29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

Mersin’in en büyük sivil toplum örgütü; Mezitli Kart


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın gurur projelerinden birisi olan Mezitli Kart, 23 bin üye sayısı ile Mersin’in en büyük sivil toplum örgütü haline geldi.

 

Tarih : 28 Ocak 2020 Salı 23:59   Okunma : 1734

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın gurur projelerinden birisi olan Mezitli Kart, 23 bin üye sayısı ile Mersin’in en büyük sivil toplum örgütü haline geldi. Mezitlililerin aidiyet duygusunu güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Mezitli Kart gerçekleştirdiği sosyal projelerle de büyük bir görevi yerine getiriyor.

Mezitli Kart, ekonomik avantajların yanı sıra, gıda yardımı, kütüphaneye kitap toplama kampanyası, sokak hayvanlarına mama bağışı kampanyası, kız öğrencilere eğitim yardımı yapılmasını sağlıyor. Öte yandan Mezitli’nin Filizleri projesi, Süper Bir Gün etkinlikleri, balkon süsleme etkinlikleri, engelliler için yapılan etkinlikler gibi çok sayıda sosyal projede de yer aldı.

 “İçinde Sadece Hizmet Var” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Mezitli Kart tarafından yürütülen Mezitli’nin Filizleri projesi ile üniversite öğrencilerine burs sağlanırken, düzenlediği kampanyalarla da kitap okumanın artırılması hedefleniyor. 

Mersin’in indirim sağlayan tek kartı olma özelliğini taşıyan Mezitli Kart, avantajlarının yanında her ay üyelerine kazandırdığı hediyelerle de sevindirmeye devam ediyor. Yüzlerce üye kuruluşu ve sağladığı indirim imkanlarıyla ve çekilişlerle hediyelerde kazandırıyor.

Mezitli Kart’a gösterilen bu yoğun ilgi www.mezitlikart.com.tr adresli internet sitesinde de kapasite artırımına ve değişim yapılmasına yol açtı. Yeni sayfası ile daha kullanışlı bir hale gelen www.mezitlikart.com.tr adresi vatandaşlardan gelen talepleri de karşılayacak şekilde yeniden planlandı.

Mezitli Kart’ın vatandaşlar tarafından sevilmesinden dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Kart’ın düzenlediği sosyal kampanyalarla önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Başkan Tarhan, “Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer yaşıyor. Çünkü bu karta sahip olan vatandaşlarımız sağlık sektörü, süpermarketler, alışveriş merkezleri ve çeşitli iş yerlerinde belirli oranda indirimden yararlanıyorlar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken, aidiyet duygusu da yaratıyor. Özellikle yaptığı sosyal kampanyalar bir çok vatandaşımıza destek sağlıyor. Kitap okunmasına ve üniversite öğrencilerinin okutulmasına yönelik kampanyalar çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu bu kartımız göstermiş oluyor” dedi.

Mezitli Kart’ı birçok belediyenin örnek aldığını belirten Başkan Tarhan, Mezitli Kart’ın üniversitelerde araştırma konusu olduğunu ve pek çok belediyenin bu kart uygulamasına başlandığını dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ KART, NEŞET TARHAN, MEZİTLİ BELEDİYESİ, İÇİNDE SADECE HİZMET VAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA