2 Haziran 2024 Pazar

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

Basut Okullarının Okuma Bayramı..


Mersin’de Özel Basut Okulları tarafından Okuma Bayramı etkinliği düzenlendi.

 

Tarih : 8 Mayıs 2017 Pazartesi 16:58   Okunma : 2410

Mersin'de Özel Basut Okulları tarafından Okuma Bayramı etkinliği düzenlendi. Öğrencilerin gösterileri büyük alkış aldı.

Mimarlar Odası konferans salonunda düzenlenen okuma bayramı etkinliğinde birinci sınıf öğrenciler hünerlerini sergiledi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği programda miniklerin skeçleri bazen duygulandırdı,  bazen de güldürdü.

Okumayı öğrenen 14 öğrenciye Okuma Başarı Belgesi verilirken programın sonunda Basut Okulları Genel Müdürü Ömer Basut öğretmenlere çiçek sundu.    

Okul Müdürü Kemal Pekgöz, burada olan herkesin Basut ailesinin birer ferdi olduğuna inandıklarını söyledi.

Buradan yola çıkarak ne yapıyorlarsa aile için yaptıklarını anlatan Pekgöz, "Okumak bize çok güzel şeyler katar. Hayatımızın vaz geçilmezlerinden biridir. Çocuklarımız okumayı öğrenmeye başladılar. Burada gösterecekler. Bir kaçıyla görüştüm 'ben artık okumayı öğrendim' dedi. Okumanın faydasını anladı. Okumak kimseye inanmamaktır. Kendi özgür iradesi ile doğruları öğrenmektir. Bir başkasının söylediğinin önemi yok” dedi.

Seneye bu çocukların İngilizceyi öğreneceğini ifade eden Pekgöz şöyle devam etti:

"Okulumuzun kurucusu Mehmet Basut bize hep İngilizce eğitimden bahsederdi. İngilizce’nin vazgeçilmezleri olduğunu söylerdi. Başta inanmadım ama onun hevesi bizi sardı. Biz inandık. Kendisi ‘sadece derslerde değil, teneffüste de oyun oynarken de İngilizce konuşacağız’ dedi. Ben de o müjdeyi vereyim diye çıktım ama çocuklar beni şaşırttılar. İlerde bu çocuklarımız sadece İngilizce ya da sayısal dersler değil, sportif faaliyetlerde sanatsal faaliyetlerde başarılı olacaklardır. Bir müjde daha vereyim Matematik olimpiyatlarının yapıldığı göreceğiz. Mersin'de bu sene ilk yılımız TEOG'da başarımız kendini gösterdi. Girdiğim 6 dersten nerde ise ful diyorum 1 tane kaçırarak ful yaptı bu bizim için büyük bir başarıdır.”

Paylaş :
Etiketler :  özel basut okulları, salim doğan, ömer basut, mezitli.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA