7 Mayıs 2024 Salı

12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE   19:01   ÖZGÜR ÖZEL DEVLET BAHÇELİ`Yİ ZİYARET EDECEK   15:54   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:50   AKİB, NİSAN AYINDA YÜZDE 12 ARTIŞLA 1,3 MİLYAR DOLAR İHRACATA İMZA ATTI   15:45   AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ, MAYIS AYI İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ: “YENİ DÖNEMDE AKDENİZ’DE HİZMET VE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   15:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANI SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI  
 
     
   

CHP Tarsus’ta Gençliğin Heyecanı Yüksek !


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Gençlik Kolları Başkan Adayı olan Adil Bal, Türkiye’de iktidara giden yolun, gençliğin enerji ve çalışması ile mümkün dedi.

 

Tarih : 4 Şubat 2020 Salı 00:17   Okunma : 1798

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Gençlik Kolları Başkan Adayı olan Adil Bal, Türkiye’de iktidara giden yolun, gençliğin enerji ve çalışması ile mümkün olduğunu belirterek, Mersin ve Tarsus’ta yerel yönetimlerle başTlayan iktidar talebinin gençlik heyecanı ile birleşmesi gerektiğini söyledi.

Mersineji’ye açıklamalarda bulunan Adil Bal, “Cumhuriyet Halk Partisi gençliğinin siyasete yön veren, aktif ve etkin bir rol alması gerektiği kanaatindeyim. Bizler; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, Tarsus’ta bir meşale yakmak, tekrardan Tarsus’u aydınlık bir kente dönüştürme hedefindeyiz. Bu dönem, birlik ve beraberlik temelinde gerçekleştirebileceğimize inandığım bu davada; Tarsus Gençlik Kolları Başkanlığı’na Adayım.” dedi.

Adil Bal Tarsus’ta; yani Toros Dağları’ndan Akdeniz’e inen bu bereketli topraklarda, emekten yana, üretenden yana “ köylü milletin efendisidir” anlayışıyla köylü ve çiftçinin yanında, fabrikalardaki işçinin yanında ve üniversitelerdeki gençliğin önünde olacaklarını vurguladığı mesajı ile gençliğin yönünü yine gençlerin belirleyeceğini söyledi.

Adil Bal, CHP Tarsus Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak sözlerini şöyle sürdürdü: “ İnsanca yaşamın mimarı İsmet İnönü'nün, emeğin yüceliğinin beyaz güvercini Bülent Ecevit'in ve aydınlığın savaşçısı Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeyiz.  Biriz, beraberiz ve birlikteyiz...”.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜ, TARSUS’TA GENÇLİĞİN HEYECANI YÜKSEK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA