20 Nisan 2024 Cumartesi

13:53   İRAN İŞ BAKANLIĞI ÇALIŞANI ŞERİF NEKİZADE: “İSRAİL`E DİYORUZ Kİ SALTANATIN BİTTİ, VURDUK VE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”   11:51   CHP`NİN YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI BAŞLADI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKİYE İTTİFAKININ BELEDİYE BAŞKANLARINA SELAM OLSUN"   11:10   MSB: "FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 5 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:09   KIBRIS`TA AİLELER, DEPREMDE YIKILAN İSİAS OTEL`DE YAŞAMINI YİTİREN EVLATLARI İÇİN "ADALETE IŞIK TUT" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ   10:54   CHP`LİLER ANITKABİR`DE... CHP LİDERİ ÖZEL: "PARTİMİZİ, İLKELERİNİZDEN SAPMADAN, GÖSTERDİĞİNİZ ROTADAN MİLİM ŞAŞMADAN BİRİNCİ PARTİ YAPTIK"   10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ  
 
     
   

Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Tiyatro Gösterisi


Erdemli Belediye Tiyatrosu, Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksek Okulunda “Çat kapı doğaç” adlı oyunuyla sahne aldı.

 

Tarih : 7 Aralık 2019 Cumartesi 06:30   Okunma : 873

Erdemli Belediye Tiyatrosu, Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksek Okulunda “Çat kapı doğaç” adlı oyunuyla sahne aldı.

Kuruluşundan bu yana ücretsiz oyunlarıyla köyden kente ve şehir dışında toplumun her kesimine ulaşmaya çalışarak özellikle ekonomik ve ulaşım zorluğu nedeniyle tiyatroyla buluşamayanlara sahne açan Erdemli Belediye Tiyatrosu, bu kez üniversite öğrencileriyle buluştu.

Belediyenin kültür ve sanat çalışmaları kapsamında Mersin Üniversitesi Erdemli Meslek Yüksek Okulu (MYO) büyük amfide üç bölümden oluşan tiyatro etkinliği gerçekleştirildi.Etkinlikte Erdemli Belediyesi Tiyatro grubunun sahnelediği ‘Çat kapı doğaç’ oyunu üniversite öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü.

Yönetmenliğini Deniz Sandalcı’nın yaptığı oyunu, MYO Müdürü Mustafa Can Samurkaşve  öğretim görevlilerinin de izlediği tiyatro oyunu sınavlar öncesi öğrencilere moral oluşturdu. Öğrencilerin de zaman zaman oyuna dahil olduğu anlarda salonda keyifli anlar yaşandı.

ERDEMLİ’Yİ KÜLTÜR VE SANATTA EN İYİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ.

İzleyenlerden yoğun ilgi gören tiyatro oyunundan sonra açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’yi kültür ve sanat şehrine dönüştürmek için çalıştıklarını ve bunun semeresini almaya başladıklarını söyledi. İlçeye sanatsal bir değer kazandırmak amacında olduklarını ve bu anlamda sanatsal faaliyetlere önem verdiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ‘’kültür merkezinin en önemli enstrümanı hiç şüphesiz Erdemli Şehir Tiyatrosu ekibidir. Bunu üniversiteli öğrencilerimize sergiledikleri oyunla bir kez daha ortaya koydular. Çok yetenekli oyuncuların oluşturduğu bir ekip kurduk. Profesyonel oyunlarçıkarmaları  bizleri çok mutlu ediyor. Erdemli’yi kültür ve sanatta en iyi noktaya taşıyacağız. Her alanda Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz” dedi.  Tiyatro grubu oyuncuları ve oyunu izleyen öğrencilere teşekkür eden Başkan Tollu, sözlerini oyunların her hafta Cuma günü saat 19.00’da Kültür Merkezinde sergilenmeye devam edeceğini bildirerek tamamladı.”

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA