’un “Şahika Ercümen’den Dünya Rekoru” adlı fotoğraflara verdi.

Oylama sırasında Anadolu Ajansı Mersin Muhabiri Ünal Uysal, fotoğraflar hakkında Seçer’e bilgiler verdi.

Seçer: “Hayatın her kesitinden burada kareleri görmek mümkün”

Seçer, fotoğrafları oyladıktan sonra verdiği açıklamada,“Anadolu Ajansı’nın 3 kategorideki birbirinden güzel fotoğraflarından ben de kendimce çok ilginç bulduğum seçimler yaptım. Bir tanesi spor, bir tanesi yaşam ve bir tanesi de haber dalındaydı. Umut ediyorum benim seçtiğim fotoğraflar, bu konuda tercih kullananlarla da çakışır ve örtüşür. O fotoğraflar birinci olur. Hepsi birbirinden değerli çalışmalar. Son derece önemli görüntüler. Hayatın her kesitinden burada kareleri görmek mümkündü. Farklı alanlarda kareleri yakalamak mümkündü ama böylesini yakalamak tabiki asıl maharet. Fotoğraflar çok güzeldi. Biz de kendimizce tercihimizi koyduk” dedi.

Seçer ‘Spor’ kategorisinde Mersin’den bir fotoğrafa oy verdi

Seçer,Cumhuriyet’in kuruluşunun 96. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Milli Sporcu Şahika Ercümen’inGilindire Mağarası Tek Nefeste 100 Metre Paletsiz Guinness Dünya Rekoru’nu kırdığı anda çekilen fotoğrafa oy verdi. Mağarada, paletsiz kategoride rekor denemesi gerçekleştiren Ercümen, bu alanda kadınlar dünya rekoru olan 90 metre sınırını aşarak, Guinness Dünya Rekorları Kitabı’na girmeyi başarmıştı.

Bunun üzerine de bir değerlendirmede bulunan Seçer, “Şahika Hanım’ın  en son rekor denemesi vardı Gilindire Mağarası’nda. Ben de o tarihte oradaydım. Bir dünya rekoru denemesi oldu ve bunu da gerçekleştirdi. Açıkçası tercihimi de o fotoğraftan yana koydum. Oradaki çalışma yapan, o anı ölümsüzleştiren arkadaşım çok güzel bir sahne yakalamış ve harika bir görüntü ortaya çıkmış. Tercihimi ondan yana kullandım”diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, AA, YILIN FOTOĞRAFLARI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA