18 Eylül 2025 Perşembe

12:03   “MECLIS’TE YOK, MANŞETTE VAR!”   11:55   MANOLYA PARKı YEPYENI YÜZÜYLE AKDENIZ’E NEFES OLACAK!   11:47   YUMURTALıK’TA TARıMA TEKNOLOJIK DOKUNUŞ: ÇIFTÇILERE MAKINE VE TUZAK DESTEĞI   10:21   SILIFKE’NIN EN İŞLEK CADDESI YEPYENI ASFALTıYLA HAYAT BULDU   22:53   “FILISTIN KAN AĞLARKEN DOLMABAHÇE’DE TRUMP’ıN OĞLU ILE PAZARLıK YAPıYORLAR”   21:50   MANSUR YAVAŞ’TAN SERT TEPKI: “DÜŞÜNCEYI TUTUKLAYAMAZSıNıZ!”   21:42   MECLIS’TE AKADEMISYENLERDEN BARıŞ ÇAĞRıSı: “TORUNLARıMıZ İÇIN ÇÖZÜM ÜRETMELIYIZ”   21:22   BAŞKAN YıLDıZ’DAN SAĞLıKLı YAŞAM VE YEŞIL ULAŞıM MESAJı   20:54   MERSIN’DE HAREKETIN HAFTASı: SAHILDEN ZIRVEYE SAĞLıKLı YAŞAM RÜZGÂRı   20:33   MHP’DEN SERT TEMIZLIK: BAYRAMPAŞA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN İKI İSIM PARTIDEN İHRAÇ EDILDI   15:08   YUMURTALıK’TA EĞITIMDE DEVRIM: ÜCRETSIZ LGS KURS MERKEZI AÇıLDı!   14:49   AKDENIZ’DE ATıKLA SAVAŞ 7/24 DEVAM EDIYOR: ÇÖP TAKSILERLE TEMIZLIKTE YENI DÖNEM!   14:38   “VATANDAŞ KIRAYA ÇALıŞıYOR”: GÜLCAN KıŞ’TAN BARıNMA KRIZI VE ENFLASYON GERÇEKLERINE SERT TEPKI   09:31   32 MERKEZDE ÜCRETSIZ EĞITIM, SOSYAL DESTEK VE GELECEĞE GÜVENLI ADıMLAR   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER: “BU YATıRıM SADECE ALTYAPı DEĞIL, GELECEĞE ATıLAN IMZADıR”   15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"  
 
     
   

Başkan TolluPazarcıEsnafına Nefes Oldu


Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanmaya devam edilecek olan sokağa çıkma yasağı sonrası pazarcı esnafından“hafta sonları kurulamayan pazaryerleri hafta içi kurulsun” talebi geldi. Esnafların bu talebini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, aldığı bu kararla pazarcılara rahat bir nefes aldırdı.

 

Tarih : 18 Nisan 2020 Cumartesi 11:27   Okunma : 1481

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hafta sonu sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle Cumartesi günü kurulamayan Alata Pazarı’nın Cuma günü, Pazar günleri kurulan Kızkalesi Pazarı’nın ise Çarşamba günleri aynı yerde kurulacağı bildirildi. Alınan bu kararla; hem pazarcı esnafınınyüzü güldü hem de hafta sonu alışveriş yapamayan vatandaşların alışveriş yapmaları sağlandı.

Tollu: Her Zaman Üretici ve Esnafımızın Yanındayız

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, koronavirüs (COVID-19) ile ilgili tedbir ve önleyici eylem planı uyguladıklarını belirterek, bu bağlamda pazarcı esnaflarını da unutmadıklarını söyledi. Zor bir süreç yaşanırken hem esnafın işlerinin aksamaması hem de vatandaşın ürünlere en kolay şekilde ulaşabilmesini sağlamak için adımlar attıklarının altını çizen Tollu, her daim üretici ve esnafın yanında olduklarını söyledi. Pazarcı esnafının bu zorlu dönemi daha rahat atlatması için hizmet ve uygulamalarında bazı düzenlemelere gittiklerini ifade eden Tollu, toplumun her kesimiyle dayanışma göstereceklerini, belediyenin bütün olanaklarıyla vatandaşın yanında olduğunu kaydetti. Tüm tedbirleri uygulayacaklarını ve bu kararla esnafların rahat bir nefes alacağını sözlerine ekleyen Tollu, “Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından pazarcı esnaflarımızdan gelen talep doğrultusunda kurulamayan pazarların hafta içi aynıyerde kurulmasını sağladık. Vatandaşlarımıza alışverişlerini yapabilecekleri imkanı davermiş olduk. Bu vesileyle esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan tek isteğimiz; sosyal mesafelerini korumaları, alınan tedbir ve kararlara harfiyen uymaları. Salgının küresel mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım. İnşallah bu zorlu süreci Millet ve Devlet olarak el birliğiyle atlatacağız” dedi.

Pazar Yerinde Güvenli Alışveriş Tedbirleri Uygulanacak

Belediye Başkanı MükerremTollu’nun talimatıylaPazaryerlerinde Zabıta ekiplerinin yoğun denetimleri altında vatandaşların güvenle alışveriş yapmaları sağlanacak. Zabıta ekipleri, bir yandan esnaflar için uygulanacak önlemleri denetim altında tutmaya devam edecek, diğer yandan pazar içerisinde kalabalık oluşmaması için halkı bilgilendirmeyi sürdürecek. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler ve mücadele kapsamında pazar girişinde dezenfektan standı kurulacağını bildiren yetkililer,dezenfektan kullanan, koruyucu maskelerini takan ve ateş ölçümleri yetkili ekipler tarafından yapılan vatandaşların güvenle alışverişlerine devam edeceği belirtildi.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, KORONAVİRÜS, COVID-19, EVDE KAL ERDEMLİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA