17 Aralık 2025 Çarşamba

14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:50   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:53   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:30   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:52   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

Mersin’in en büyük sivil toplum örgütü; Mezitli Kart


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın gurur projelerinden birisi olan Mezitli Kart, 23 bin üye sayısı ile Mersin’in en büyük sivil toplum örgütü haline geldi.

 

Tarih : 28 Ocak 2020 Salı 23:59   Okunma : 2207

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın gurur projelerinden birisi olan Mezitli Kart, 23 bin üye sayısı ile Mersin’in en büyük sivil toplum örgütü haline geldi. Mezitlililerin aidiyet duygusunu güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Mezitli Kart gerçekleştirdiği sosyal projelerle de büyük bir görevi yerine getiriyor.

Mezitli Kart, ekonomik avantajların yanı sıra, gıda yardımı, kütüphaneye kitap toplama kampanyası, sokak hayvanlarına mama bağışı kampanyası, kız öğrencilere eğitim yardımı yapılmasını sağlıyor. Öte yandan Mezitli’nin Filizleri projesi, Süper Bir Gün etkinlikleri, balkon süsleme etkinlikleri, engelliler için yapılan etkinlikler gibi çok sayıda sosyal projede de yer aldı.

 “İçinde Sadece Hizmet Var” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Mezitli Kart tarafından yürütülen Mezitli’nin Filizleri projesi ile üniversite öğrencilerine burs sağlanırken, düzenlediği kampanyalarla da kitap okumanın artırılması hedefleniyor. 

Mersin’in indirim sağlayan tek kartı olma özelliğini taşıyan Mezitli Kart, avantajlarının yanında her ay üyelerine kazandırdığı hediyelerle de sevindirmeye devam ediyor. Yüzlerce üye kuruluşu ve sağladığı indirim imkanlarıyla ve çekilişlerle hediyelerde kazandırıyor.

Mezitli Kart’a gösterilen bu yoğun ilgi www.mezitlikart.com.tr adresli internet sitesinde de kapasite artırımına ve değişim yapılmasına yol açtı. Yeni sayfası ile daha kullanışlı bir hale gelen www.mezitlikart.com.tr adresi vatandaşlardan gelen talepleri de karşılayacak şekilde yeniden planlandı.

Mezitli Kart’ın vatandaşlar tarafından sevilmesinden dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Kart’ın düzenlediği sosyal kampanyalarla önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Başkan Tarhan, “Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer yaşıyor. Çünkü bu karta sahip olan vatandaşlarımız sağlık sektörü, süpermarketler, alışveriş merkezleri ve çeşitli iş yerlerinde belirli oranda indirimden yararlanıyorlar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken, aidiyet duygusu da yaratıyor. Özellikle yaptığı sosyal kampanyalar bir çok vatandaşımıza destek sağlıyor. Kitap okunmasına ve üniversite öğrencilerinin okutulmasına yönelik kampanyalar çok önemli bir işlevi yerine getiriyor. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu bu kartımız göstermiş oluyor” dedi.

Mezitli Kart’ı birçok belediyenin örnek aldığını belirten Başkan Tarhan, Mezitli Kart’ın üniversitelerde araştırma konusu olduğunu ve pek çok belediyenin bu kart uygulamasına başlandığını dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ KART, NEŞET TARHAN, MEZİTLİ BELEDİYESİ, İÇİNDE SADECE HİZMET VAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA