23 Nisan 2024 Salı

17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”   12:24   BİRBİRİNDEN FARKLI VE GÜZEL ESERLER, AKDENİZ SANAT GALERİSİ’NDE BEĞENİYE SUNULDU   12:22   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI HAMİT KARIŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI   12:16   GÜLCAN KIŞ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI   11:14   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: "ŞİMDİ PATRONUN KİM OLDUĞUNU ÖĞRETME ZAMANI"   10:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI, ÇAYIROVA BELEDİYESİ`Nİ 79-67 YENDİ   10:46   ZEYDAN KARALAR: “GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI`NI KUTLUYORUM”   10:42   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 23 NİSAN MESAJI   10:21   ÖMER FETHİ GÜRER: "GEÇEN YILA GÖRE KURBAN FİYATLARI YÜZDE 100 ARTTI"   09:47   OSMANİYELİ ESNAF: "İNSANLAR ÇORBANIN FİYATINA BAKIP ‘YARIM ALABİLİR MİYİM, BOL EKMEK ALABİLİR MİYİM` DİYOR"   09:14   MERSİN`DE 23 NİSAN COŞKUSU SÜRÜYOR   23:01   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "TÜRKİYE UYUŞTURUCU CEHENNEMİNE DÖNDÜ"  
 
     
   

MTOSB’den Elazığ ve Malatya’ya 7 yardım tırı gönderildi


Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan firmalar tarafından, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için 7 adet yardım tırı gönderildi.

 

Tarih : 28 Ocak 2020 Salı 14:36   Okunma : 1692

Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun katılımı ile MTOSB’de bir araya gelen sanayiciler, sağladıkları temel ihtiyaç malzemelerini tırlara yükleyerek dualar eşliğinde Elazığ ve Malatya illerine gönüllü olarak gönderdi. 7 tır dolusu gıda, ısınma, giyim ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan depremzedelerin kullanımına uygun ürünleri MTOSB Başkanı Sabri Tekli önderliğinde özenle seçen sanayiciler ve firma yetkilileri tek yürek oldu.

Türkiye’nin yardımseverliği ve birliktelik gücünü vurgulayan Mersin Valisi Ali İhsan Su, yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederek, vatandaşların yardım yapmadan önce mutlaka AFAD Başkanlığı ile iletişime geçmesi gerektiğine dikkat çekti. Vali Su, “Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli yakınlarına ve ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Depremi hisseden bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Böyle günlerde ülkemizin yardımseverliği ve birlikteliği çok önemli. MTOSB ve AFAD Başkanlığı koordinesinde yardım tırlarımızı oluşturduk. Ayni yardım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum; AFAD Başkanlığı veya AFAD Müdürlüğü ile irtibata geçerek ihtiyaç durumuna göre hareket etmelidirler. Maddi yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız da Valiliğimize başvurarak ve SMS yolu ile yardım yapabilirler. Maddi manevi yardımlarını esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, zor durumda olan vatandaşların her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Başkan Tekli, MTOSB bünyesinde bulunan sanayicilere ve firma yetkililerine yardım tırları için teşekkür etti. Tekli, “Yaşanan felaketten dolayı hepimiz oldukça üzgünüz. Milletimizin en önemli özelliği zor günlerde birlik olmak ve kenetlenmektir. Zor günlerde her zaman olduğu gibi bugünde zorda kalanlara yardıma koşmak hepimizin görevidir. Bu bağlamda yardımlarını esirgemeyen başta sanayicilerimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu acı depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  AFAD, MALATYA, ELAZIĞ, DEPREM, MTOSB

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA