29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Tarsus CHP’den Çocuklar İçin Eve Kitap Kampanyası


CHP Tarsus İlçe Örgütü içinde bulunduğumuz olağanüstü günlerde, evde vakit geçirmek zorunda olan çocuklarımız, zamanlarını kitap okuyarak geçirsinler diye anlamlı bir projeye imza attı.

 

Tarih : 31 Mart 2020 Salı 08:48   Okunma : 1101

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle okulların kapalı olmasından dolayı evlerinde kalan, eğitimlerini TV ve internet üzerinden sürdüren öğrencilere kitap dağıttı. 1 ile 8 sınıf öğrencilerini kapsayan kitap dağıtım uygulamasından çocuklar ve aileleri büyük mutluluk duydu.

Göreve geldiği günden bu yana toplumsal duyarlılık projelerine ağırlık veren CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve çalışma arkadaşları, salgın nedeniyle #EvdeHayatVar çağrısına uyarak dışarı çıkamayan öğrencileri de düşündü.

BAŞKAN VARAL ÖNCÜLÜĞÜNDE, HİJYEN KURALLARINA AZAMİ ÖZEN GÖSTERİLEN, ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA

İlçe Başkanı Varal’ı öncülüğünde harekete geçen CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin özverili çalışmaları neticesinde 1 ile 8 sınıf öğrencileri için özel olarak seçilen kitaplar, hijyen kurallarına azami özen gösterilerek tek tek evlerine teslim edildi.

“Evde okuyarakkitapların iyileştirici gücü ile sağlığımızı koruyalım” çağrısında bulunan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, bu zor sürecin toplumsal duyarlılığı en üst seviyeye çıkartarak aşılacağını söyledi.

“65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN İHBAR HATTI KURDUK. BİLİM İNSANLARININ UYARILARINA UYARAK BU ZOR DÖNEMİ AŞACAĞIZ”

Başkan Varal, “Koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de maalesef ki hayatı olumsuz etkiliyor. Yaşanan bu zor dönemi bilim insanlarının uyarılarına uyarak aşacağımıza gönülden inanıyorum. CHP Tarsus İlçe örgütü olarak 65 yaş ve üstü büyüklerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için ihbar hattı kurarak, yardım taleplerini yerine getiriyoruz. Yine salgından dolayı okulları tatil olan ve evde kalan çocuklarımızın okuyabilmeleri için eğitimcilerin de görüşünü alarak kitapları temin ettik. Gençlik ve Kadın Kolları üyelerimiz, kitapları öğrencilerimizin evlerine kadar götürüp, hijyen kurallarına uyarak dağıttılar. Öğrencilerimiz ve aileleri bu uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha sağlıklı günler diliyorum. Zorunlu tatili kitapların dünyasında evde geçirelim” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS CHP’DEN ÇOCUKLAR İÇİN EVE KİTAP KAMPANYASI, CUMHURİYET HALK PARTİSİ, TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA