13 Ocak 2026 Salı

16:38   CHP’LI ATALAR’DAN E-TICARETTE GÜMRÜK MUAFIYETININ KALDıRıLMASıNA TEPKI: "UYGULAMADAN DERHAL VAZGEÇILMELIDIR"   16:37   MURAT ÇALıK’ıN AMELIYATı SONRASı AVUKATı KOÇHAN’DAN AÇıKLAMA GELDI   16:35   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “İSTANBULLULARı DARBENIN 300’ÜNCÜ GÜNÜNDE MEYDANA AKMAYA DAVET EDIYORUM”   15:49   MERSIN’DE BIR REKOR: TOROSLAR’DA 2025 YıLıNDA BIN 593 ÇIFT DÜNYA EVINE GIRDI   15:47   ÖZGÜR ÖZEL’DEN MHP’YE ÇAĞRı: "HERKES KENDI ITTIFAKıNDA KIMINLE OLMAK ISTIYORSA OLUR AMA EMEKLININ MESELESINDE BIR ARADA OLURSAK TÜRKIYE’DE ÇOK ŞEY DEĞIŞECEK"   15:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÜLKEDE, KRIZIN ÖTESINDE BIR BUHRAN YAŞANıYOR"   13:36   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: “RAUF DENKTAŞ’ı VEFATıNıN 14’ÜNCÜ YıL DÖNÜMÜNDE SAYGıYLA ANıYORUM”   13:35   DEPREMDE YıKıLAN YUNUS KAYA APARTMANı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı, AK PARTILI BELEDIYE BAŞKANLARı HAKKıNDA SORUŞTURMA IZNI VERMEDI   13:34   TKP’DEN ANKARA’DA 1 ŞUBAT ETKINLIĞI ÇAĞRıSı   13:32   ABD MEDYASı: İRAN’A YÖNELIK SALDıRı SEÇENEKLERI KONUSUNDA BAŞKAN TRUMP’A BILGI VERILDI   11:29   “İRAN’DA PROTESTOLAR 17’NCI GÜNÜNDE: ÖLÜ SAYıSı 646’YA YÜKSELDI, HÜKÜMET YANLıSı MITINGLER SERTLEŞTI”   09:35   MOBILYADA KADıN ELI: MERCEK KURSLARıYLA GELECEĞIN USTALARı MERSIN’DE YETIŞIYOR   08:37   TRUMP’TAN ŞOK KARAR: İRAN’LA TICARET YAPAN ÜLKELERE %25 EK VERGI   08:15   “MECLIS’TE EMEKLI İSYANı: CHP’DEN 39 BIN LIRA ASGARI ÜCRET VE ONURLU MAAŞ TALEBI”   21:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MECLISI’NDE 2026 MESAJı: “BÜYÜK PROJELER, GÜÇLÜ MALI YAPı, ORTAK AKıL”   16:50   ROJIN KABAIŞ’IN ÖLÜMÜ... BABA NIZAMETTIN KABAIŞ, ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ ILE GÖRÜŞECEĞINI SÖYLEDI   16:47   MURAT ÇALıK YARıN AMELIYAT OLACAK... ÇALıK HASTANE CAMıNDAN DESTEKÇILERINE EL SALLADı   16:45   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı BABACAN: "YÜKSEK ENFLASYON DÖNEMINDE MAAŞLARA 3 AYDA BIR GÜNCELLEME GELMELI"   16:36   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ALI MAHIR BAŞARıR: "İNSANLARıN AKLıYLA OYNAMAYıN, DAHA FAZLA VICDANSıZLıK YAPMAYıN"   13:45   İRAN’A YÖNELIK ASKERI MÜDAHALE IDDIASı… İRAM ARAŞTıRMACıSı ORAL TOĞA: “ASKERI MÜDAHALE IHTIMALI DÜŞÜK DEĞIL, IDDIADAN DAHA FAZLA AMA KESIN OLACAK DEMEK IÇIN DE ERKEN”  
 
     
   

Erdemli/Akdeniz Mahallesi Yeni Yollarına Kavuşuyor


Erdemli Belediyesi kesinleşen imar uygulamalarına göre yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Tarih : 10 Aralık 2019 Salı 00:10   Okunma : 1514

Mevcut yolların bakım,onarım ve düzenleme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yol açma faaliyetlerini de gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, ilçe merkezinde Akdeniz mahallesi Uzunhocasokağın açılması için iş makinaları ile çalışmaları başlattı.

 Çalışmalar hakkında bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı MükerremTollu, belediye ekiplerinin 7/24 çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Mükerrem Tollu, ulaşımın bir kent için ilk üç ana unsurdan birisi olduğunu belirterek,bu nedenle ulaşım hizmetlerine büyük önem verdiklerini vurguladı ve bu kapsamda Akdeniz Mahallesinde kesinleşen imar uygulamalarına göre yol açma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

 

AkdenizMahallesinde Sokak aralarında yol açma ve genişletme, sıkıştırma ve sıcak asfalta hazırlama çalışmaları yapıldığını bildiren Başkan Tollu, “ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz hizmette önceliğimiz her zaman yoldur.Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda imar uygulamalarıyla kesinleşen yollar açılmaya devam ediliyor” dedi. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Akdeniz Mahallesi ilçe merkezinde yer alan bir mahallemizdir. Ama kesinleşmeyen imar uygulamalarından dolayı bazı sokak yolları açılmayı bekliyordu. Şimdi hızlı bir şekilde yolları açarak vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Bu minvalde, ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa zamanda çalışmalar tamamlanarak, Erdemli çağdaş bir kent olma yolunda hızlı ilerlemesini sürdürecek.” Bu amaç çerçevesinde özveriyle çalışan personeline de teşekkürlerini sunan Başkan Tollu, sözlerini “Erdemli’yi hak ettiği noktaya taşımak için 7/24 çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” diyerek sonlandırdı.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA