1 Haziran 2024 Cumartesi

11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"   10:59   VAHAP SEÇER: “MERSIN`E MERKEZI HÜKÜMET YATıRıMLARıNı ÇEKMEK İÇIN İŞ BIRLIĞI YAPMALıYıZ”   09:30   LGS HEYECANı.. 1 MILYON 38 BIN ADAY PAZAR GÜNÜ SıNAVA GIRECEK   07:08   CHP, ASGARI ÜCRETE ARA ZAM TALEBIYLE 1 TEMMUZ ÖNCESI “EMEK MITINGI”NE HAZıRLANıYOR   23:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SÜPER LIG`E ÇıKAN BODRUM FK`YA KUTLAMA MESAJı   22:29   KESK KADıN MECLISI: “BUSE BERFI VE NICELERININ ADLARıNı HAYKıRMAKTAN USANMAYACAĞıZ”   22:25   KONURALP: "MUHALEFETLE YENI ANAYASA YAZMAYA VARSıNıZ AMA ARAŞTıRMA ÖNERGELERIMIZI REDDEDIYORSUNUZ"   22:08   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: 2 HAZIRAN`DA DAHA GÜÇLÜ BIR OY FARKıYLA HILVAN`ı ALACAĞıZ  
 
     
   

Başkan Dinçer’den MGC’ye ziyaret


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

 

Tarih : 22 Ocak 2020 Çarşamba 10:38   Okunma : 1450

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Başkan Dinçer,  Mersin Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareMEtinde Cemiyet  Başkanı Rüstem Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyesi Şener Mermer ile  eski cemiyet başkanlarından Ahmet Ünal tarafından karşılandı.

Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak’ın eşlik ettiği Başkan Dinçer ziyaretinde Başkan R. Kaya Tepe  nezdinde yönetime seçilen tüm organ üyelerini tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Dinçer ziyaretinde, basın ve iş dünyasının ayrılmaz bir camia olduğuna vurgu yaparak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte çalışmalarını birlik beraberlik içerisinde sürdüreceklerini ifade etti.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Dinçer daha sonra Cemiyet Anı Defterinde düşüncelerini paylaştı.

Dinçer cemiyet anı defterinde şu görüşleri yer verdi : “Demokrasinin en güzel örneğini sergileyerek yazılı ve görsel basınımızdaki emekçi kardeşlerimizin büyük destekleriyle seçilmenizden dolayı şahsınızda tüm organ üyelerini kutluyorum. Basın ve iş dünyamız birbirinden ayrılmaz bir camiadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her daim birlikte kol kola çalışacağımızı belirtmek istiyorum.  Bu vesileyle kentimizin gözü, kulağı ve dili olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimine seçilmenizden dolayı tekrar kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Paylaş :
Etiketler :  MGC, ESOB, TALAT DİNÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA