2 Mayıs 2024 Perşembe

16:48   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ, “BU ŞEHİR HAYALET ŞEHİR OLARAK ANILIYOR AMA BİZ BU ŞEHRİ HAYAL EDİLECEK BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”   15:54   GÜLCAN KIŞ: "MERSİN, SÖZ VERİLİP BİTİRİLEMEYEN PROJELERİN MERKEZİ HALİNE GETİRİLMİŞTİR"   15:21   NUMAN KURTULMUŞ, YENİ ANAYASA İÇİN SAADET - GELECEK GRUBUNU ZİYARET ETTİ   15:02   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, YARIN CHP LİDERİ ÖZEL İLE GÖRÜŞECEK   14:27   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ EMEKÇİLERLE KOL KOLA YÜRÜDÜ   14:23   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 1 MAYIS’TA İŞÇİLERLEYAN YANA YÜRÜDÜ   14:19   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   14:07   ÖĞRETMEN ADAYLARI ATAMA BEKLİYOR... EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI ÖZBAY: "1 MİLYONA YAKIN ÖĞRETMEN ADAYI VAR. PLANLAMA YAPILMAZSA SORUNLAR GİDEREK ARTACAK"   12:40   İLİÇ`TE MADENİN YAŞAMLARI DEĞİŞTİRDİĞİ KÖYLER... "KİMİLERİ PARA KAZANIYOR, KİMİLERİ ÖLÜYOR"   11:52   TAKSİM`E ÇELENK BIRAKMALARINA İZİN VERİLMEYEN EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI: "EMNİYET ÇALIŞANLARI DA EMEKÇİDİR"   10:54   TÜİK 2023 YILI KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI... ET ÜRETİMİ YÜZDE 8,8 ARTARAK 2 MİLYON 384 BİN 47 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ   10:46   KADİRLİLİ EMEKLİ: "10 BİN LİRA MAAŞLA 20 BİN LİRAYA NASIL KURBAN ALACAĞIZ? SÜRÜNÜYORUZ"   10:38   TÜİK: ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ 2023 YILINDA YÜZDE 0,4 AZALARAK 21 MİLYON 481 BİN 567 TON OLDU   10:04   ÖMER FETHİ GÜRER, `TAVUKTA İHRACAT SINIRLAMASI`NI DEĞERLENDİRDİ: "ANLIK UYGULAMALARLA SORUNLAR ÇÖZÜLEMEZ"   09:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN TARSUS`A SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ   09:34   TÜRKER ATEŞ: VATANDAŞ, VERGİSİNİ DE BORÇLANARAK ÖDÜYOR. KARTLA DEVLETE YAPILAN ÖDEMELER ÜÇE KATLANDI   09:24   VAHAP SEÇER, 1 MAYIS`TA İŞÇİLERLE YÜRÜDÜ: “BİZİM İKTİDARIMIZDA EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZ BAYRAMI İSTEDİĞİ YERDE KUTLAYACAK”   19:11   YASAKLAR İSTİKLAL CADDESİ`Nİ DE BOMBOŞ BIRAKTI   18:26   POLİS YİNE "SÜPÜR" TALİMATI VERDİ, GÖRÜNTÜ ALAN GAZETECİLER KALKANLARLA ENGELLENDİ   17:55   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİ ÖNCESİNDE PARTİSİNİN ÖNCEKİ GENEL BAŞKANLARINI ARADI  
 
     
   

MGC’den Elvan’a ziyaret


Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı R. Kaya Tepe ile Yönetim Kurulu, Mersin Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ı TBMM makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 28 Aralık 2019 Cumartesi 04:38   Okunma : 691

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı R. Kaya Tepe ile Yönetim Kurulu, Mersin Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ı TBMM makamında ziyaret etti.

Elvan’ın Basın Danışmanı Murat Nuhoğlu’nun da eşlik ettiği, son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Başkan Tepe MGC’nin bir süre önce yapılan olağanüstü genel kurul toplantısıyla ilgili bilgiler verdi. Tepe, dört adayının yarıştığı ve katılımın son derece yüksek olduğu genel kurulun samimi bir ortamda geçtiğini hatırlattı. Başkan Tepe Elvan’a cemiyetin üye yapısıyla ilgili de detaylı bilgiler aktararak MGC’nin yeni bir binaya kavuşması başta olmak üzere, basın çalışanlarının sorunlarının giderilmesine yönelik kendilerine destek verilmesi talebinde bulundu.

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Elvan, MGC’nin geride kalan olağanüstü genel kurulunu yakından takip ettiğini, dört başkan adayının da centilmence ve basın meslek ilkelerine yakışır bir olgunlukta hareket ettiğini memnuniyetle gözlemlediğini söyledi. Basın mensuplarının oldukça önemli ve ulvi bir görevi üstlendiklerine dikkat çeken Lütfi Elvan, “Bu çerçevede geride kalan güzel kongreniz nedeniyle tüm basın mensuplarını kutluyorum. Yeni yönetime başarı dileklerimi ifade ediyorum. Bir aylık sürede yoğun bir bütçe maratonunu geride bıraktık. Bu nedenle cemiyet yönetimine hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiremedik. Ancak, en kısa sürede bunu planlayacağız. MGC’nin yeni bir basın merkezine kavuşması başta olmak üzere mevcut sorunların giderilmesinde üzerimize düşen ne varsa, kanunlar çerçevesinde yerine getireceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan R. Kaya Tepe Milletvekili Elvan’a günün anlam ve önemiyle ilgili bir teşekkür plaketi sundu.

Paylaş :
Etiketler :  TBMM, MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA