13 Mayıs 2024 Pazartesi

16:22   BAŞKAN ÖZER, ESENYURTLU ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   CHP ÇORUM MİLLETVEKİLİ TAHTASIZ, ALPAGUT`TA EYLEM YAPAN İŞÇİLERE DESTEK VERDİ: "EMEKTEN ALINTERİNDEN YANAYIZ"   15:54   ANNELER GÜNÜN`NDE İZMİR`DE VATANDAŞLAR ZÜBEYDE ANA`YA KOŞTU   15:47   ZÜBEYDE HANIM, ANNELER GÜNÜ`NDE İZMİR`DE ANIT KABRİ BAŞINDA ANILDI   15:06   SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA`NIN AÇIKLADIĞI "ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ" YARIN BAŞLIYOR   14:49   KEMAL KILIÇDAROĞLU`NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ BÜTÜN ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   14:45   TOKİ MAĞDURLARINDAN İSTANBUL`DA EYLEM: “5 YIL GEÇTİ, İNŞAATLAR HÂLÂ YAVAŞ İLERLİYOR”   14:35   YARGITAY`DA YARIN ÇİFTE SEÇİM YAPILACAK   14:07   METEOROLOJİ`DEN 10 İLDE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI   14:05   BAKAN ERSOY`DAN İTİRAF... ERDOĞAN AİLESİNE YAKIN İSMİN İŞLETTİĞİ İSTANBUL PARK HÂLÂ TAHLİYE EDİLEMEDİ   13:31   ZELİHA AKSAZ ŞAHBAZ`DAN `ENGELLİLER HAFTASI` MESAJI: "KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDEKİ ENGELLİ KOTASI ARTIRILMALIDIR"   13:25   DİYABETLİ ÇOCUKLAR VAKFI`NDAN ÇAĞRI: "TİP 1 DİYABETLİ ÇOCUKLARIN HAYATINI DEĞİŞTİRECEK SENSÖRLER SUT KAPSAMINA ALINMALI. ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ BİR KONUDAN TASARRUF OLMAZ"   12:54   MSB`DEN `ANNELER GÜNÜ` MESAJI: "HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ. İYİ Kİ VARSINIZ"   12:52   BAKAN ALİ YERLİKAYA`DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI: "SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ"   12:47   BAKAN GÖKTAŞ: "MAYIS AYINA İLİŞKİN TOPLAM 4,8 MİLYAR TL TUTARINDAKİ YAŞLI AYLIĞI VE ENGELLİ AYLIKLARINI HESAPLARA YATIRDIK"   12:44   ZEYNEL EMRE`DEN BAKAN TUNÇ`A: "2003-2023 YILLARI ARASINDA İNŞA EDİLEN YENİ ADLİYE BİNALARI VE CEZAEVLERİ İHALELERİNİ ALAN FİRMALAR İLE TOPLAM İHALE BEDELİ NEDİR?   12:44   CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL`DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI   12:42   CHP ALMANYA BİRLİKLERİ FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK   12:37   DEPREM UZMANI PROF. DR. ERCAN`DAN SEFERİHİSAR`DA 7.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM UYARISI   12:17   METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYARDI: SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR  
 
     
   

CHP’li Hazim adaylığını açıkladı


CHP’li Nesibe Teker Hazim Akdeniz ilçe başkanlığında yapılan basın toplantısıyla kadın kolları ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

Tarih : 18 Ocak 2020 Cumartesi 23:25   Okunma : 1077

Akdeniz ilçe binasında yapılan basın toplantısıyla kadın kolları ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan Gençlik kolları il başkan yardımcısı Nesine Nesibe Teker Hazim 'in basın toplantısı yoğun katılım nedeni ile miting havasında geçti.

Akdeniz İlçe Binasındaki basın toplantısına İlçe Başkanı Ünal Uyar,Kadın kolları il Başkanı Pakize Esen,ilçe Başkanları,Gençlik Kolları il Başkanı İ.Ethem Güzel, ilçe Başkanları,yöneticiler ve partililer  katıldı.

Başkan Nesibe Teker Hazim basın toplantısında şu ifadeleri kullandı;

Cumhuriyeti 2. Yüzyıla partimizi iktidara taşıyacak değerli yol arkadaşlarım. Genç bir arkadaşınız olarak en güzel çağlarımızı bu ülkenin yarınlarını,doğmamış çocuğumuzun geleceğini kurmak adına mücadele ederek yaşadık.Buğün geldiğimiz bu noktada daha fazla cesaret daha fazla sorumluluk almak boynumuzun borcudur. Gözardı  edilen 90 kuşağı, Gezi’nin yaramaz çocukları olan bizler karşımızdaki dayatmacı sisteme asla boyun eğmedik. Yıllardır büyük gururla temsil ettiğimiz partinin her kademesinde görev almaktan kaçınmadık.

Partimize önemli hizmetler yapmış büyüklerimiz övüncümüz,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk rehber ve liderimiz olmaya devam edecektir.Sizlerin fikirleri,öneri ve eleştirileri bize her zaman doğru yolu gösteren pusulamız olacaktır.Ülkemizde özlenen ve beklenen aydınlık geleceğin inşası adına durmadan yorulmadan çalışıp bu konuda irademizi ortaya koyacağız. Güzel Akdeniz ilçemizin yeniden kazanılması yolunda partimizin birliği ve beraberliğini sağlayan,birbirimize sımsıkı tutunarak parti politikalarımızı yaymaya,kadınlarımızın siyasette daha etkin görevler alması için çalışmalar yapmaya,dışa dönük güçlü bir örgütü inşa etmek için Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adayım.

Ortak aklın zaferi ile Kuruluş ve Kurtuluşun temsili Cumhuriyet Halk Partisi’nde ana kademe,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak örgütsel bütünlük içerisinde partimizi iktidara taşımak için,gençlikten geleceğe hak,hukuk adalet yolunda beraber çıktığımız bu yolda,desteklerinizi bekliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Paylaş :
Etiketler :  CHP, AKDENİZ İLÇE BAŞKANLIĞI, ÜNAL UYAR,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA