1 Ocak 2026 Perşembe

19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı   06:52   “GÜROL AKBAŞ’TAN 2026’YA GÜÇLÜ MESAJ: BIRLIK, DAYANıŞMA VE UMUT”   21:30   “2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: CHP AKDENIZ’DEN EMEĞE VE GENÇLERE VURGU”   20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT   20:42   “MERSIN ESNAFıNDAN GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı”   20:37   “MERSIN’DE YENI YıLıN LEZZET VE IŞıLTıSı: MERCEK ATÖLYELERI RENKLI BIR DÜNYA YARATTı”   20:29   “TÜRKIYE BORÇ BATAĞıNDA, DEĞIŞIM 2026’DA ŞART!”   20:12   “YUMURTALıK 2026’YA HAZıR: DAHA GÜÇLÜ, DAHA AYDıNLıK BIR GELECEK”  
 
     
   

Başkan TolluPazarcıEsnafına Nefes Oldu


Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanmaya devam edilecek olan sokağa çıkma yasağı sonrası pazarcı esnafından“hafta sonları kurulamayan pazaryerleri hafta içi kurulsun” talebi geldi. Esnafların bu talebini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, aldığı bu kararla pazarcılara rahat bir nefes aldırdı.

 

Tarih : 18 Nisan 2020 Cumartesi 11:27   Okunma : 1566

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hafta sonu sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle Cumartesi günü kurulamayan Alata Pazarı’nın Cuma günü, Pazar günleri kurulan Kızkalesi Pazarı’nın ise Çarşamba günleri aynı yerde kurulacağı bildirildi. Alınan bu kararla; hem pazarcı esnafınınyüzü güldü hem de hafta sonu alışveriş yapamayan vatandaşların alışveriş yapmaları sağlandı.

Tollu: Her Zaman Üretici ve Esnafımızın Yanındayız

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, koronavirüs (COVID-19) ile ilgili tedbir ve önleyici eylem planı uyguladıklarını belirterek, bu bağlamda pazarcı esnaflarını da unutmadıklarını söyledi. Zor bir süreç yaşanırken hem esnafın işlerinin aksamaması hem de vatandaşın ürünlere en kolay şekilde ulaşabilmesini sağlamak için adımlar attıklarının altını çizen Tollu, her daim üretici ve esnafın yanında olduklarını söyledi. Pazarcı esnafının bu zorlu dönemi daha rahat atlatması için hizmet ve uygulamalarında bazı düzenlemelere gittiklerini ifade eden Tollu, toplumun her kesimiyle dayanışma göstereceklerini, belediyenin bütün olanaklarıyla vatandaşın yanında olduğunu kaydetti. Tüm tedbirleri uygulayacaklarını ve bu kararla esnafların rahat bir nefes alacağını sözlerine ekleyen Tollu, “Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından pazarcı esnaflarımızdan gelen talep doğrultusunda kurulamayan pazarların hafta içi aynıyerde kurulmasını sağladık. Vatandaşlarımıza alışverişlerini yapabilecekleri imkanı davermiş olduk. Bu vesileyle esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan tek isteğimiz; sosyal mesafelerini korumaları, alınan tedbir ve kararlara harfiyen uymaları. Salgının küresel mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım. İnşallah bu zorlu süreci Millet ve Devlet olarak el birliğiyle atlatacağız” dedi.

Pazar Yerinde Güvenli Alışveriş Tedbirleri Uygulanacak

Belediye Başkanı MükerremTollu’nun talimatıylaPazaryerlerinde Zabıta ekiplerinin yoğun denetimleri altında vatandaşların güvenle alışveriş yapmaları sağlanacak. Zabıta ekipleri, bir yandan esnaflar için uygulanacak önlemleri denetim altında tutmaya devam edecek, diğer yandan pazar içerisinde kalabalık oluşmaması için halkı bilgilendirmeyi sürdürecek. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler ve mücadele kapsamında pazar girişinde dezenfektan standı kurulacağını bildiren yetkililer,dezenfektan kullanan, koruyucu maskelerini takan ve ateş ölçümleri yetkili ekipler tarafından yapılan vatandaşların güvenle alışverişlerine devam edeceği belirtildi.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, KORONAVİRÜS, COVID-19, EVDE KAL ERDEMLİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA