7 Mayıs 2024 Salı

17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ YOLLAR AÇMAYI SÜRDÜRÜYOR   10:15   MHP’Lİ UYSAL MERSİN’DE YAPIMI DEVAM EDEN YATIRIMLARI DEĞERLENDİRDİ   10:13   YSK`NIN YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   09:58   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN: "20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK"   09:54   VELİ AĞBABA: “MEVCUT ANAYASAYA UYMAYAN BİR ANLAYIŞLA ANAYASA YAPILMAZ. ANAYASA YAPARAK 10 BİN LİRA MAAŞ ALAN EMEKLİNİN SORUNUNU MU ÇÖZECEKSİNİZ?”   09:30   CHP`DE TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ ÇALIŞMALARI... GÜL ÇİFTCİ BİNİCİ: “EN KATILIMCI, EN DEMOKRATİK, EN DOĞRU, EN AKILCI ŞEKİLDE BU TÜZÜĞÜ HEP BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”   06:14   CHP`Lİ NAMIK TAN: "AKP-MHP KOALİSYONU CUMHURİYETE İHANET EDİYOR"   01:16   YSK`NIN 31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN KESİN SONUÇLARINA İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE  
 
     
   

Mezitli Belediyesi Van’da ki depremzedeleri de unutmadı


Mezitli Belediyesi, geçtiğimiz ay İran’da gerçekleşen ve Van’da da etkisi hissedilen deprem sonrası zarar gören depremzedelere yardımları ulaştırdı.

 

Tarih : 2 Mart 2020 Pazartesi 22:44   Okunma : 1133

Mezitli Belediyesi, geçtiğimiz ay İran’da gerçekleşen ve Van’da da etkisi hissedilen deprem sonrası zarar gören depremzedelere yardımları ulaştırdı. Elazığ depremi sonrası ülke çapında düzenlenen kampanyalardan sonra Van’da ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmayan Mezitli Belediyesi, içerisinde gıda, bebek maması, battaniye temizlik malzemesi ve kıyafetlerden oluşan yardım kolileri hazırladı. Belediye çalışanları tarafından tasnif edilerek kolilere doldurulan yardımlar, kamyonlara yüklenerek deprem bölgesine ulaştırıldı. Hazırlanan koliler Van’da bulunan yetkililere teslim edildi.

Yardımlarla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türk Halkının Elazığ depreminde büyük bir yardımseverlik ve dayanışma örneği gösterdiğini ifade etti. Daha sonra gerçekleşen Van’ı da etkileyen depremde de vatandaşların zarar gördüğüne birçoğunun kış şartlarında çadırlarda yaşamak durumunda kaldığına dikkat çeken Başkan Tarhan, “Elazığ depremi için kısa sürede toplanan büyük çapta yardım ile Mezitli halkı hayırseverliğini ve dayanışma ruhunu bir kez daha gösterdi. Biz de Van’da ki vatandaşlarımız için de benzer bir yardım göndermemiz gerektiğine karar verdik. Çalışanlarımız, eşyaları guruplarına göre ayırarak tek tek kolilere doldurdu. Özellikle dağıtım görevlilerinin zorlanmaması açısından kadın, erkek, çocuk, sağlık, gıda, meyve, sebze, temel ihtiyaç malzemesi gibi farklı kategorilerde titizlikle paketlendi. Daha sonra bu yardımları kamyonlara yükleyerek deprem bölgesine ulaştırdık" dedi.

Mezitli Belediyesinin ihtiyaç duyulan her yere ulaşmaya çalıştığını ifade eden Başkan Tarhan, “Mezitli Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her yere Mezitlililerin yüreklerindeki sıcaklığı ulaştırmaya çalışıyoruz. Elazığ için Türkiye’nin dört bir yerinden yardım yağdı ama Van’ın bu konuda biraz ihmal edildiğini düşündük. Van’a da yardımları ulaştırmaya karar verdik. Mezitli halkı bu konuda her zaman ne denli yardımsever olduğunu göstermiştir. Gönüllü Evlerimiz, Örgü Evimiz, Kent Konseyimiz, Sivil Toplum Örgütlerimiz ve vatandaşlarımız bundan sonra da üzerine düşen görevi yerine getirecektir" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ , VAN’DA Kİ DEPREMZEDELERİ DE UNUTMADI, NEŞET TARHAN, ELAZIĞ, VAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA