5 Ocak 2026 Pazartesi

13:45   MESKİ FUTBOL TAKıMı 3 OCAK KURTULUŞ KUPASı’NDA ŞAMPIYON   13:23   “BAŞARıR’DAN BURSA’YA DESTEK ZIYARETI   13:03   “ADANA’NıN KURTULUŞUNUN 104. YıLı: BAŞKAN ALTıOK’TAN BIRLIK VE İLHAM MESAJı”   10:10   MERSIN’DE ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLERE GÜVENLI YAŞAM İÇIN MAHREMIYET EĞITIMI   09:58   TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASı: SPORUN BAŞKENTI OLMA YOLUNDA TARIHI ADıM   16:35   3 OCAK RUHU MERSIN’DE YANKıLANDı: KURTULUŞUN 104. YıLıNDA BIRLIK, DEMOKRASI VE BARıŞ VURGUSU   15:05   “TOROSLAR’DA 104 YıLLıK ZAFER ADıMLARı: BINLERCE MERSINLI TARIHE YÜRÜDÜ”   22:47   BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞ YıL DÖNÜMÜ MESAJı   22:43   BAŞKAN V. ŞENER: “3 OCAK, MILLETIMIZIN BAĞıMSıZLıK İRADESININ BIR SIMGESI”   22:40   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ’TAN 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJı   19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR   13:27   İRAN’DA PROTESTOLAR BÜYÜYOR... PROTESTOCULAR ILE GÜVENLIK GÜÇLERI ARASıNDAKI ÇATıŞMALARDA EN AZ 7 KIŞI ÖLDÜ  
 
     
   

CHP’li Hazim adaylığını açıkladı


CHP’li Nesibe Teker Hazim Akdeniz ilçe başkanlığında yapılan basın toplantısıyla kadın kolları ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

Tarih : 18 Ocak 2020 Cumartesi 23:25   Okunma : 1630

Akdeniz ilçe binasında yapılan basın toplantısıyla kadın kolları ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Gençlik kolları il başkan yardımcısı Nesine Nesibe Teker Hazim 'in basın toplantısı yoğun katılım nedeni ile miting havasında geçti.

Akdeniz İlçe Binasındaki basın toplantısına İlçe Başkanı Ünal Uyar,Kadın kolları il Başkanı Pakize Esen,ilçe Başkanları,Gençlik Kolları il Başkanı İ.Ethem Güzel, ilçe Başkanları,yöneticiler ve partililer  katıldı.

Başkan Nesibe Teker Hazim basın toplantısında şu ifadeleri kullandı;

Cumhuriyeti 2. Yüzyıla partimizi iktidara taşıyacak değerli yol arkadaşlarım. Genç bir arkadaşınız olarak en güzel çağlarımızı bu ülkenin yarınlarını,doğmamış çocuğumuzun geleceğini kurmak adına mücadele ederek yaşadık.Buğün geldiğimiz bu noktada daha fazla cesaret daha fazla sorumluluk almak boynumuzun borcudur. Gözardı  edilen 90 kuşağı, Gezi’nin yaramaz çocukları olan bizler karşımızdaki dayatmacı sisteme asla boyun eğmedik. Yıllardır büyük gururla temsil ettiğimiz partinin her kademesinde görev almaktan kaçınmadık.

Partimize önemli hizmetler yapmış büyüklerimiz övüncümüz,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk rehber ve liderimiz olmaya devam edecektir.Sizlerin fikirleri,öneri ve eleştirileri bize her zaman doğru yolu gösteren pusulamız olacaktır.Ülkemizde özlenen ve beklenen aydınlık geleceğin inşası adına durmadan yorulmadan çalışıp bu konuda irademizi ortaya koyacağız. Güzel Akdeniz ilçemizin yeniden kazanılması yolunda partimizin birliği ve beraberliğini sağlayan,birbirimize sımsıkı tutunarak parti politikalarımızı yaymaya,kadınlarımızın siyasette daha etkin görevler alması için çalışmalar yapmaya,dışa dönük güçlü bir örgütü inşa etmek için Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adayım.

Ortak aklın zaferi ile Kuruluş ve Kurtuluşun temsili Cumhuriyet Halk Partisi’nde ana kademe,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak örgütsel bütünlük içerisinde partimizi iktidara taşımak için,gençlikten geleceğe hak,hukuk adalet yolunda beraber çıktığımız bu yolda,desteklerinizi bekliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Paylaş :
Etiketler :  CHP, AKDENİZ İLÇE BAŞKANLIĞI, ÜNAL UYAR,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA