26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Erdemli Belediye Meclisi 2020’nin İlk Toplantısını Yaptı.


Erdemli Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısını yaparak 2020 yılı çalışmalarına başladı.

 

Tarih : 4 Ocak 2020 Cumartesi 21:00   Okunma : 716

Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda birim müdürlüklerinden gelen personel, imar,  ve mali konularda ki gündem maddeleri görüşülürken, önceki toplantılarda komisyonlara havale edilen maddelere ilişkin raporlar karara bağlandı.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesinin talebi üzerine Erdemli belediyesine ait Kargıpınarı hizmet binasında itfaiye hizmetleri için kulllanılmak üzere yer tahsisine karar verilirken, sözleşmelei personellerin 2020  yılı ücretlerinin belirlenmesi ve toplu sözleşme imzalanabilmesi konularında  belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya yetki verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca yeni yatırımlarda kullanılmak üzere özel yada devlet bankalarından kredi kullanılabilmesi konusu oy birliği ile kabul edilirken, 2018 yılı denetimlerine ilişkin Sayıştay Raporu, Belediye Meclisinin bilgisine sunuldu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantının sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, alınan kararların ve yapılacak hizmetlerin Erdemli’ye hayırlı olması dileğinde bulunarak, kaynakları en verimli şekilde kullanarak Erdemli için çağın gereksinimlerini de dikkate alarak hazırladıkları plan ve program  dahilinde ki hizmetlere ara vermeden devam edeceklerini bildirdi. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuşmasını “Erdemlimiz için hep birlikte çalışacağız. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Bu kararların, Erdemlimize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini dilerim.” sözleriyle tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  MÜKERREM TOLLU, ERDEMLİ BELEDİYESİ, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA