22 Kasım 2025 Cumartesi

18:14   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:30   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:44   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:31   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:55   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:31   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:55   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:41   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:04   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:55   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:30   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:59   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:56   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:50   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:40   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

Adana’da Hüseyin Sözlü dönemine ait milyonluk talan


Adana Büyükşehir Belediyesi’nde eski Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü dönemine ait milyonluk skandal ortaya çıktı.

 

Tarih : 29 Mart 2020 Pazar 00:43   Okunma : 2550

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde ortaya çıkan milyonluk skandalın belgesi ortaya çıktı.

Yerel seçimlerin ardından seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ASKI üzerinden gerçekleşen israf ve vurgun iddialarını kamuoyu ile paylaşmış ve iddialar kent ve ülke gündemine damga vurmuştu.

Geçtiğimiz ay Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar’ın, adını kullanarak mezar yeri parsellediği iddiaları kent kamuoyunda tartışılmıştı.

Adananediyor adlı haber sitesi, Adana Büyükşehir Beledyesi’nde yeni bir kamu zararının belgesine ulaştı.

Belgeye göre eski Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü döneminde Mezarlıklar Daire Başkanlığı görevini yürüten Recai Çakar’a, oluşan kamu zararı ve usulsüz işlemlerle belediyeyi zarara uğrattığı için 1 milyon 300 bin TL zimmet çıkarıldı ve borç tevdi edildi.

BELGEYİ ŞABAN ACAR İMZALADI

Hüseyin Sözlü döneminin bürokratı olan Recai Çakar’a borç resmi olarak da tebliğ edildi. Recai Çakar’ın konuyu mahkemeye taşıyacağı da belirtiliyor. Öte yandan Recai Çakar’a kamu zararı gerekçesi ile yapılan borç bildirim belgesini evrakı da yine Sözlü döneminin bürokratı olan Genel Sekreter Şaban Acar tarafından imzalanarak tebliğ edilmesi dikkat çekti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA